Briefpapier

Alhoewel het digitale communicatie verkeer is toegenomen, is briefpapier nog steeds een belangrijke speler in de maatschappij. Niet alleen in het bedrijfsleven maar ook voor particulier gebruik is briefpapier onmisbaar.

Laat uw briefpapier ontwerpen door SAM Design. Informatieve brieven, facturen, reclame; alles heeft een specifiek doel. Samen met een ervaren designer van ons bedrijf zorgen wij dat het briefpapier specifiek voor het doel wordt ontworpen.

Jouw stijl, jouw design.
Niets is te gek!

Wat je ook in gedachten hebt, we maken het voor je. In alle kleuren en formaten. 

Keuze uit verschillende soorten papier

Luxe papier of juiste milieuvriendelijke? Het kan bij SAM Design allemaal!

Snelle en
efficiënte communicatie

Niet eindeloos wachten of steeds heen en weer mailen. Binnen no-time opgeleverd

Met de hand gemaakt uniek design

U wilt dat uw bedrijf een blijvende indruk achterlaat op de ontvangers. Omdat het design van uw briefpapier invloed heeft maken wij een uniek design met de hand. Hierdoor krijgt onze designer de ruimte om samen met u voor een maximaal effect te gaan.

Of het nu gaat om een logo op het papier, achtergrond afbeeldingen of andere grafische elementen, het moet aansluiten op uw bedrijf, alsook de aanschouwer aanspreken. Hoe wij dit voor elkaar krijgen? Lees het in de volgende paragraaf.

Een betere uitstraling
voor je bedrijf!

Je bedrijf een gigantische boost geven met de juiste branding? Laten we samen sparren!

Tandarts map

Nauwe samenwerking met een ervaren ontwerper

Bij SAM Design gaan we voor een samenwerking. Uit ervaring is gebleken dat wanneer klanten samenwerken met een deskundige ontwerper de resultaten beter zijn.

Vanaf het begin komt u in gesprek met een vast contactpersoon. Dit is uw design expert. Nadat u uw doel en wensen heeft verteld kunnen wij een timetable maken. U levert voorbeelden met onderdelen die u graag terug ziet komen in het design van uw briefpapier.

Aan de hand van een vooraf bepaald schema en een planning leveren wij u diverse concepten op. Hier geeft u uw feedback op en brengen wij subtiele wijzigingen aan, waarbij wij nooit het doel uit het oog verliezen. Zo laat u een blijvende impressie op de ontvanger achter. Om dit te versterken is het verstandig om een volledige huisstijl te laten maken.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Huisstijl

Een merk creëren dat je concurrenten omver blaast en je doelgroep op de lange termijn aan je bind!

vanaf €1.299,-
Briefpapier

Straal professionaliteit uit bij elke brief die je stuurt naar anderen.

Vanaf €399,-
Visitekaartjes

Op een representatieve en creatieve manier je gegevens achterlaten.

Vanaf €499,-
Logo

Een beeldmerk creëren dat uitblinkt in jouw branche en opvalt bij je doelgroep.

Vanaf €1.299,-

Van logo tot huisstijl

SAM Design heeft ervaren webdesigners die het logo of de volledige huisstijl van uw bedrijf kunnen verzorgen. Om één samenhangend grafisch geheel te maken is het belangrijk om een huisstijl te laten maken.

Naast het briefpapier dat wij ontwerpen, betekent dit dat wij ook uw logo, nieuwsbrief, grafische vormgeving op sociale media, druk- en printwerk en visitekaartjes uit handen kunnen nemen. Zo zorgen wij er samen met u voor dat alles specifiek voor de functie wordt ontworpen.

Het design voor het briefpapier leveren wij in verschillende bestanden op, zodat u het ook digitaal kunt gebruiken of door kunt sturen naar een drukkerij.

Neem contact op met ons ontwerp bureau over het uitbesteden van het design van uw briefpapier om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan!

Kom je een
bakkie doen?

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Portret Jake

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.