Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Responsive webdesign

Tegenwoordig is een responsive webdesign een must. Om mee te gaan met de toekomst, moet uw website niet alleen beschikken over WordPress of ander CMS, maar ook geschikt zijn voor mobiele apparaten. Hier zijn tegenwoordig geen complexe systemen meer voor nodig, alleen een ervaren webdesigner. Een responsive webdesign schaalt mee met verschillende schermgroottes, zonder hierbij in te leveren op leesbaarheid van tekst of usability van gebruikersinterface. Door de CSS is uw website niet alleen geschikt voor desktopschermen, maar ook voor iPads en smartphones. Op dynamische wijze wordt de grafische informatie op dusdanige wijze ingedeeld dat iedere bezoeker een optimale gebruikerservaring beleeft. U wilt een website laten maken waarbij alle onderdelen bij elkaar passen. Ons webdesign bureau zorgt er ten alle tijden voor dat teksten, foto’s en video’s perfect worden geschaald en op elk apparaat optimaal zichtbaar zijn. Niet alleen draagt de responsiveness van het design bij aan een optimale bezoekerservaring. Ook is het positief voor uw SEO en wordt u beter erkend door Google en andere zoekmachines. Lees direct verder over een responsive webdesign door SAM Design of bespreek de kosten met een specialist.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Mobiele websites (responsive) laten maken door een webdesign bureau

Responsive webdesigns zijn één ding, maar deze door ons bureau laten realiseren, brengt nog meer voordelen met zich mee. Om u een beter beeld te geven van hoe wij een website maken, hebben wij een aantal van deze voordelen op een rij gezet.

SEO-vriendelijke websites

De technische optimalisatie van uw webdesign wordt tot in de puntjes verzorgd, waardoor uw website SEO-technisch volledig in orde is en meer erkenning krijgt van zoekmachines als Google.

Webdesign door een breed team professionals

Om online rendement te behalen, is er meer nodig dan alleen een responsive design. Met een breed team van webdevelopers, webdesigners, online marketeers en SEO specialisten zorgen wij er voor dat uw website over alle mogelijke componenten beschikt.

Een mobiel geoptimaliseerd, conversiegericht design

Een responsive design is een must, maar deze moet zich ook onderscheiden op mobiele apparaten. Onze programmeurs programmeren verschillende features op uw design, waaronder een belknop en verschillende andere buttons.

Algemene conversiegerichtheid

Met ons webdesign haalt u maximaal resultaat uit uw bezoekers. Voor onze huidige klanten hebben wij de conversie tot wel 70% verhoogd.

Profiteer mee van bovengenoemde voordelen van ons webdesign bureau. Laat een responsive webdesign, inclusief CSS bouwen en bespreek de kosten met een specialist.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een responsive website door ons bureau

SAM Design realiseert een professioneel, responsive webdesign voor u. Tegenwoordig is een mobiele website geen bijzonderheid, maar een must. Om deze reden concentreert ons webdesign bureau zich op meerdere vlakken tijdens het maken van een website. Allereerst is het natuurlijk belangrijk een conversiegerichte, WordPress website te bouwen. Deze moet aantrekkelijk voor bezoekers, modern en functioneel zijn. Een responsive webdesign moet op elk apparaat goed te zien zijn, maar bovenal moeten bezoekers direct actie kunnen nemen. Om erkenning van Google te krijgen, en uw website te optimaliseren voor andere zoekmachines (SEO), moet uw website wel een optimale usability bieden aan elke bezoeker. De kosten voor een responsive website lopen flink uiteen, geheel afhankelijk van uw wensen en doelen. Om u toch een beeld te geven, kunt u het overzicht hieronder bekijken – ook voor webshops. Laat u uw responsive webdesign, voorzien van CSS, ook realiseren door ons bureau?

Direct een responsive webdesign laten maken

Zet direct de eerste stap naar de toekomst en laat een responsive webdesign maken door de specialisten van ons bureau. Laat uzelf zien op Google en zorg voor een SEO geoptimaliseerde website. Door onder andere Cascading Style Sheets wordt uw design geheel geschikt voor mobiele apparaten. Daarbij maken wij een responsive webdesign met WordPress, zodat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Wilt u aanvullende informatie, of wilt u de kosten bespreken met een webdesigner?

Bel 085 303 7173 voor een responsive webdesign!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

SAM Online Marketing & Webdesign