Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Responsive webdesign

Tegenwoordig is een responsive webdesign een must. Om mee te gaan met de toekomst, moet uw website niet alleen beschikking over WordPress of ander CMS, maar ook geschikt zijn voor mobiele apparaten. Hier zijn tegenwoordig geen complexe systemen meer voor benodigd, alleen een ervaren webdesigner. Een responsive webdesign schaalt mee met verschillende schermgroottes, zonder hierbij in te leveren op leesbaarheid van tekst of usability van gebruikersinterface. Door de CSS is uw website is niet alleen geschikt voor desktopschermen, maar ook voor IPads en smartphones. Op dynamische wijze wordt de grafische informatie op dusdanige wijze ingedeeld dat iedere bezoeker een optimale gebruikerservaring beleeft. Ons webdesign bureau zorgt er ten alle tijden voor dat teksten, foto’s en video’s perfect worden geschaald en op elk apparaat optimaal zichtbaar zijn. Niet alleen draagt de responsiveness van het design bij aan een optimale bezoekerservaring. Ook is het positief voor uw SEO en wordt u beter erkend door Google en andere zoekmachines. Lees direct verder over een responsive webdesign door SAM Design of bespreek de kosten met een specialist.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Mobiele websites (responsive) laten maken door een webdesign bureau

Responsive webdesigns zijn één ding, maar deze door ons bureau laten realiseren, brengt nog meer voordelen met zich mee. Om u een beter beeld te geven van hoe wij een website maken, hebben wij een aantal van deze voordelen op een rij gezet.

SEO-vriendelijke websites

De technische optimalisatie van uw webdesign wordt in de puntjes verzorgt, waardoor uw website SEO-technisch volledig in orde is en meer erkenning krijgt van zoekmachines als Google.

Webdesign door een breed team professionals

Om online rendement te behalen, is er meer nodig dan alleen een responsive design. Met een breed team van webdevelopers, webdesigners, online marketeers en SEO specialisten zorgen wij er voor dat uw website over alle mogelijke componenten beschikt.

Een mobiel geoptimaliseerd, conversiegericht design

Een responsive design is een must, maar deze moet zich ook onderscheiden op mobiele apparaten. Onze programmeurs programmeren verschillende features op uw design, waaronder een belknop en verschillende andere buttons.

Algemene conversiegerichtheid

Met ons webdesign haalt u maximaal resultaat uit uw bezoekers. Voor onze huidige klanten hebben wij conversie tot wel 70% verhoogd.

Profiteer mee van bovengenoemde voordelen van ons webdesign bureau. Laat een responsive webdesign, inclusief CSS bouwen en bespreek de kosten met een specialist.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een responsive website door ons bureau

SAM realiseert een professioneel, responsive webdesign voor u. Tegenwoordig is een mobiele website geen bijzonderheid, maar een must. Om deze reden concentreert ons webdesign bureau zich op meerdere vlakken tijdens het maken van een website. Allereerst is het natuurlijk belangrijk een conversiegerichte, WordPress website te bouwen. Deze moet aantrekkelijk voor bezoekers, modern en functioneel zijn. Een responsive webdesign moet op elk apparaat goed te zien zijn, maar bovenal moeten bezoekers direct actie kunnen nemen. Om erkenning van Google te krijgen, en uw website te optimaliseren voor andere zoekmachines (SEO), moet uw website wel een optimale usability bieden aan elke bezoeker. De kosten voor een responsive website lopen flink uiteen, geheel afhankelijk van uw wensen en doelen. Om u toch een beeld te geven, kunt u het overzicht hieronder bekijken – ook voor webshops. Laat u uw responsive webdesign, voorzien van CSS, ook realiseren door ons bureau?

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een responsive webdesign laten maken

Zet direct de eerste stap naar de toekomst en laat een responsive webdesign maken door de specialisten van ons bureau. Laat uzelf zien op Google en zorg voor een SEO geoptimaliseerde website. Door onder andere Cascading Style Sheets wordt uw design geheel geschikt voor mobiele apparaten. Daarbij maken wij een responsive webdesign met WordPress, zodat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Wilt u aanvullende informatie, of wilt u de kosten bespreken met een webdesigner?

Bel op 085 303 5745 voor een responsive webdesign!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button