Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Website Laten Maken Den Haag

Wil jij een WordPress website laten maken in Den Haag, die daadwerkelijk veel oplevert? Dan ben je bij SAM Design aan het juiste adres! Geen praatjes of mooie beloftes, maar resultaten. Als het beste webdesign bureau in Den Haag en omstreken staan wij bekend om één ding. Namelijk de resultaten die wij keer op keer voor onze klanten weten te behalen. Wanneer je een website laat maken door onze specialisten, wordt er niet alleen gewerkt aan het bouwen van een mooie website. We kijken ook naar zaken die jou het meeste gaan opleveren. Natuurlijk is het belangrijk dat je een mooie website laat maken. Je website is namelijk je visitekaartje. Maar uiteindelijk draait het allemaal om de doelstellingen die je haalt. Zo wil de ene ondernemer een website ontwikkelen voor meer leads voor zijn of haar website. Een andere ondernemer wil weer een website laten bouwen in Den Haag om zoveel mogelijk producten te verkopen. Heb jij hele grote doelstellingen? Of begin je juist net met een nieuwe onderneming. Het kan bij ons allemaal. Onze specialisten gaan samen met je aan de slag om jou en je bedrijf te zien winnen en resultaten te behalen. Als jij wint, winnen wij ook. Samen vooruit, samen winnen!

Een professionele website laten maken in Den Haag in WordPress, Magento of toch ander CMS? Wij helpen je verder. Naast Den Haag zijn wij ook actief in Voorburg, Leiden, Delft, Gouda en Alphen aan den Rijn. Lees hieronder meer over ons webbureau!

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Website laten maken Den Haag door ons webdesign bureau

Wanneer je gaat voor een website laten maken in Den Haag door SAM Design weet je precies wat je kunt verwachten. Dat is resultaat! Wat verstaan wij onder resultaat? Meer leads, meer merkbekendheid en meer sales. Dit allemaal door te focussen op dat wat belangrijk is. De doelgroep staat bij elke website die wij opzetten centraal. Hoe je het ook went of keert, behaal je als ondernemer namelijk resultaat door je doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Wanneer wij met jou starten met een nieuwe website laten bouwen in Den Haag is dat dan ook het eerste waar we naar kijken. Onze specialisten voeren eerst een doelgroeponderzoek uit. We willen eerst weten wie jouw doelgroep is. Daarna stellen we vast wat je doelgroep motiveert bij het maken van keuzes. Zo beantwoorden we vragen als ‘welke stappen doorloopt de doelgroep voordat men een aanvraag doet op een website?’ en ‘wat triggert de doelgroep om een aankoop te doen?’. De antwoorden op deze vragen zijn cruciaal om je website en ook je bedrijf tot een succes te maken.

Een website maak je bij ons samen. Als webdesign bureau zouden we je website geheel afzonderlijk van jou kunnen maken. Dat is echter niet hoe SAM Design te werk gaat. Wij willen jou input. Wij geloven erin dat jouw kennis van je branche gepaard met onze kennis over webdesign en online marketing de gouden combinatie is. Een website laten maken? Dat doen we bij SAM design samen!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een website bouwen van A tot Z

Een succesvolle website laten maken in Den Haag begint bij een duidelijke en doordachte werkwijze. Een goede werkwijze is namelijk de helft van het werk. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een werkwijze die we zien als een stappenplan voor jouw succes. Benieuwd naar hoe wij in 4 weken tijd een resultaatgerichte WordPress website bouwen? We leggen het je haarfijn uit!

Wanneer je kiest voor een website laten maken in Den Haag door onze experts pakken wij alles van A tot Z voor je op. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan het uitzetten van de structuur, het maken van wireframes en het ontwerpen van een geheel eigen huisstijl. Heb je al een bestaande huisstijl en wil je die terug zien in de nieuwe website? Ook dan gaan onze designers samen met jou kijken naar de elementen uit jouw huisstijl en op welke manier ze het beste geïmplementeerd kunnen worden.

Nadat de structuur en wireframes starten we met het maken van het eerste concept. Onze designers richten zich dan ook meteen op de ervaring van de bezoekers, die op jouw website komen.

Een WordPress webshop laten maken Den Haag of toch Magento?

Wil je een WordPress website laten maken in Den Haag? Of ga je toch liever voor een Magento webshop? Dit is geheel afhankelijk van jouw wensen en natuurlijk ook jouw doelgroep. Heb je niet een heel uitgebreide website of webshop nodig, dan raden wij je aan WordPress te gebruiken. WordPress heeft namelijk al veel code al klaarstaan. Hierdoor is het aanzienlijk goedkoper dan Magento. Je hebt namelijk veel minder tijd nodig om een website in elkaar te zetten. Met de plugins en zeker met een paginabuilder als Elementor kost het niet heel veel tijd om een website te maken. Daarnaast maakt het CMS WordPress het ook nog eens makkelijker voor jou om zelf aanpassingen te verrichten, en dat is vaak wel handig. Hier komen we in het volgende kopje op terug!

Vraagt jouw doelgroep in verband met jouw wensen toch meer om maatwerk? En heb je daarbij wat meer te besteden? Dan raden we Magento als CMS aan. Met dit CMS wordt een website volledig from scratch opgebouwd met code. Ieder detail en alle wensen die je hebt, kunnen hier perfect in verwerkt worden. Uiteraard kost het wel meer geld om zo een website te laten maken. Schrijven van code duurt natuurlijk een stuk langer. En zoals je weet; tijd is geld. De kosten die verbonden zijn aan het maken van een website, zijn gebaseerd op de hoeveelheid uren die geïndiceerd worden voor het gehele proces. Je betaalt dus voornamelijk voor de uren die nodig zijn voor het bouwen van jouw nieuwe website.

Twijfel je toch nog over de juiste website of webshop? Geen zorgen! We zijn natuurlijk niet voor niets WordPress specialisten. We geven je graag advies over het CMS dat het beste bij jou past. Neem contact met ons op en we sparren samen over de mogelijkheden!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Waarom is het handig om zelf te kunnen werken in het CMS?

In de vorige alinea over de verschillende Content Management Systemen gaven we al aan dat het handig is om zelf goed om te kunnen gaan met het CMS dat je gebruikt. Vaak komt het namelijk voor dat onze klanten zelf aan de slag willen nadat wij hun website hebben gemaakt. Hiervoor kun je over het algemeen makkelijker overweg met WordPress. Als je daarbij ook de paginabuilder Elementor gebruikt, dan is jouw website in Den Haag al helemaal gebruiksvriendelijk. In deze builder is het allemaal zo makkelijk gemaakt, dat je zelfs als iemand die nog nooit in de backend van een website is geweest, al heel snel onder de knie zal krijgen hoe alles aan te passen is en hoe je hierin moet werken.

Meest belangrijk voor jou is dan ook dat je weet hoe je content kan uploaden en aan kunt passen. In WordPress is dat geen moeite. Hier zie je namelijk meteen waar alles staat en kan je het direct aanpassen. Ook voor online marketing bureau’s is het handig om een gebruiksvriendelijk CMS te hebben, zodat ook zij hier makkelijk mee aan de slag kunnen. Uiteindelijk kun je natuurlijk in ieder CMS wegwijs worden. Maar voor mensen die niet veel ervaring hebben met werken in de backend van een website raden wij over het algemeen WordPress aan.

Dé website voor jouw bedrijf in Den Haag laten maken!

Het internet veroveren door een website te laten maken in Den Haag? Dat doe je bij SAM Design! We zijn het beste webdesign bureau in Den Haag en daar zijn we trots op! Wanneer je door ons een website laat maken, krijg je meer dan alleen een webdesign bureau. Je krijgt een betrokken partner. We denken met je mee als het gaat om je huisstijl, logo en algemene uitstraling. Maar dat is niet alles! We geven je ook advies op gebied van SEO, social media en conversie optimalisatie. Ons team bestaat uit veel verschillende specialisten met elk hun eigen expertise. Zo is de een copywriter, de ander Google Ads specialist en de ander weer designer. We kunnen van alles voor je oppakken!

Klaar om te winnen met je bedrijf door een website te laten maken? Neem contact met ons op. We helpen je direct verder.