Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Katwijk

Bent u op zoek naar een professioneel webdesign bureau in de gemeente Katwijk?
SAM Webdesign Bureau Katwijk is gespecialiseerd in het maken van mooie en unieke designs. SAM Design heeft voor vele bedrijven in de gemeente Katwijk een mooi en volwaardig webdesign gemaakt. Naast Katwijk maken wij ook websites in: Noordwijk, Leiden, Lisse, Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Valkenburg, Rijnsburg, Zoeterwoude, Wassenaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Tilburg.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Waar moet een website aan voldoen volgens een webdesigner van SAM?

Dat is een vraag waar de meeste ondernemers mee zitten.
Bij SAM Webdesign bureau in Katwijk kunnen wij die vraag makkelijk beantwoorden.
Een website met een hoge conversie ( aantal bezoekers omzetten in klanten ) is een geslaagde website.

Iedere ondernemer investeert in een webdesign om zijn/haar omzet hiermee te verhogen.
De webdesign specialisten van ons bureau in Katwijk weten exact hoe zij een winstgevende website moeten maken.
Een greep uit onze portfolio

Webdesign Katwijk

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign bureau Katwijk

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesigner Katwijk

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Hoe maakt SAM Webdesign bureau Katwijk websites?

Een winstgevende webdesign maken is tegenwoordig erg belangrijk. Ondernemers en particulieren surfen elke dag op het internet en zijn op zoek naar hun gewenste product of dienst.

SAM Webdesign bureau in Katwijk maakt klantvriendelijke websites en zorgt voor de volgende punten:

– De website laadt binnen 3 sec;
– Klantvriendelijke navigatie;
– Mooie en duidelijke afbeeldingen;
– Contactgegevens goed zichtbaar.

Wanneer de bovenstaande webdesigner punten in orde zijn, dan is het belangrijk dat de bezoekers op uw website worden omgezet in klanten. Ook hier heeft SAM Webdesign een oplossing voor! Lees hieronder verder wat de mogelijkheden zijn bij SAM Webdesign  bureau in Katwijk.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vooruitdenkend webdesign in Katwijk met behulp van een webdesigner

Is uw website al up to date voor de toekomst?

SAM Webdesign bureau in Katwijk kijkt altijd vooruit. Zo zorgen wij er ook voor dat uw website niet alleen goed leesbaar is op een pc of laptop, steeds meer mensen lezen namelijk uw website vanaf hun telefoon of hun tablet. Een webdesigner van SAM Webdesign zorgt hiervoor.
Op deze manier blijft u een stapje voor op de concurrenten en hoeft u niet zelf continu up to date te blijven omtrent de nieuwe technieken en mogelijkheden.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button