Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Website Laten Maken Rotterdam | SAM Design

Wil jij een website laten maken in Rotterdam door een echte professional? Dan kun je direct contact opnemen met ons webdesign bureau! Bij ons kom je namelijk écht tot resultaat, en dat doen we samen. Wij hebben uiteraard de expertise om een winstgevend design te ontwerpen. Maar jij hebt de kennis van het gedrag van de bezoekers die op jouw website komen en hoe zij verder denken. Dit is natuurlijk heel belangrijk om mee te nemen in het design. Wij maken websites namelijk niet zomaar winstgevend volgens een doorsnee soort handleiding. Iedere onderneming en dus iedere website is uniek. Al veel ondernemers die ervoor hebben gekozen om een nieuwe webshop of website laten maken in de omgeving Rotterdam aan ons webbureau uit te bsteden zijn daar erg winstgevend mee geworden. Denk in de rest van de omgeving bijvoorbeeld ook aan steden als Breda en Dordrecht.

Met de informatie die we van jou krijgen over je onderneming gaan wij aan de slag met het conversiegericht inrichten van de website. Daarbij wordt je website volledig responsive gebouwd. Maar hoe maken we een website conversiegericht en winstgevend? En waarom moet je een responsive website laten maken in Rotterdam?

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Website laten maken in Rotterdam gericht op conversie

Proces van een website ontwerpen en vervolgens bouwen is een stuk ingewikkelder dan ja waarschijnlijk in eerste instantie voor ogen had. Onze designer maakt niet simpelweg een ontwerp wat er een beetje mooi uitziet. Voor een ontwerp en een website laten maken in Rotterdam wordt echt een CRO specialist ingeschakeld de conversiegerichtheid van je website te optimaliseren. Informatie die we van jou hebben gekregen over jouw branche en bezoekers wordt hierin meegenomen. Zo is het belangrijk dat je jouw bezoekers als het ware aan de hand meeneemt en door je website heen leidt. Ook is het belangrijk dat de drempel voor je bezoeker heel laag is om tot een conversie te komen. Met dit in het achterhoofd is het dus belangrijk dat je op de juiste plekken op jouw landingspagina’s een knop plaatst om contact op te nemen of een offerte aan te vragen bijvoorbeeld. Maar ook kun je door de pagina heen enkele keren een formulier plaatsen om bijvoorbeeld contactgegevens achter te laten. Zo worden je bezoekers echt potentiële klanten en kun jij contact met hen opnemen om eventueel een afspraak in te plannen.

Daarnaast zijn er nog andere manieren om je bezoekers aan te zetten tot actie bij het laten maken van een webshop of website in Rotterdam. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop je iets schrijft. Het woord “gratis” werkt bijvoorbeeld heel goed bij ieder mens, ook al denk je dat je er zelf niet in zou trappen. Onderbewust krijg je namelijk een soort gevoel dat je iets misloopt als je het niet doet, dit heet ook wel fomo. Dit is een engelse afkorting voor Fear Of Missing Out. Op die manier trek je mensen dus aan om in ieder geval op bijvoorbeeld een knop te klikken. Zo kun je foto’s hier ook voor laten werken. Laat je iemand op een bepaalde manier wijzen of kijken naar een knop, dan worden je bezoekers onderbewust aangespoord om de aandacht te leggen op datgene waar naar gewezen of gekeken wordt. Je ziet dus dat we echt tot in detail gaan om je website te optimaliseren. Zo denken we altijd aan de responsiveness wanneer je kiest voor een website laten maken in Rotterdam onze specialisten. Weet je niet wat dit inhoudt? We leggen het je graag uit!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Responsive website laten bouwen in Rotterdam door een professional

Wanneer je een website laat maken bij ons webdesign bureau, bouwen wij jouw website ook altijd responsive. Dit houdt in dat je website als het ware meebeweegt op andere apparaten dan alleen op een desktop scherm. In deze tijd is dat zeker heel erg van belang! Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en veel mensen hebben ook een iPad of tablet. Hier moet jouw website dus ook goed op functioneren. Doet deze het niet goed op mobiele apparaten, dan loop je veel potentiële klanten mis.

Websites zien er op mobiel namelijk anders uit dan op een desktop. Hier wordt dus eigenlijk een apart design voor gemaakt, die natuurlijk wel precies lijkt op je desktop design. Als hier geen rekening mee gehouden wordt, dan zal het vaak helemaal fout gaan op mobiele apparaten. Verschillende blokken op de pagina vallen dan over elkaar heen waardoor de website al snel onbruikbaar wordt. Diverse knoppen en teksten worden op die manier namelijk namelijk niet zichtbaar. Je mobiele bezoekers kunnen je tekst dan dus ook niet lezen en verder klikken door je website of webshop.

Bouncepercentage op mobiele apparaten zal dan ook erg hoog zijn. Dit is het percentage van je bezoekers die eigenlijk vrijwel meteen wegklikken. Is dit percentage hoog? Dan zal je slechter beoordeeld worden door zoekmachines als Google. Blijkbaar vinden mensen namelijk niet datgene waar ze naar op zoek zijn op jouw pagina of website. Dit is weer een onderdeel dat te maken heeft met zoekmachine optimalisatie. Wij zijn namelijk niet alleen een webdesign bureau. Ook zijn wij specialisten in online marketing!

SAM bouwt websites en maakt deze vindbaar op het internet in Rotterdam

Wanneer jij een website laat maken in Rotterdam bij onze specialisten, dan kunnen wij er dus alles aan doen om jouw design winstgevend te maken. Maar je wilt uiteraard wel gebruik kunnen maken van je mooie nieuwe website of webshop. Hoe kan deze namelijk winstgevend zijn zonder dat mensen je website kunnen vinden op het internet. Zonder bezoekers uiteraard geen conversies.

SAM heeft naast een webdesign afdeling ook een online marketing afdeling. Zo zijn er verschillende mogelijkheden om jouw website vindbaar te maken op het internet. Je zal er vast al een paar kennen. Zoekmachine optimalisatie, Google Ads, social media marketing zijn hier voorbeelden van. Wij zijn dan ook echte specialisten in het vindbaar maken van jouw website in de organische zoekresultaten met zoekmachine optimalisatie.

Jouw nieuwe website vindbaar maken in de organische zoekresultaten in Rotterdam

Misschien komt SEO je ook wel bekend voor. Dit is de algemene engelse term voor zoekmachine optimalisatie en staat voor Search Engine Optimisation. Ons bureau is zeer gespecialiseerd in dit onderdeel van online marketing. Wanneer onze klanten een nieuwe website laten maken in Rotterdam denken ze namelijk vaak aan de vindbaarheid op het internet wanneer de website eenmaal af is. Dit is dan ook een onderdeel waar wij rekening mee houden tijdens het bouwen van je nieuwe website. SEO bestaat namelijk uit drie aspecten die heel nauw met elkaar in verband staan. Namelijk het creëren van autoriteit op de website met linkbuilding, on-page alles in orde krijgen – hieronder valt dus ook de content – en technisch een goed werkende website.

Bij het bouwen van een website is dit technische aspect van zoekmachine optimalisatie heel belangrijk. Er zijn namelijk diverse punten waar rekening mee gehouden moet worden. Snelheid is daar bijvoorbeeld één van. Logisch natuurlijk, want als een website niet snel laadt, zal een bezoeker snel wegklikken. Zoekmachines zien dit dan ook als negatief, waardoor je website niet gewaardeerd wordt. Maar ook HTML, CSS en JavaScript moet op een goede manier gebruikt worden. Hier zijn wereldwijde richtlijnen voor gemaakt door het W3C. Allemaal aspecten waar wij al rekening mee houden tijdens het ontwikkelen van jouw website of webshop. Zo hoeft er met SEO eigenlijk alleen nog maar gekeken te worden naar linkbuidling en het on-page plaatje. Techniek is namelijk al tiptop in orde dan!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

WordPress als CMS voor jouw website laten maken Rotterdam

Voor onze klanten maken wij over het algemeen een website of webshop in WordPress. Hier profiteer jij op verschillende manieren van. Allereerst gaat het namelijk om het gebruiksgemak met WordPress. Met dit Content Management Systeem kun je gebruik maken van plug-ins, waarmee je eigenlijk een soort pakketten kunt downloaden en vanuit daar de website door kan bouwen. De website hoeft dus niet helemaal vanaf nul te gecodeerd te worden. Zo downloaden wij eigenlijk altijd de plug-in Elementor als page builder. Op die manier kun je makkelijk content toevoegen en aanpassen, én zou jij zelfs dingen kunnen verschuiven en aanpassen aan het design als later na de oplevering blijkt dat je het toch anders wil hebben. Echter raden wij aan dit niet zomaar te doen als je hier geen ervaring mee hebt. We zien vaker dat de website dan deels uit elkaar valt en hier weer opnieuw tijd en dus geld in gestoken moet worden om dit weer recht te zetten.

Tweede punt waar jij van kunt profiteren is namelijk dat je veel minder betaalt voor het laten maken van een Wordpress website in Rotterdam, dan wanneer je dit in een ander CMS laat doen waarmee alles gecodeerd moet worden. Wanneer alles gecodeerd moet worden, kun je je bedenken dat er veel meer tijd gaat zitten in het bouwen van je website. En zoals ze dat wel eens zeggen “tijd is geld”. In dit geval dan ook letterlijk. Je betaalt namelijk voor de uren dat onze webbouwers bezig zijn met het ontwerpen en ontwikkelen van je website. Met een WordPress website zijn ze veel minder lang bezig, dus zijn de kosten ook een stuk lager!

Direct een professional inschakelen voor een nieuwe website of webshop in Rotterdam

Het maken van een professionele website moet dus volgens bepaalde richtlijnen gebeuren om hier zoveel mogelijk conversies uit te halen en om hier een goede basis mee te zetten voor de zoekmachine optimalisatie. Technisch zit de website na het bouwen van een nieuw exemplaar in ieder geval perfect in elkaar. Daarbij kijken wij dus naar de manier waarop we knoppen en formulieren verwerken om van je website een conversie machine te maken. Als je bezoekers dan binnen stromen, zullen de conversies volgen. Ook op mobiel zal alles er perfect uitzien en zal je ook hier veel potentiële klanten binnenhalen! Wil jij dus een winstgevende website laten maken door echte professionals in Rotterdam? Of wil je graag eerst weten wat de kosten van een webshop of website die jij wil laten maken zijn? Neem dan nu contact op met een specialist van ons webdesign bureau!