Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Visitekaartjes

Met een visitekaartje wilt u direct een goede eerste indruk achterlaten bij uw potentiële klant. Omdat de eerste prikkels essentieel zijn in het verkoopproces, moet uw visitekaartje er goed uitzien. Dit kan op een zakelijke manier, maar ook op informele wijze.

De digitale wereld is in een rap tempo de markt aan het overwinnen. Toch blijft fysiek papier bestaan omdat het effectief en makkelijk is. Vaak kunt u zelf een opdruk maken bij een reclame bureau, maar wilt u voor een authentieke uitstraling gaan dan is het het beste om het uit te besteden aan een professioneel design bureau. Een (web)design bureau zoals SAM Design!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Op maat gemaakte, unieke ontwerpen

Voor zakelijk gebruik raden wij altijd een op maat gemaakt uniek design aan. Toch kunt u ook voor particuliere diensten bij onze webdesigner terecht. Bij SAM Design bouwen wij alles vanaf het begin op en tijdens het ontwikkelen werkt u samen met een ontwerp expert.

Wanneer u nog geen logo hebt kunnen wij deze direct bij het maken van een visitekaartje oppakken. Dit bedrijfskaartje moet in dezelfde stijl zijn als die van uw bedrijf en website. Kleurenschema’s, logo’s, lettertype en lettergrootte dienen overeenkomstig te zijn.

Kortom, een compleet uniek design specifiek voor uw bedrijf. Lees verder over hoe wij te werk gaan.

Een greep uit onze portfolio

visitekaartjes

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Visitekaartjes ontwerpen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Professioneel visitekaart ontwerp

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Samenwerken met een professioneel designer

Bij SAM Design hebben wij gemerkt dat klanten behoefte hebben aan een tastbaar proces. Wat bedoelen wij hiermee? U gaat in gesprek met een professioneel designer; dit is uw vaste contactpersoon. Wij geloven in een samenwerking wanneer wij een visitekaartje voor u ontwerpen.

Wij werken met een timetable, duidelijke planning en maken alles meetbaar. Zo kunt u van tevoren ideeën en elementen aan de hand van voorbeelden aanleveren. Vervolgens krijgt u een geheel uniek concept opgeleverd, waarna de revisie fase begint. Hierin kunt u feedback geven, waarbij wij kijken naar uw potentiële klanten en het doel van het visitekaartje.

Uiteindelijk komt hier een doeltreffend design uit voort waarmee u de uitstraling van uw bedrijf verbetert.

Logo ontwerpen voor een visitekaartje

Een visitekaartje vereist een logo. Indien u hier nog niet over beschikt, kunt u dit onderdeel direct uitbesteden bij het laten maken van een bedrijfskaartje. Een ervaren designer zorgt samen met u ervoor dat zowel het logo als het visitekaartje op elkaar, én op het bedrijf aansluiten. Hiermee is al een begin gemaakt voor een huisstijl. Door alles in hetzelfde thema te houden kunt u dit gebruiken als een krachtige ondersteuning voor uw branding.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Complete huisstijl laten maken

Wanneer wij een visitekaartje voor u ontwerpen, letten wij op uw huisstijl. Het kaartje moet dezelfde uitstraling hebben als het bedrijf in het algemeen. Wanneer u nog niet over een complete huisstijl voor uw onderneming beschikt, raden wij aan dit er gelijk bij te betrekken.

Wij hebben het dan over uw logo, uw uitstraling op het web, zoals uw website en op sociale media. Ook flyers, briefpapier en ander drukwerk behoren hiertoe.

Het design voor het visitekaartje wordt in verschillende bestanden opgestuurd, zodat u dit ontwerp verder kunt gebruiken. Denk hierbij aan het digitaliseren van uw bedrijfskaartje of het versturen van het visitekaartje naar een drukkerij.

Bespreek de mogelijkheden van een samenwerking met SAM Design voor het maken van een effectief en professioneel visitekaartje. Neem contact op met ons bureau om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button