Website laten maken Zaandam

Laat uw website of webshop maken door een professional uit Zaandam en haal meer uit het internet. SAM Design bouwt een website op basis van uw wensen en doelen, waarbij het eindresultaat wordt afgestemd op uw voornaamste doelgroep. Een team gespecialiseerde webdesigners maken een website die gericht is op conversie. Bezoekers worden maximaal benut en subtiel aangezet tot het ondernemen van actie. Uw webshop is responsive, gemakkelijk te beheren in WordPress en geschikt voor zoekmachines als Google. Lees direct verder hoe u uw website of webshop door ons bureau uit Zaandam kunt laten maken.

SAM Design is niet alleen werkzaam in Zaandam. Zo kunt u ons ook inschakelen voor uw webdesign in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Purmerend. Uw website laten maken doet u bij SAM Design!

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Responsive webshop of website laten maken

Ons bureau uit Zaandam maakt een website of een webshop die geheel geschikt is voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Het responsive design maakt dat uw website automatisch meeschaalt met apparaten van verschillende groottes en breedtes, waarbij het zich op een dynamische manier aanpast. Op deze manier laat u een website of een webshop bouwen die overal goed wordt weergegeven, zodat u uw markt optimaal benut.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een webshop in Zaandam laten bouwen met WordPress

Bij onze webdesigners uit Zaandam kunt u een responsive website of een webshop laten maken in WordPress of ander CMS naar keuze. Dit content managementsysteem is simpel in het gebruik, waardoor u het beheer van uw website geheel zelf kunt regelen. Ook na het laten bouwen van uw website kunt u zelf pagina’s toevoegen, bestaande pagina’s aanpassen of het beheer van uw website naar eigen voorkeur inrichten. Laat uw website of webshop daarom maken met WordPress, zodat u niet afhankelijk bent van een externe partij.

SEO geoptimaliseerde website laten maken in Zaandam

Wanneer u een website of een webshop laat maken door een professional uit Zaandam, moet deze website wel bezoekers aantrekken. Het middel om relevante bezoekers aan te trekken, is de optimalisatie voor zoekmachines als Google. Onze webdesigners bouwen een website/webshop die technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Daarbij heeft u de mogelijkheid ook de rest van de optimalisatie door ons bureau te laten verzorgen. Neem contact op met een specialist en bespreek hoe u uw website of webshop door ons bureau uit Zaandam wilt laten maken.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Direct uw website of webshop laten maken

Bij ons bureau uit Zaandam kunt u een website of webshop laten maken die responsive is, makkelijk in het beheer en technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Al met al bouwen onze specialisten een conversiegerichte webshop, waarmee u het internet maximaal benut. Heeft u nog vragen over de invulling van onze diensten, of wilt u direct uw website laten maken door onze professionals uit Zaandam? Neem dan contact op via 085 303 7173 om de mogelijkheden te bespreken.