Webdesign Mijdrecht

Bij SAM Design streven we naar een goed eindresultaat met webdesign in Mijdrecht. Wij doen doen dit door middel van een goede samenwerking met de klant. De wensen van de klant vinden wij dan ook heel belangrijk. Deze zal een webdesigner uitgebreid met je bespreken voordat we überhaupt naar de website kijken. Een website laten maken berust op goed contact. Bij ons webdesign bureau in Mijdrecht ga je voor gericht resultaat aan de hand van jouw doelen. Maar hoe gaat dit verder in zijn werking?

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Meer dan een mooi webdesign Mijdrecht

Wij vinden het heel belangrijk dat de website niet alleen een mooi ontwerp heeft maar ook dat de website bij de tijd is. Onze specialist zorgt er dan ook altijd voor dat de website responsive is.

Een responsive website laten maken bij ons webdesign bureau Mijdrecht

Onze specialisten zorgen er niet alleen voor dat het webdesign in Mijdrecht er tiptop uitziet, maar ook dat de website responsive is. Responsive houdt in dat je website makkelijk en goed te lezen is op alle soorten apparaten die er zijn denk hierbij aan tablets en telefoons. Een webdesign die goed leesbaar is op elk apparaat is dan ook van groot belang. Zo loop je geen potentiële klanten mis die je bijvoorbeeld toevallig op bijvoorbeeld een iPad of telefoon opzoeken. Ons webbureau zorgt ervoor dat dit mogelijk is met jouw ontwerp.

SAM Design maakt daarbij websites in de rest van de omgeving. Namelijk in AmsterdamAmstelveen, Aalsmeer, Amstelhoek en Weesp.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Makkelijk te onderhouden website bij hét webdesign bureau Mijdrecht

Bij het bouwen van de website en het maken van het webdesign gebruiken we bij SAM Design vaak WordPress. WordPress is gebruiksvriendelijk en dat is makkelijk voor het onderhoud van de website. Een van onze WordPress website bouwers zal je leren om te gaan met dit programma waardoor je zelf ook dingen kan aanpassen. Natuurlijk is het verder geen enkel probleem om een van onze webdesigners op te bellen voor technische vragen en dergelijke. Ons bureau zal je met alle genoegen bijstaan.

 

Responsive webdesign Mijdrecht die ook nog gebruiksvriendelijk is

Wanneer je een goede responsive website wilt laten maken die ook nog is gebruiksvriendelijk is, neem je contact op met een van onze WordPress specialisten. Responsiveness is tegenwoordig voor iedere website van groot belang. Hierbij gaat het er namelijk om dat je website op elk apparaat goed zichtbaar wordt en elementen bijvoorbeeld niet over elkaar heen vallen. In deze tijd surfen steeds meer mensen over het internet op hun mobiele apparaten. Potentiële klanten die via deze weg je website binnenkomen wil je dan ook zeker niet mislopen door een webdesign met gebrek aan responsiviteit. Als echte expert houden we daar bij SAM Design altijd rekening mee!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

WordPress webdesign waarmee je écht succesvol wordt

SAM Design kan op korte termijn een WordPress website laten maken die jouw online klantenbereik efficiënt en op professionele wijze vergroot en intensiveert. Dit doen wij voortdurend in nauw overleg met jou, zodat wij onze technische knowhow optimaal kunnen inzetten om jouw commerciële doelstellingen dichterbij te brengen.

Een WordPress website die Winstgevend wordt, dat is een website laten maken door SAM!

Wat kost een WordPress webdesign bij SAM?

Als jij je afvraagt wat de kosten zijn om een WordPress website in Mijdrecht door SAM Design te laten ontwikkelen, is het aan te raden om de gehanteerde prijs per pakket op onze tarieven pagina te bekijken. Je kunt hier namelijk snel zien welk pakket het beste bij jouw budget past. De prijs van het laten maken van een WordPress website begint bij ons vanaf €499,- . Als je meer wilt weten is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen en je vragen over de prijs en de kosten direct aan onze ontwerpers te stellen. Samen vooruit, samen winnen!