Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
Een Conversie gerichte Website!
  • Tot 70% betere user experience
  • Een website vanaf €499,-
  • Beter vindbaar in Google

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

Website laten maken Rotterdam

De Rotterdammer: niet lullen, maar poetsen. Hard werken boven bravoure. Een mentaliteit die bij SAM Design past. Website laten maken door een webdesign bureau met een Rotterdamse instelling? Dan zit je goed bij SAM Design. Het resultaat staat voorop en is het enige dat telt. Professionele website laten maken in Rotterdam? Neem contact op, of lees hieronder verder! 

Een website laten maken met een Rotterdamse aanpak

Je laat een professionele website bouwen om meer uit het internet te halen. Meer bezoekers, meer aanvragen of meer omzet voor jouw bedrijf uit Rotterdam. Een conversiegerichte website laten maken. Dat is wat jij wilt. En dat is exact waar SAM Design voor gaat zorgen. Een team van ervaren webbouwers, grafisch designers en online marketing specialisten zorgen voor een top website waar je nog jaren plezier aan gaat beleven. Professionele website laten maken voor jouw bedrijf uit Rotterdam? Dit is hoe we het aanpakken.

In 4 stappen live met jouw professionele website

Een WordPress website? Of toch liever een Magento webshop? Ongeacht jouw voorkeur, wij gaan je helpen. 4 is hierbij het toverwoord. 4 heldere stappen. En in 4 weken jouw website in de lucht. Lees hieronder verder hoe wij dit met jou aan gaan pakken. 

Stap 1: Inventarisatie

Inventarisatie is de basis van resultaat. Voordat we jouw website maken, stemmen we diverse onderdelen met jou af. Want waar staat jouw bedrijf uit Rotterdam voor? Wat maakt jou uniek? En welke wensen heb je zelf qua design? Tevens vragen we je om 3 voorbeelden van websites die jij mooi vindt te sturen. Beschrijf welke functionaliteiten en stijl je waardeert en waarom? Hierdoor hebben wij een perfect beeld van hoe jij jouw website of webshop wilt vormgeven. Inventarisatie = key! 

Stap 2: Planning en concepten

De basis is gelegd. We weten hoe we jouw nieuwe website moeten vormgeven. Nu kunnen we de timetable maken en deze naar jou opsturen. Bij goedkeuring gaan we direct aan de slag met de concepten. De grafisch designer van ons webbureau werkt een aantal ontwerpen uit: homepagina, subpagina, productpagina (alleen bij webshops), contactpagina en overigen. Je krijgt uitgebreid de kans om hier feedback op te geven. Voordat je het weet staan er een aantal topconcepten, die onze bouwers uit kunnen werken. 

Stap 3: Techniek en realisatie

De basis is gelegd. De schetsen zijn perfect. We kunnen jouw website gaan maken! We ontwikkelen de website op een testomgeving, waarin we alle concepten in het echt vormgeven. We voegen functionaliteiten toe aan de designs en zorgen dat alles werkend is. Ook bouwen we eventuele koppelingen met externe systemen in en testen we samen met jou elk stukje code. Alles in orde? Dan staat niets ons in de weg om live te gaan. 

Stap 4: Lancering en onderhoud 

We zijn er. De 4 weken zijn voorbij. Alles is af en het geheel wordt van de testomgeving naar de live omgeving overgezet. Je hebt een professionele website laten maken. We gaan live! Klaar om pnline succes te behalen met jouw bedrijf uit Rotterdam? 

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

WordPress of toch Magento? 

WordPress website laten maken in Rotterdam? Of heb je toch liever een webshop met Magento? Beide hebben voor- en nadelen. WordPress heeft veel code al voor je klaarstaan. Een website bouwer hoeft hier minder tijd in te steken. Je bent dan ook een stuk goedkoper uit. Magento biedt daarentegen meer mogelijkheden tot maatwerk webshops en biedt goede koppelingen aan externe systemen. Twijfel je nog welke website beter bij jou past? Neem contact op met ons webdesign bureau en samen sparren we over de mogelijkheden.

Direct jouw website in Rotterdam laten maken! 

Is jouw bedrijf uit Rotterdam toe aan een nieuwe website? Meer halen uit het internet? En een online platform creëren waar je echt resultaat mee behaalt? SAM Design helpt je verder. Laat een professionele website maken door ons webdesign bureau. Samen gaan we voor succes!

Wat vinden andere ondernemers van SAM Design?

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs