Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Amsterdam

Een website of een webshop laten maken door een professionele partij uit Amsterdam? Tegenwoordig is het voor elk bedrijf belangrijk een website te hebben. Waar het tien jaar geleden nog een bijzonder gegeven was een eigen website of een webshop te hebben, bent u het tegenwoordig min of meer verplicht. Winkelketens vallen stuk voor stuk om en iedereen doet zijn aankopen nu online. Speel op deze verandering in en laat uw website of webshop maken door een ervaren partij in de regio Amsterdam. Onze organisatie voorziet u van een professionele site en zorgt voor een dynamisch uiterlijk door middel van WordPress. Laat uw website daarom maken door SAM Design!

SAM Design is ook werkzaam buiten Amsterdam. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor uw webdesign in ZaandamAmstelveenHoofddorpHaarlem en Purmerend.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Goedkoop een WordPress webshop laten maken in Amsterdam

Als u uw website/webshop gaat laten maken door ons bureau uit Amsterdam, voorzien wij deze van WordPress of een ander CMS. Het is namelijk belangrijk dat u niet alleen een ‘mooie’ website of webshop hebt, maar ook een conversiegerichte. U behaalt alleen resultaat op het moment dat u adequaat inspeelt op veranderingen binnen uw markt. Het is niet voordelig om een fulltime specialist in te huren voor het beheer van uw website of webshop, waardoor u dit beter zelf kan doen.

Een voordeel van een professionele responsive website laten maken in Amsterdam, is de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem. Gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker als voor de beheerder. Iedereen kan snel werken met dit systeem. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, teksten en afbeeldingen is erg eenvoudig.

Ons bureau bouwt goedkoop websites of webshops in diverse CMS, maar onze voorkeur gaat uit naar WordPress. Dit CMS is ooit onstaan als een blog systeem. De laatste jaren is het uitgegroeid tot een volwaardig content management systeem. Dit systeem blijft voortdurend in ontwikkeling. WordPress is een ‘gratis’ systeem. De broncode is voor iedereen gratis beschikbaar. U kunt gemakkelijk aanpassingen doen, nieuwe pagina’s toevoegen en bestaande pagina’s aanpassen.

Neem daarom direct contact met ons op voor het laten maken van uw website of webshop in Amsterdam door SAM Design!

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Uw WordPress website laten maken door SAM design in Amsterdam

Wilt u goedkoop een website laten maken voor uw bedrijf in Amsterdam die klaar is voor de toekomst? Of uw bezoeker nu via de reguliere PC of laptop uw webshop bezoekt of via een mobiel apparaat; uw online visitekaartje ziet er op elk schermformaat perfect uit. SAM Design maakt websites en webshops vanuit een online marketing filosofie. Uw website of webshop is volledig ingericht om online resultaat mee te behalen. Om hoog in Google te komen en om bezoekers om te zetten in klanten.

Toch zijn er in Amsterdam honderden andere webdesign bureaus te vinden. Wat onderscheidt ons van deze partijen? Vanuit onze filosofie zijn er twee kernwaarden die er aan het eind echt toe doen. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en wijzen ons de richting bij alles wat we doen: resultaat en klanttevredenheid. Uiteindelijk draait het niet om de ontwikkeling van een ‘prachtige’ responsive website/webshop. Het gaat erom dat u een website heeft waar u resultaat op zal behalen.

Welke van de twee kernwaarden wij op 1 zetten, blijft ook voor ons de vraag. Al met al zal u bij ons bureau een professionele WordPress website laten maken in Amsterdam waarmee u bezoekers kunt omzetten in klanten. Neem daarom vandaag nog contact op met een van onze specialisten. U kunt ons bereiken via meerdere wegen; zowel telefonisch en via de e-mail als via het contactformulier.

Een website of een webshop laten maken in Amsterdam door ervaren webdesigners? Vraag direct een offerte (De kosten) aan!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een goedkope website laten maken in Amsterdam?

Vandaag nog kunt u contact met ons opnemen en uw website en webshop laten maken door onze specialisten uit Amsterdam. Samen met een team van professionals buigen wij ons over uw case, waarna een persoonlijk aangewezen specialist de uitvoering verzorgt en uw responsive WordPress site bouwt. Deze fungeert tevens als uw vaste contactpersoon, zodat korte lijnen worden gewaarborgd en uw visie tot uiting wordt gebracht in een conversiegericht design. Dit hoeft u niet veel te kosten.
Neem daarom vandaag nog contact met ons  bureau op via 085 303 5754 om uw professionele website of webshop te laten maken in Amsterdam door SAM Design!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button