Website laten maken Den Haag

Wil je een website laten maken in Den Haag die je meer klanten en meer aanzien oplevert? Je bent precies aan het juiste adres! SAM Design bestaat uit een team van professionele WordPress specialisten dat jouw visie omzet in sterke resultaten, zodat jouw onderneming groeit. Wat maakt ons goed? Met onze 11 jaar aan ervaring hebben onze specialisten meer dan 500 ondernemers als jij geholpen aan een sterkere website. Dat betekent meer leads, meer conversie en meer klanten! Een sterke website laat je bouwen door SAM Design!

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Professionele website laten maken Den Haag

Een website laten maken in Den Haag voor een professionele uitstraling en groei in je onderneming? Daar heb je de juiste specialist voor nodig. Een specialist die weet hoe je een mooie website maakt én hoe je een website bouwt die jou daadwerkelijk wat gaat opleveren. SAM Design is precies zo’n webdesign specialist! Binnen ons team ligt de focus niet alleen op het leveren van kwaliteit, maar vooral op het creëren van de beste ervaring voor jouw bezoekers. Als je wilt winnen op het internet moet je een zaak beheersen: Je doelgroep bedienen! Weet je je doelgroep exact te bieden wat hij zoekt? Dan kiest hij voor jou. Simpel! Onze specialisten leggen de nadruk daarom op de juiste user experience voor jouw doelgroep. Om het beste resultaat te behalen gaan hier altijd meerdere onderzoeken aan vooraf. Denk bijvoorbeeld aan een doelgroeponderzoek, een concurrentieonderzoek en zelfs een zoekwoordonderzoek. We duiken volledig in de data, jouw markt en jouw doelgroep om zo een passende en unieke website te maken.

Een professionele website laten maken in Den Haag in WordPress, Magento of toch ander CMS? Wij helpen je verder. Naast Den Haag zijn wij ook actief in Voorburg, Leiden, Delft, Gouda en Alphen aan den Rijn.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Wat kost een zakelijke website laten maken?

Het zal je vast en zeker al opgevallen zijn; de kosten van een website laten maken kunnen flink verschillen. Het start bij circa €250,- en kan oplopen tot duizenden euro’s. Wat maakt dat er zo een groot verschil zit in kosten? Dat heeft allemaal te maken met de kwaliteit! In webdesign krijg je waar je voor betaalt. Kies je voor een website met lagere kosten? Dan kies je vaak ook voor lagere opbrengsten. Andersom is dat natuurlijk ook zo!

Wanneer je een goede zakelijke website wilt laten bouwen in Den Haag moet je uitgaan van de startprijs €2.200,-. Vanaf dit bedrag kun je stellen dat er genoeg tijd in wordt gestoken om een goede basis te leggen voor je bedrijf. Bij SAM Design is dit exact de vanafprijs die we aanhouden. Als je online wilt slagen, moet je streven naar kwaliteit. Dat is precies wat onze specialisten doen!

Jouw website laten bouwen door een WordPress specialist

Tegenwoordig kun je een website laten maken door ontzettend veel verschillende partijen. Je kunt kiezen kant-en-klare websites, freelancers of webdesign bureaus als SAM Design. Waar moet je nu voor kiezen en waarom? Voordat je zo een keuze maakt, is het goed om bij jezelf na te gaan waar je naar op zoek bent en wat je eraan wilt uitgeven.

Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van kant-en-klare website templates. Dat is vrijwel altijd de meest budgetvriendelijke optie. Wel is dit meteen de optie die je op de lange termijn het minste zal opleveren. Een template is uiteindelijk een simpele website sjabloon waar iedereen gebruik van kan maken. De website zal daarom niet geoptimaliseerd zijn voor maximaal resultaat. Een betere optie zou zijn om te kiezen voor een freelancer of een professioneel bureau. Waarom? Je kunt vragen om maatwerk!

Als je online wilt slagen, zul je je website in moeten richten op basis van de behoefte van je doelgroep. Met een template wordt dat vrij lastig. Een freelancer of de specialisten van een bureau zullen vaak een onderzoek doen naar je markt en je doelgroep, zodat het maximale resultaat behaalt kan worden.

Het verschil tussen een freelancer en een bureau als SAM Design? Bij een bureau als SAM Design kies je in één keer voor een team van meerdere WordPress specialisten. Je werkt samen met een team dat bestaat uit diverse specialisten. Denk bijvoorbeeld aan Developers, Designers, SEO specialisten, Google Ads specialisten, Marketing strategen en nog veel meer! Zo haal je direct alle nodige expertise in huis om online te slagen!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Een webshop laten bouwen voor meer conversie

Voor 95% van onze klanten is conversie een van de belangrijkste zaken. Dat is dé reden dat al honderden ondernemers hebben samengewerkt met SAM Design. Als je in Den Haag een website laat maken door onze specialisten, kies je voor een bureau dat de nadruk legt op Return On Investment. We zijn van oorsprong een Online Marketing bureau. Boven alles focussen wij ons dus op data en resultaat.

Bij het bouwen van je website of webshop wordt elk element neergezet voor een zo hoog mogelijke ROI. Elk van onze websites wordt ontworpen door User Experience Designers. De functie naam zegt het al. Dit zijn ontwerpers die gespecialiseerd zijn in het optimaliseren van de ervaring van je bezoekers. Hoe krijg je een hoge conversie? Door de bezoekers te leren kennen en zo goed mogelijk te bedienen. Heb jij een webshop nodig die daadwerkelijk nieuwe klanten oplevert? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende brainstormsessie.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Direct je zakelijke website laten maken in Den Haag?

Een zakelijke website laten maken in Den Haag, die je daadwerkelijk wat oplevert? Ons professionele webdesign bureau staat klaar om jouw online visie werkelijkheid te maken. Een website laten maken bij ons bureau betekent dat je een gloednieuwe website krijgt, die écht impact heeft.

Als ervaren webdesigners begrijpen we dat een website niet alleen mooi moet zijn, maar ook daadwerkelijk resultaten moet opleveren. Of het nu gaat om het genereren van leads, het vergroten van je online bereik of het stimuleren van verkoop, wij ontwikkelen een site die aansluit op jouw doelen en behoeften. Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten. Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke lancering van de site houden we jou betrokken. Jouw inbreng is essentieel, omdat niemand jouw bedrijf beter kent dan jijzelf. Samen zorgen we ervoor dat de website perfect aansluit op jouw merkidentiteit en strategie.

Ons webdesign bureau combineert technische vaardigheden met creatieve ideeën. We bouwen niet alleen een website, maar een krachtige online aanwezigheid die jouw doelen zal verwezenlijken. Of je nu een portfolio, e-commerce platform of een website wilt laten maken in Den Haag, wij hebben de kennis en ervaring om het te realiseren.

Klaar om jouw online potentieel te benutten met een website laten maken in Den Haag? Laat ons je helpen bij het bouwen van een resultaatgerichte website. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jouw online succes kunnen vergroten.

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.