Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Den Haag

Wilt u ook een website laten maken in Den Haag? Talloze bedrijven zijn u voorgegaan en hebben hun WordPress website laten maken door SAM Design. Een website kan meerdere doeleinden hebben; het kan dienen als webshop, als visitekaartje ter profilering van uw onderneming of voor andere commerciële doeleinden. Ongeacht met welk doeleinde u uw website of webshop laat bouwen, zorgt ons bureau uit Den Haag er voor dat dit doel wordt bereikt. Bezoekers weten bij binnenkomst direct wat ze kunnen doen, waarbij wij ze op subtiele wijze een duwtje in de juiste richting geven. Wilt u een professionele website laten maken door ons bureau uit Den Haag, lees dan verder!

Niet alleen bedrijven uit Den Haag laten hun website maken door SAM Design; ook meerdere bedrijven uit ScheveningenRijswijkVoorburgDelft en Nootdorp zijn u voorgegaan.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een mobiele webshop laten maken in Den Haag

Als u een webshop of een website heeft laten maken in Den Haag zorgen wij ervoor dat de bezoekers op uw nieuwe WordPress website automatisch worden omgezet in klanten. Wij tonen daarbij graag onze expertise aan u. In een samenwerking met ons bureau uit Den Haag staan uw wensen en doelen centraal. In diverse contactmomenten bepalen we de juiste strategie om uw markt te veroveren.
De website of webshop die u gaat laten maken ons bureau uit Den Haag wordt ontwikkeld in WordPress en is gemakkelijk te gebruiken op diverse apparaten, zoals een tablet, IPad of laptop. Op elk medium is uw website / webshop goed in beeld en verkoopt deze ook. Dit wordt ook wel een responsive design genoemd. Deze bouwen wij automatisch in in elk design dat wij ontwikkelen. Dit zal niet alleen ten goede komen van uw conversie, maar ook uw positie in de zoekmachines verbeteren.

Op bovengenoemde manier maken wij een website die klaar is voor de toekomst. Een team van specialisten uit diverse vakgebieden gaan voor u aan de slag. Zo hebben we onder andere web designers, marketeers, content writers, en programmeurs in dienst. Als team kunnen zij voor u een prachtige, converterende website ontwikkelen. Wat wij reeds hebben ontwikkeld kunt u zien in het portfolio. Uw website laten maken in Den Haag doet u bij SAM Design.

Website laten maken Den Haag, de werkwijze van SAM webdesign

SAM Design maakt uw website in Den Haag vanuit een helder doel: resultaat. Als uw uw WordPress website gaat laten maken door onze deskundigen, helpen zij u op alle fronten. Dit doen we voor organisaties uit heel het land. Overal maken bedrijven gebruik van onze services en unieke werkwijze. Onze professionele werkwijze typeert zich door vier stappen:

  • Het in kaart brengen van uw wensen
  • Het ontwerp + goedkeuring
  • De realisatie van uw design
  • Het doorvoeren van uw laatste wijzigingen

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Werkwijze : website laten maken Den Haag

Bij het maken van een website gaan onze designers een gesprek aan om uw wensen op een rijtje te zetten. Al uw wensen worden besproken van A tot Z. Vervolgens gaan we aan de slag met het concept van de site. U kunt in elke fase van de ontwikkeling van het design feedback geven. Mocht dit niet nodig zijn, gaan wij over tot de daadwerkelijke ontwikkeling van de webshop. Een webdesigner van ons bedrijf stuurt u vooraf een time table. Zo bent u op de hoogte van de gemaakte vorderingen. U weet altijd in welke fase we ons bevinden en wanneer de website af is. Ons bureau zal uiteindelijk in de laatste stap de webshop opleveren zodat deze klaar is voor gebruik.

Uw winstgevende website laten maken bij SAM Design in Den Haag? Dit kunt u gerust aan onze specialisten over laten!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Neem nu contact op met SAM voor een website laten maken in Den Haag

Wilt u een vakkundige, professionele webshop of een website laten maken in Den Haag? Een website die veel geld gaat opleveren? Door dit artikel weet u nu bij welke partner in Den Haag u hiervoor goedkoop kunt aankloppen. Door onze specialisten kunt u uw WordPress website te laten maken in Den Haag. Ook kunt u ervoor kiezen om ons telefonisch te benaderen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw vragen, voor vrijblijvend advies of ondersteuning. Natuurlijk kunt u ons ook mailen!

Kortom: een webshop laten maken of website laten maken in Den Haag doet u bij SAM Design!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button