Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Amsterdam

Een website of een webshop laten maken door een professionele partij uit Amsterdam? Tegenwoordig is het voor elk bedrijf belangrijk een website te hebben. Waar het tien jaar geleden nog een bijzonder gegeven was een eigen website of een webshop te hebben, bent u het tegenwoordig min of meer verplicht. Winkelketens vallen stuk voor stuk om en iedereen doet zijn aankopen nu online. Speel op deze verandering in en laat uw website of webshop maken door een ervaren partij in de regio Amsterdam. Onze organisatie voorziet u van een professionele site en zorgt voor een dynamisch uiterlijk door middel van WordPress. Laat uw website daarom maken door SAM Design!

SAM Design is ook werkzaam buiten Amsterdam. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor uw webdesign in ZaandamAmstelveenHoofddorpHaarlem en Purmerend.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Goedkoop een WordPress webshop laten maken in Amsterdam

Als u uw website/webshop gaat laten maken door ons bureau uit Amsterdam, voorzien wij deze van WordPress of een ander CMS. Het is namelijk belangrijk dat u niet alleen een ‘mooie’ website of webshop hebt, maar ook een conversiegerichte. U behaalt alleen resultaat op het moment dat u adequaat inspeelt op veranderingen binnen uw markt. Het is niet voordelig om een fulltime specialist in te huren voor het beheer van uw website of webshop, waardoor u dit beter zelf kan doen.

Een voordeel van een professionele responsive website laten maken in Amsterdam, is de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem. Gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker als voor de beheerder. Iedereen kan snel werken met dit systeem. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, teksten en afbeeldingen is erg eenvoudig.

Ons bureau bouwt goedkoop websites of webshops in diverse CMS, maar onze voorkeur gaat uit naar WordPress. Dit CMS is ooit onstaan als een blog systeem. De laatste jaren is het uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem. Dit systeem blijft voortdurend in ontwikkeling. WordPress is een ‘gratis’ systeem. De broncode is voor iedereen gratis beschikbaar. U kunt gemakkelijk aanpassingen doen, nieuwe pagina’s toevoegen en bestaande pagina’s aanpassen.

Neem daarom direct contact met ons op voor het laten maken van uw website of webshop in Amsterdam door SAM Design!

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Uw WordPress website laten maken door SAM design in Amsterdam

Wilt u goedkoop een website laten maken voor uw bedrijf in Amsterdam die klaar is voor de toekomst? Of uw bezoeker nu via de reguliere PC of laptop uw webshop bezoekt of via een mobiel apparaat; uw online visitekaartje ziet er op elk schermformaat perfect uit. SAM Design maakt websites en webshops vanuit een online marketing filosofie. Uw website of webshop is volledig ingericht om online resultaat mee te behalen. Om hoog in Google te komen en om bezoekers om te zetten in klanten.

Toch zijn er in Amsterdam honderden andere webdesign bureaus te vinden. Wat onderscheidt ons van deze partijen? Vanuit onze filosofie zijn er twee kernwaarden die er aan het eind echt toe doen. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en wijzen ons de richting bij alles wat we doen: resultaat en klanttevredenheid. Uiteindelijk draait het niet om de ontwikkeling van een ‘prachtige’ responsive website/webshop. Het gaat erom dat u een website heeft waar u resultaat op zal behalen.

Welke van de twee kernwaarden wij op 1 zetten, blijft ook voor ons de vraag. Al met al zal u bij ons bureau een professionele WordPress website laten maken in Amsterdam waarmee u bezoekers kunt omzetten in klanten. Neem daarom vandaag nog contact op met een van onze specialisten. U kunt ons bereiken via meerdere wegen; zowel telefonisch en via de e-mail als via het contactformulier.

Een website of een webshop laten maken in Amsterdam door ervaren webdesigners? Vraag direct een offerte (De kosten) aan!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een goedkope website laten maken in Amsterdam?

Vandaag nog kunt u contact met ons opnemen en uw website en webshop laten maken door onze specialisten uit Amsterdam. Samen met een team van professionals buigen wij ons over uw case, waarna een persoonlijk aangewezen specialist de uitvoering verzorgt en uw responsive WordPress site bouwt. Deze fungeert tevens als uw vaste contactpersoon, zodat korte lijnen worden gewaarborgd en uw visie tot uiting wordt gebracht in een conversiegericht design. Dit hoeft u niet veel te kosten.
Neem daarom vandaag nog contact met ons  bureau op via 085 303 5754 om uw professionele website of webshop te laten maken in Amsterdam door SAM Design!

Call Now Button