Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Amstelhoek

Uw website laten maken met een effectief design en een professioneel webdesign bureau in Amstelhoek? Dan zit u goed bij SAM Webdesign Amstelhoek. SAM Design ontwerpt niet zo maar een design. Onze webdesigners letten daarbij op veel meer dingen, zoals wat bijvoorbeeld het doel van uw website is. Wij zullen dan ook het design aanpassen op basis van het doel wat u voor uw website in gedachten had.

Bent u bijvoorbeeld niet tevreden met de site die u heeft of trekt deze niet genoeg bezoekers dan bent u nu op het juiste adres bij de beste webdesigners in Amstelhoek.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Ervaren Webdesigner  | Webdesign bureau Amstelhoek

Ook als u niet tevreden bent met uw huidige website bent u aan het juiste adres bij ons webdesign bureau in Amstelhoek. Direct gaat één van onze beste website bouwers (webdesigners) met u aan de slag en zal uw website verbeterd worden tot een goede website die meer bezoekers gaat trekken. Om dit te kunnen generen zullen zij bijvoorbeeld gaan kijken naar de organisatie van de website en of het webdesign van de website wel goed is. Deze zal op een professionele wijze worden verbeterd.Een greep uit onze portfolio

Webdesign Amstelhoek

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Amstelhoek

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Amstelhoek

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

WordPress website| SAM Webdesign Amstelhoek

Als u nu denkt, dit heb ik nodig, laat dan een offerte maken door ons webdesign bureau in Amstelhoek. Hiervoor kunt u contact opnemen via de mail info@samonlinemarketing.nl of via de telefoon. Hiervoor belt u 085 303 5745. Natuurlijk kunt u ook gewoon ons contact formulier invullen. Een webdesigner zal spoedig contact met u opnemen en u informeren over de prijzen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button