Website laten maken Rotterdam

Een website laten maken in Rotterdam voor een betere online uitstraling? Als je een bedrijf hebt, is het tegenwoordig noodzakelijk dat je online aanwezig bent. Sterker nog, het gaat niet alleen om aanwezig zijn, maar vooral om uitblinken. Je moet een ijzersterk visitekaartje hebben om online te slagen. Is dat het type website dat jij wilt? SAM Design is je bureau! Met 11 jaar ervaring, een sterke werkwijze en vooral transparante communicatie, mogen wij ondernemers keer op keer helpen aan meer klanten en een sterke online positionering. Ben jij de volgende?

Website Flyn Flowers

Een website laten maken Rotterdam: Snel, professioneel en betrouwbaar

Een website laten maken in Rotterdam die veel oplevert? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar specifieke zaken. Denk aan kwaliteit, duidelijke communicatie, expertise en een bewezen werkwijze. Dat is in ieder geval wat wij horen van de honderden ondernemers die we hebben mogen helpen op weg naar succes. Kies je voor ons bureau, kies je voor een team van internet experts dat dit precies vertegenwoordigt en begrijpt hoe je online slaagt.

Voordat we aan de slag gaan met je website leggen we je haarfijn uit wat de tijdlijn is en hoe de samenwerking eruit zal zien. Ons team levert je website altijd in 4  weken op. Heb je hele specifieke wensen? Ook daarin weten we met je mee te denken en stippelen we vooraf een duidelijk plan uit. Een van onze experts kijkt samen met jou naar je doelstellingen, zodat we exact weten welk resultaat we samen gaan behalen.

Om je doelstellingen online te behalen heb je niet alleen een professionele en betrouwbare website nodig. Het team waar je mee werkt, moet ook professioneel en betrouwbaar zijn. Wat maakt SAM Design professioneel en betrouwbaar? Onze bewezen werkwijze, heldere communicatie en bovenal onze aandacht voor het resultaat. Uiteindelijk draait het erom dat je nieuwe website je wat oplevert. Dat is waarom je een website laat maken!

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

De kosten van een website laten maken in Rotterdam

Een nieuwe website laten maken in Rotterdam? Dan zul je vast al gemerkt hebben dat de kosten erg kunnen verschillen. In webdesign starten de kosten van een webshop of website vanaf een aantal honderd euro en kan dit oplopen tot duizenden euro’s. Waar zit dit verschil in? In de kwaliteit en het resultaat!

Voor €300,- is het laten maken van een WordPress website al mogelijk. Sterker nog, je kunt ook zelf een website bouwen. Daar bespaar je nog meer mee! Maar is dat het type website waar je je doelstellingen mee zult halen? Uit ervaring kunnen we stellen dat je er met zo’n website niet zult komen. Als je schiet voor kwaliteit, is het belangrijk dat je bereid bent om te investeren in een sterke website. Daarmee kun je een steengoed bureau vinden dat exact begrijpt wat voor website nodig is voor jouw bedrijf om online te slagen. Waar vind je zo’n bureau? SAM Design! Samenwerken met ons bureau betekent dat je aan de slag gaat met een partij die bewezen resultaten heeft. We focussen op je doelstellingen en behalen ze, zodat jij je investering dubbel en dwars terugverdient!

Je kunt bij ons bureau ook een webshop laten bouwen!

Wil je liever een webshop laten bouwen in Rotterdam? Dat kan bij SAM Design! Net als bij het maken van een website focussen we ons op jouw doelstellingen en maken we een plan om deze te behalen. Kijken we alleen naar je webshop en hoe mooi het moet zijn? Zeker niet! Een webshop laten maken is meer dan een alleen look en feel. Wanneer je een webshop laat maken, moet je een sterk plan hebben zodat je achteraf ook kunt slagen met deze webshop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe je bezoekers gaat genereren, het optimaliseren van je conversie en je online aanwezig op sociale media. Daarnaast zorgen we ervoor dat je webshop visueel gezien past bij je doelgroep en dat elk element op de juiste plek staat voor maximale conversie. Kortom, we denken met je mee op verschillende vlakken, zodat je het meeste haalt uit de webshop die je bij ons laat bouwen.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Een website of webshop door SAM Design: Wat krijg je exact?

Een webshop of website laten maken in Rotterdam door SAM Design? Voordat je hieraan begint, moet je natuurlijk precies weten wat je krijgt voor de investering die straks doet. Logisch! We leggen het je daarom graag uit. Wanneer je een webshop of website laat bouwen door onze experts krijg je:

  • Een visueel sterke website met een eigen (nieuwe) huisstijl.
  • Inzicht in gebruikte data en onderzoeken naar je doelgroep en concurrenten
  • Uitgebreide wireframes als basis van je website of webshop
  • Een WordPress website die makkelijk te bewerken is
  • Een UX ontwerp op maat
  • Complete ondersteuning van projectleiders, designers, developers en marketeers
  • Advies op maat voor het vangen van bezoekers
  • Heldere en transparante communicatie
  • Inzicht in onze bewezen en werkwijze
  • En nog veel meer!

We zouden de lijst met voordelen nog langer kunnen maken, maar we gaan veel liever met je in gesprek om samen te kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft om jouw doelgroep en jouw markt te veroveren. Aarzel en neem vrijblijvend contact met ons op. Je bakje staat al klaar!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Laat je nieuwe website bouwen door SAM Design!

Een sterke website laten maken in Rotterdam? SAM Design is je partij! Van kraakheldere communicatie en een bewezen werkwijze tot op maat advies en datagedreven design. Ons team van experts pluist het allemaal voor je uit en maakt een plan, zodat jij online kunt slagen met een top website! Is dat het type bureau waar je mee wilt samenwerken? We staan voor je klaar. Neem contact met ons op en geniet binnen no-time van de vruchten van je investering!

Al veel ondernemers die ervoor hebben gekozen voor het laten maken van een webshop of een website laten maken in de omgeving Rotterdam aan ons webbureau uit te besteden zijn daar erg winstgevend mee geworden. Denk in de rest van de omgeving bijvoorbeeld ook aan steden als Eindhoven, Breda en Dordrecht.

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.