Zoveel kost een zakelijke website laten maken

Wil je een zakelijke website laten maken en wil je weten wat het nu écht kost? Niet zo gek! Een zakelijke site laten bouwen heeft namelijk een hoop voordelen voor je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de duizenden bezoekers die je kunt aantrekken met een eigen site. Zo zijn er nog veel meer voordelen van een zakelijke website laten maken.

Website Flyn Flowers

Als je niet dagelijks bezig bent met het bouwen van websites, kan het laten maken van een website nogal overweldigend zijn. Als je er eenmaal geen kaas van hebt gegeten, kun je natuurlijk ook niet verwachten dat je meteen alles weet over het laten bouwen van een goede zakelijke website. Geen zorgen, bij SAM Design helpen we je graag op weg! In deze blog lees je alle ins en outs over het laten maken van een nieuwe website voor je bedrijf. Wat kost het maken van een website? Waarom heb je er een nodig? Hoe verdien je je geld terug met het laten maken van een website? Hoe vind je het juiste webdesign bureau? We leggen het je allemaal uit!

Hoe snel kan mijn zakelijke website worden gemaakt bij SAM Design?

Bij SAM Design begrijpen we de urgentie. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van je project kunnen we binnen enkele weken een professionele zakelijke website leveren, zonder in te leveren als het gaat om kwaliteit.

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Wat kost een zakelijke website laten maken?

Een vraag die vaak als eerste in je opkomt: Wat gaat een zakelijke website laten maken kosten? Het korte antwoord is dat een zakelijke site laten maken circa 2.000 euro kost. Toch valt er meer te zeggen over de kosten van het laten maken van een zakelijke website. De kosten van een zakelijke website laten maken kunnen namelijk enorm verschillen. Geen website is precies hetzelfde als de ander. Dat geldt voor de prijs ook. Wil je een kleine site van 1 tot 4 pagina’s laten bouwen bij een webdesign bureau, kun je uitkomen op kosten van 300 tot 1.000 euro. Heb je juist een site nodig met meer dan 5 pagina’s? Dan lopen de kosten al snel op. Voor een website van 7 pagina’s bijvoorbeeld betaal je vaak 1.500 euro of meer. Het is lastig om je exacte kosten te geven omdat de kosten van een zakelijke website niet alleen te maken hebben met het aantal pagina’s. De kosten zijn ook afhankelijk van de kwaliteit van het ontwerp. De techniek van de website, het webdesign bureau en het onderhoud na de oplevering van de site. Een zakelijke website kan daarom een paar honderd euro kosten, maar het kan ook een paar duizend euro kosten. Soms kan een website zelfs 20.000 euro kosten. Het ligt geheel aan jouw wensen en eisen. Daarom is het ontzettend belangrijk dat je een webdesign bureau vindt, dat jouw wensen weet te vertalen naar een top website!

Waarom zou je een zakelijke website laten maken?

Wil je een zakelijke website laten maken door een webdesign bureau als SAM Design, maar wil je eerst zeker weten dat je er ook wat aan zult hebben? We leggen je precies uit wat de voordelen zijn van een zakelijke website laten maken.

  1. 24/7 online aanwezig: Door een zakelijke website te laten maken ben je 24/7 te vinden door je doelgroep. Potentiële klanten kunnen op elk moment van de dag jouw producten of diensten bekijken, informatie vinden en zelfs aankopen doen. Dit vergroot je bereikbaarheid en kansen op verkoop, zelfs buiten reguliere werktijden.
  2. Professionele uitstraling: Een goed ontworpen zakelijke website laten maken geeft je bedrijf een professionele uitstraling en versterkt je merkimago. Een doordacht ontwerp, samen met relevante inhoud, laat een positieve indruk achter bij bezoekers en wekt ook nog eens vertrouwen op. Dit kan helpen om potentiële klanten te overtuigen van de betrouwbaarheid en kwaliteit van je producten of diensten. Onthoud: als je een top uitstraling wilt, is een sterk webdesign bureau noodzakelijk!
  1. Bereik en merkbekendheid: Met een zakelijke site laten maken kun je je bereik aanzienlijk vergroten. Potentiële klanten van over de hele wereld kunnen je vinden en bereiken, wat vooral belangrijk is als je internationale ambities hebt. Dit vergroot je merkbekendheid en opent de deur naar nieuwe zakelijke kansen en groei.
  2. Interactie en klantbetrokkenheid: Wanneer je een zakelijke site laat bouwen, creëer je een platform om interactie te zoeken met je klanten. Je kunt feedback verzamelen, vragen beantwoorden en zelfs online klantenservice bieden. Dit verbetert klantbetrokkenheid en loyaliteit flink. Daarnaast kun je met functies zoals blogs, nieuwsbrieven en sociale media-integratie waardevolle informatie en updates delen, wat de band met je doelgroep versterkt.

Een zakelijke site laten maken heeft een hoop voordelen, die ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf in een snel tempo een enorme groei maakt!

Kan ik de stijl en uitstraling van mijn zakelijke website kiezen?

Absoluut. We werken nauw met je samen om de stijl, uitstraling en merkidentiteit van je zakelijke website te bepalen. Jouw input is essentieel om een site te creëren die jouw visie perfect weergeeft.

Zijn de websites die jullie maken responsive voor mobiele apparaten?

Ja, zeker! Elk ontwerp dat we maken is responsive, wat betekent dat het perfect wordt weergegeven op zowel desktops als mobiele apparaten, wat de gebruikerservaring optimaliseert. Een mobiele website is namelijk ontzettend belangrijk tegenwoordig!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Een zakelijke website laten bouwen: hoe verdien je je geld terug?

Een nieuwe zakelijke website laten bouwen is altijd leuk, maar het betekent wel dat je in eerste instantie kosten maakt voor je bedrijf. In je bedrijf investeren is een hartstikke goed idee, maar het moet je natuurlijk ook wat opleveren. Dat begrijpen we bij ons webdesign bureau, SAM Design, maar al te goed. Met alleen een zakelijke website laten maken, zul je er niet snel komen. Om het meeste uit je website te halen, is online marketing een absolute must! Want wat heb je aan een ijzersterke website als niemand het te zien krijgt? Helemaal niets! Nadat je een zakelijke site laat bouwen, is het daarom van belang dat je ook start met een online marketingcampagne. Er zijn tegenwoordig gelukkig heel veel verschillende manieren om bezoekers te trekken naar je site. Je kunt bijvoorbeeld adverteren op sociale media, starten met e-mail marketing of ook aan de slag gaan met SEO en SEA. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een zakelijke website laten maken waar jij snel een hoop uit gaat halen? Dan ben je bij SAM Design aan het juiste adres! Laat je website snel maken. Neem snel contact op met de beste website bouwer van Nederland en ontdek hoe we jouw bedrijf samen naar de next level kunnen tillen. Laat je zakelijke website maken door SAM Design!

Zijn jullie websites geoptimaliseerd voor zoekmachines?

Ja, bij SAM Design hechten we veel waarde aan zoekmachine optimalisatie (SEO) bij het maken van websites. Onze sites worden standaard gebouwd met basis SEO in gedachten. Denk aan het toevoegen van de juiste metatags, titels, headers en alt-teksten voor afbeeldingen. We zorgen er ook voor dat onze websites technisch goed gestructureerd zijn zodat zoekmachines de website gemakkelijk kunnen crawlen.

Onze focus ligt niet alleen op het visuele aspect van webdesign, maar ook op het creëren van websites die online vindbaar zijn. Hoewel onze sites een sterke basis hebben voor SEO, bieden we ook aanvullende SEO diensten aan voor ondernemers die hun online zichtbaarheid verder willen vergroten. We kunnen je helpen bij een zoekwoordonderzoek, het optimaliseren van content en het verbeteren van je gehele SEO strategie. Zo wordt jouw website goed gevonden door je doelgroep en kun je binnen no-time bezoekers verwachten.

De websites die ons bureau bouwt zijn zeker geoptimaliseerd voor zoekmachines en we bieden aanvullende mogelijkheden voor geavanceerde SEO om je online succes verder te vergroten.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.