Website laten bouwen

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Webdesign Alkmaar

Bent u al enige tijd op zoek naar een professionele partner voor uw nieuwe webdesign in Alkmaar. Een internet marketing expert die behalve het design ook als geen ander oog heeft voor het binnenhalen van potentiële klanten? Een partner die uiteindelijk maar een echt doel voor ogen heeft; RESULTAAT. Dan bent u bij SAM als webdesigner in Alkmaar op de goede plek terecht gekomen.

Meer dan alleen functionele sites maken.
Wist u dat SAM, de professionele allround website bouwer in Nederland meer kan ontwikkelen dan alleen een functionele website. U kunt bij ons terecht om een webshop te laten bouwen of een professionele website te laten maken. Winstgevendheid is hierin het hoofddoel. Kies voor de beste werkwijze, kies voor SAM. Heeft u vragen? Ons bureau in Alkmaar is de partner waar u naar op zoekt bent voor uw design. Neem vandaag nog contact op met een specialist voor uw webdesign in Alkmaar.

Zo werken wij

Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Wat wij belangrijk vinden

Winstgevende websites ontwikkelen met SAM Webdesign in Alkmaar

Een Website laten ontwikkelen door SAM Webdesign in Alkmaar is de snelste weg naar een winstgevende website. SAM verzorgt al enige tijd de websites voor ondernemingen door heel Nederland. Door de komst van het internet en de mogelijkheden die ondernemen via het internet ons biedt zijn wij actief met design en conversie optimalisatie van het zuidelijkste puntje in Limburg, tot het hoge Noorden en Alkmaar.

Websites maken doen wij als bureau altijd vanuit verschillende oogpunten. Met alleen een flitsend design redt u het vandaag de dag niet meer op het internet. Uw nieuwe website maken moet natuurlijk ook bezoekers omzetten in klanten. Wij weten als geen ander hoe dit moet worden gerealiseerd. Dit doen we door het inbouwen van diverse call to action elementen, door het ontwikkelen van een navigatiestructuur en door de site te maken met een duidelijk doel.

CTA-elementen in het webdesign in Alkmaar.
Zoals de naam van dit begrip het al eigenlijk zegt, de oproep tot actie. Door contactknoppen toe te voegen, een flitsend design te maken en conversie optimalisatie toe te passen worden uw bezoekers gestuurd naar het doel wat u wenst te bereiken.

Een navigatiestructuur.
Uw bezoeker moet van A naar B worden geleid. De structuur van de website speelt hierin een cruciale rol. Wij weten precies welke stappen er moeten worden doorlopen voordat uw bezoekers contact met u zullen opnemen.

Een duidelijk doel.
Wat wil u bereiken met de website? Wat is het doel wat u voor ogen heeft? Dit soort vragen zijn ontzettend belangrijk bij het ontwikkelen van een site Een webdesigner van SAM kan al deze netbenoemde punten voor u realiseren. Wij weten hoe we uw webdesign in Alkmaar succesvol kunnen maken

Webdesign Alkmaar

Lees enkele van onze klantenverhalen

Samenwerken met een webdesigner voor uw nieuwe Webdesign in Alkmaar.

Met ons bureau op het gebied van Webdesign in Alkmaar samenwerken aan uw design betekent een partnership met een professional dat uw wensen en doelen te alle tijden in het gareel houdt. Wij focussen ons bijvoorbeeld op het maken van een strak responsive design, wat er voor zorgt dat uw bezoekers uw website zonder problemen kunnen bekijken vanaf hun tablet of smartphone. Op alle soorten apparaten zal uw website perfect worden weergegeven.

Een WordPress site op maat door een webdesigner.
Er wordt een uiterst gebruiksvriendelijke WordPress site gemaakt. Deze is gebruiksklaar en voorzien van alle gemakken van dien. Op deze wijze kunt u direct uw online visitekaartje presenteren aan uw klanten of uw online verkopen op grootse wijze verwezenlijken. Dit programma laat zich typeren door enkele voordelen. Zo is het programma altijd up-to-date. Periodiek komen er updates vrij die u met 1 klik op de knop kunt downloaden. U beschikt zodoende altijd over de nieuwste versie van dit systeem. Ander voordeel is het gebruiksgemak van dit systeem. Iedereen, ook mensen zonder verstand van de online wereld, kan werken met dit programma. Foto’s, pagina’s en video’s toevoegen was nog nooit zo gemakkelijk. Bovendien zal u veel kosten besparen met de ontwikkeling van uw design in dit programma. U hoeft geen licentiekosten te betalen aan een producent. Wij kunnen in dit programma uw perfecte website bouwen. Deze zal SEO friendly, resultaatgericht en responsive zijn. Uw webdesign in Alkmaar kunt u over laten aan onze specialisten.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Uw webdesign in Alkmaar laten maken door een van onze specialisten?

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen met betrekking tot het webdesign in Alkmaar? Heeft u interesse in een van de diensten die we bieden? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met een webdesigner in Alkmaar van ons bureau. Wij zijn op diverse manieren te bereiken. Telefonisch op 085 303 5745, via de e-mail op info@sam-onlinemarketing.nl of middels het contactformulier. In het laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Een van onze specialisten gaat graag met u aan de slag aan uw nieuwe webdesign in Alkmaar.

Nu aanvragen