Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Katwijk

Bent u op zoek naar een professioneel webdesign bureau in de gemeente Katwijk?
SAM Webdesign Bureau Katwijk is gespecialiseerd in het maken van mooie en unieke designs. SAM Design heeft voor vele bedrijven in de gemeente Katwijk een mooi en volwaardig webdesign gemaakt. Naast Katwijk maken wij ook websites in: Noordwijk, Leiden, Lisse, Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Voorhout, Valkenburg, Rijnsburg, Zoeterwoude, Wassenaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Tilburg.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Waar moet een website aan voldoen volgens een webdesigner van SAM?

Dat is een vraag waar de meeste ondernemers mee zitten.
Bij SAM Webdesign bureau in Katwijk kunnen wij die vraag makkelijk beantwoorden.
Een website met een hoge conversie ( aantal bezoekers omzetten in klanten ) is een geslaagde website.

Iedere ondernemer investeert in een webdesign om zijn/haar omzet hiermee te verhogen.
De webdesign specialisten van ons bureau in Katwijk weten exact hoe zij een winstgevende website moeten maken.
Een greep uit onze portfolio

Webdesign Katwijk

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Katwijk

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Katwijk

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Hoe maakt SAM Webdesign bureau Katwijk websites?

Een winstgevende webdesign maken is tegenwoordig erg belangrijk. Ondernemers en particulieren surfen elke dag op het internet en zijn op zoek naar hun gewenste product of dienst.

SAM Webdesign bureau in Katwijk maakt klantvriendelijke websites en zorgt voor de volgende punten:

– De website laadt binnen 3 sec;
– Klantvriendelijke navigatie;
– Mooie en duidelijke afbeeldingen;
– Contactgegevens goed zichtbaar.

Wanneer de bovenstaande webdesigner punten in orde zijn, dan is het belangrijk dat de bezoekers op uw website worden omgezet in klanten. Ook hier heeft SAM Webdesign een oplossing voor! Lees hieronder verder wat de mogelijkheden zijn bij SAM Webdesign  bureau in Katwijk.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vooruitdenkend webdesign in Katwijk met behulp van een webdesigner

Is uw website al up to date voor de toekomst?

SAM Webdesign bureau in Katwijk kijkt altijd vooruit. Zo zorgen wij er ook voor dat uw website niet alleen goed leesbaar is op een pc of laptop, steeds meer mensen lezen namelijk uw website vanaf hun telefoon of hun tablet. Een webdesigner van SAM Webdesign zorgt hiervoor.
Op deze manier blijft u een stapje voor op de concurrenten en hoeft u niet zelf continu up to date te blijven omtrent de nieuwe technieken en mogelijkheden.

Call Now Button