Webdesign Leiderdorp

Wil je winnen van je concurrent met een conversiegericht webdesign in Leiderdorp? Dan is SAM Design de partner voor jou! Om nummer 1 te worden in jouw branche heb je een webbureau nodig dat met je meedenkt en begrijpt wat de stappen zijn naar succes voor jouw bedrijf. Voor jou als ondernemer is een aspect ontzettend belangrijk, het resultaat. Of je nu een website wilt laten maken of toch kiest voor een webshop, uiteindelijk wil je elk van je doelen halen. Als resultaatgericht webdesign bureau in Leiderdorp snappen we dit maar al te goed. Het laten maken van een website dat er leuk uitziet is goed. Wat nog belangrijker is, is wat het jou allemaal oplevert. Dat is waar ons webbureau zich op richt. Als team zetten wij net even de extra stap wanneer dat nodig is, zodat jouw bedrijf met de dag kan blijven groeien. Hoe meer jij groeit, des te meer wij groeien!

Al meer dan 10 jaar houden wij ons bezig met het realiseren van groei voor ondernemers. Dat door vooral duidelijke doelstellingen uit te stippelen, een professionele website te bouwen en verder te kijken dan alleen de website zelf. Zo denken we ook mee over het genereren van bezoekers en het optimaliseren van de conversie van je pagina’s met een goed ingericht webdesign in Leiderdorp. Dit doen we ook in de rest van de omgeving als Voorschoten, Oegstgeest, Warmond, Katwijk en Leiden.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Je investering terug verdienen met een professioneel webdesign Leiderdorp

Een conversiegericht webdesign in Leiderdorp kan jou en je bedrijf heel veel opleveren. Voordat het je wat kan opleveren, moet je wel investeren in het maken van de website. Een logische vraag is dan ‘Hoe verdien ik mijn investering terug?’. Dat is heel simpel! Je verdient je geld terug door samen met je webdesigner de juiste stappen te zetten. Zelf zul je misschien niet meteen weten wat de stappen zijn naar een resultaatgerichte website. Het kan zijn dat je hier hulp bij nodig hebt. Daarom is het uitzoeken van de juiste partner ontzettend belangrijk. Een goed webdesign bureau weet jou van A tot Z te begeleiden, zodat jij je kunt focussen op andere zaken binnen je onderneming. Voor een professioneel webdesign moet er nagedacht worden over wie de doelgroep is en over de manier waarop jij als ondernemer geld verdient. Als jij bijvoorbeeld geld verdient door online cursussen te verkopen, is het alles behalve handig om een aanbod te tonen op je website dat alleen maar bestaat uit een gratis e-book. Uiteindelijk moet er voor gezorgd worden dat je bezoeker in zo min mogelijk stappen uitkomt op het punt van conversie. Weet je dit samen met je webdesigner voor elkaar te krijgen? Dan zul je al snel resultaat zien en verdien je je investering binnen no-time dubbel en dwars terug!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

WordPress webdesign Leiderdorp

Een goede en professionele website moet niet alleen mooi of snel zijn, maar het moet ook makkelijk zijn om te gebruiken. Een ervaren webdesigner kan verschillende soorten websites aanpassen en beheren, maar dat kan lang niet iedereen. Vooral als je geen ervaring hebt met webdevelopment kan het lastig zijn om zelf kleine onderdelen in een website aan te passen. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, gebruiken wij WordPress om websites en webshops te bouwen. WordPress webdesign in Leiderdorp is volledig op maat én makkelijk te gebruiken. Het content management systeem (CMS) is erg intuïtief en makkelijk te navigeren, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond. Dit maakt het gemakkelijk om nieuwe teksten toe te voegen, bestaande afbeeldingen bij te werken en de algemene zaken aan de achterkant van de website te beheren

Daarnaast weet je met een WordPress webdesign ook nog eens zeker dat je een CMS hebt dat SEO-vriendelijk is. Heb jij een SEO campagne lopen of ben je van plan om te gaan starten met SEO? Dan is WordPress een goede keuze! Bovendien is WordPress een open-source platform, waardoor een actieve en ondersteunende gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers bestaat. Dit betekent dat er regelmatig updates en verbeteringen worden doorgevoerd. Met WordPress kun je je website altijd up-to-date houden.

Wil je eerder een webshop laten bouwen met duizenden producten? Dat kan ook! We kijken samen met jou naar het beste content management systeem (CMS) voor jouw bedrijf, zodat je zeker weet dat je jarenlang je doelgroep kunt bedienen. Hierbij kun je denken aan Magento, Drupal, Shopify of andere content management systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Webdesign in Leiderdorp geoptimaliseerd voor Google

Naast dat je website makkelijk te beheren moet zijn, is het ook belangrijk dat je website geoptimaliseerd is voor zoekmachines als Google. Stel je voor dat je later besluit om te starten met een SEO campagne om bezoekers te genereren naar je website. Als je website dan niet al gebouwd is met de zoekmachines in gedachte, zul je al snel tegen allerlei zaken aan lopen bij het starten van je SEO campagne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website die te traag is door gebruik van te veel plug-ins. Ook zou het kunnen dat er ontzettend veel gebroken links op je website staan. Zelf zul je deze niet altijd zien, maar een zoekmachine als Google ziet dit meteen en straft je er ook op af. Een succesvolle SEO campagne wordt dan erg lastig. Gelukkig houden onze webdesigners de zoekmachines altijd in gedachte bij het bouwen van elke webshop. Wij zijn namelijk niet alleen een webdesign bureau in Leiderdorp, we zijn ook een SEO bureau. Als het gaat om ranken in Google, weten we er alles van. Van het optimaliseren van de websitestructuur, metagegevens, afbeeldingen tot het verbeteren van de snelheid en mobiele bruikbaarheid. Onze webdesigners optimaliseren jouw website voor zoekmachines, zodat jij het meeste kunt halen uit je website en SEO campagne.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Responsive webdesign in Leiderdorp

Vandaag de dag is responsive webdesign essentieel om een top resultaat te behalen. Een aantal jaren geleden was bijna niemand bezig met responsive webdesign. Het was toen simpelweg ook niet nodig. Mensen gingen de dag door, zonder al te veel gebruik te maken van hun telefoons. Tegenwoordig is dit heel anders. Voor veel mensen is hun telefoon absoluut niet weg te denken. Dit is ook te merken aan de manier waarop mobiele telefoons nu gebruikt worden. Waar men voorheen vooral gebruik maakte van het internet op desktops en laptops, gebruikt een groot gedeelte van mensen in Nederland nu ook zijn telefoon om van alles op te zoeken en aankopen te doen. Responsive webdesign is daarom onmisbaar.

Een responsive website past zich automatisch aan aan het schermformaat en de resolutie van het apparaat, waardoor de gebruikerservaring op elk apparaat optimaal is. Een belangrijk voordeel van een responsive website is de verbeterde gebruikerservaring. Bezoekers kunnen gemakkelijk navigeren en lezen, zonder te hoeven inzoomen of horizontaal te scrollen. Dit zorgt uiteindelijk voor een betere betrokkenheid en langere bezoektijden. Dat resulteert weer in hogere conversieratio’s en meer inkomsten voor je bedrijf.

Ook helpt een responsive website bij het verbeteren van de SEO van je website. Google en andere zoekmachines geven de voorkeur aan websites die mobielvriendelijk zijn en zullen deze hoger rangschikken in de zoekresultaten. Dit betekent dat een responsive website meer organisch verkeer en potentiële klanten naar je bedrijf zal trekken.

Een full-service webdesign bureau Leiderdorp

Waarom is SAM Design een top webbureau in Leiderdorp? Wanneer je een website of webshop laat bouwen door SAM Design kijken we naar verschillende aspecten van jouw onderneming. Of het nu gaat om het ontwerp van je website, de techniek of de autoriteit. We kunnen je overal bij helpen en advies geven. Ons team bestaat namelijk niet alleen uit ontwerpers en developers. Je kunt ook gebruik maken van de expertises van onze SEO specialisten, Google Ads specialisten, linkbuilding specialisten, data analisten en nog veel meer! Samenwerken met ons webdesign bureau betekent dat je van A tot Z wordt ontzorgt. Zo is het behalen van uitstekende resultaten alleen nog maar een kwestie van tijd! Klinkt dat jou als muziek in de oren? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!