Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Visitekaartjes

Met een visitekaartje wilt u direct een goede eerste indruk achterlaten bij uw potentiële klant. Omdat de eerste prikkels essentieel zijn in het verkoopproces, moet uw visitekaartje er goed uitzien. Dit kan op een zakelijke manier, maar ook op informele wijze.

De digitale wereld is in een rap tempo de markt aan het overwinnen. Toch blijft fysiek papier bestaan omdat het effectief en makkelijk is. Vaak kunt u zelf een opdruk maken bij een reclame bureau, maar wilt u voor een authentieke uitstraling gaan dan is het het beste om het uit te besteden aan een professioneel design bureau. Een (web)design bureau zoals SAM Design!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Op maat gemaakte, unieke ontwerpen

Voor zakelijk gebruik raden wij altijd een op maat gemaakt uniek design aan. Toch kunt u ook voor particuliere diensten bij onze webdesigner terecht. Bij SAM Design bouwen wij alles vanaf het begin op en tijdens het ontwikkelen werkt u samen met een ontwerp expert.

Wanneer u nog geen logo hebt kunnen wij deze direct bij het maken van een visitekaartje oppakken. Dit bedrijfskaartje moet in dezelfde stijl zijn als die van uw bedrijf en website. Kleurenschema’s, logo’s, lettertype en lettergrootte dienen overeenkomstig te zijn.

Kortom, een compleet uniek design specifiek voor uw bedrijf. Lees verder over hoe wij te werk gaan.

Een greep uit onze portfolio

visitekaartjes

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Visitekaartjes ontwerpen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Professioneel visitekaart ontwerp

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Samenwerken met een professioneel designer

Bij SAM Design hebben wij gemerkt dat klanten behoefte hebben aan een tastbaar proces. Wat bedoelen wij hiermee? U gaat in gesprek met een professioneel designer; dit is uw vaste contactpersoon. Wij geloven in een samenwerking wanneer wij een visitekaartje voor u ontwerpen.

Wij werken met een timetable, duidelijke planning en maken alles meetbaar. Zo kunt u van tevoren ideeën en elementen aan de hand van voorbeelden aanleveren. Vervolgens krijgt u een geheel uniek concept opgeleverd, waarna de revisie fase begint. Hierin kunt u feedback geven, waarbij wij kijken naar uw potentiële klanten en het doel van het visitekaartje.

Uiteindelijk komt hier een doeltreffend design uit voort waarmee u de uitstraling van uw bedrijf verbetert.

Logo ontwerpen voor een visitekaartje

Een visitekaartje vereist een logo. Indien u hier nog niet over beschikt, kunt u dit onderdeel direct uitbesteden bij het laten maken van een bedrijfskaartje. Een ervaren designer zorgt samen met u ervoor dat zowel het logo als het visitekaartje op elkaar, én op het bedrijf aansluiten. Hiermee is al een begin gemaakt voor een huisstijl. Door alles in hetzelfde thema te houden kunt u dit gebruiken als een krachtige ondersteuning voor uw branding.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Complete huisstijl laten maken

Wanneer wij een visitekaartje voor u ontwerpen, letten wij op uw huisstijl. Het kaartje moet dezelfde uitstraling hebben als het bedrijf in het algemeen. Wanneer u nog niet over een complete huisstijl voor uw onderneming beschikt, raden wij aan dit er gelijk bij te betrekken.

Wij hebben het dan over uw logo, uw uitstraling op het web, zoals uw website en op sociale media. Ook flyers, briefpapier en ander drukwerk behoren hiertoe.

Het design voor het visitekaartje wordt in verschillende bestanden opgestuurd, zodat u dit ontwerp verder kunt gebruiken. Denk hierbij aan het digitaliseren van uw bedrijfskaartje of het versturen van het visitekaartje naar een drukkerij.

Bespreek de mogelijkheden van een samenwerking met SAM Design voor het maken van een effectief en professioneel visitekaartje. Neem contact op met ons bureau om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button