Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Website laten maken Rotterdam

De Rotterdammer: niet lullen, maar poetsen. Hard werken boven bravoure. Een mentaliteit die bij SAM Design past. Website laten maken door een webdesign bureau met een Rotterdamse instelling? Dan zit je goed bij SAM Design. Het resultaat staat voorop en is het enige dat telt. Professionele website laten maken in Rotterdam? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Een website laten maken met een Rotterdamse aanpak

Je laat een professionele website bouwen om meer uit het internet te halen. Meer bezoekers, meer aanvragen of meer omzet voor jouw bedrijf uit Rotterdam. Een conversiegerichte website laten maken. Dat is wat jij wilt. En dat is exact waar SAM Design voor gaat zorgen. Een team van ervaren webbouwers, grafisch designers en online marketing specialisten zorgen voor een top website waar je nog jaren plezier aan gaat beleven. Professionele website laten maken voor jouw bedrijf uit Rotterdam? Dit is hoe we het aanpakken.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Dutch Microwave Absorber Solutions
Een gloednieuwe website voor een lange samenwerking.
SAM IT Services
De onderneming die ooit was opgericht om kapotte apparaten een nieuwe leven te geven.
Hondenbrokken.nl
“Wij doen het anders!” Een belangrijke kreet voor de hondenliefhebbers van hondenbrokken.nl
SPM Automotive
Een onderneming die vooruit loopt op de rest. Dat is hoe je SPM Automotive zou kunnen omschrijven.

In 4 stappen live met jouw professionele website

Een WordPress website? Of toch liever een Magento webshop? Ongeacht jouw voorkeur, wij gaan je helpen. 4 is hierbij het toverwoord. 4 heldere stappen. En in 4 weken jouw website in de lucht. Lees hieronder verder hoe wij dit met jou aan gaan pakken.

Stap 1: Inventarisatie

Inventarisatie is de basis van resultaat. Voordat we jouw website maken, stemmen we diverse onderdelen met jou af. Want waar staat jouw bedrijf uit Rotterdam voor? Wat maakt jou uniek? En welke wensen heb je zelf qua design? Tevens vragen we je om 3 voorbeelden van websites die jij mooi vindt te sturen. Beschrijf welke functionaliteiten en stijl je waardeert en waarom? Hierdoor hebben wij een perfect beeld van hoe jij jouw website of webshop wilt vormgeven. Inventarisatie = key!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Stap 2: Planning en concepten

De basis is gelegd. We weten hoe we jouw nieuwe website moeten vormgeven. Nu kunnen we de timetable maken en deze naar jou opsturen. Bij goedkeuring gaan we direct aan de slag met de concepten. De grafisch designer van ons webbureau werkt een aantal ontwerpen uit: homepagina, subpagina, productpagina (alleen bij webshops), contactpagina en overigen. Je krijgt uitgebreid de kans om hier feedback op te geven. Voordat je het weet staan er een aantal topconcepten, die onze bouwers uit kunnen werken.

Stap 3: Techniek en realisatie

De basis is gelegd. De schetsen zijn perfect. We kunnen jouw website gaan maken! We ontwikkelen de website op een testomgeving, waarin we alle concepten in het echt vormgeven. We voegen functionaliteiten toe aan de designs en zorgen dat alles werkend is. Ook bouwen we eventuele koppelingen met externe systemen in en testen we samen met jou elk stukje code. Alles in orde? Dan staat niets ons in de weg om live te gaan.

Stap 4: Lancering en onderhoud

We zijn er. De 4 weken zijn voorbij. Alles is af en het geheel wordt van de testomgeving naar de live omgeving overgezet. Je hebt een professionele website laten maken. We gaan live! Klaar om pnline succes te behalen met jouw bedrijf uit Rotterdam?

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

WordPress of toch Magento?

WordPress website laten maken in Rotterdam? Of heb je toch liever een webshop met Magento? Beide hebben voor- en nadelen. WordPress heeft veel code al voor je klaarstaan. Een website bouwer hoeft hier minder tijd in te steken. Je bent dan ook een stuk goedkoper uit. Magento biedt daarentegen meer mogelijkheden tot maatwerk webshops en biedt goede koppelingen aan externe systemen. Twijfel je nog welke website beter bij jou past? Neem contact op met ons webdesign bureau en samen sparren we over de mogelijkheden.

Direct jouw website in Rotterdam laten maken!

Is jouw bedrijf uit Rotterdam toe aan een nieuwe website? Meer halen uit het internet? En een online platform creëren waar je echt resultaat mee behaalt? SAM Design helpt je verder. Laat een professionele website maken door ons webdesign bureau. Samen gaan we voor succes!