Een Conversie gerichte Website!
  • Tot 70% betere user experience
  • Een website vanaf €499,-
  • Beter vindbaar in Google
Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

Responsive webdesign

Tegenwoordig is een responsive webdesign een must. Om mee te gaan met de toekomst, moet uw website niet alleen beschikken over WordPress of ander CMS, maar ook geschikt zijn voor mobiele apparaten. Hier zijn tegenwoordig geen complexe systemen meer voor nodig, alleen een ervaren webdesigner. Een responsive webdesign schaalt mee met verschillende schermgroottes, zonder hierbij in te leveren op leesbaarheid van tekst of usability van gebruikersinterface. Door de CSS is uw website niet alleen geschikt voor desktopschermen, maar ook voor iPads en smartphones. Op dynamische wijze wordt de grafische informatie op dusdanige wijze ingedeeld dat iedere bezoeker een optimale gebruikerservaring beleeft. U wilt een website laten maken waarbij alle onderdelen bij elkaar passen. Ons webdesign bureau zorgt er ten alle tijden voor dat teksten, foto’s en video’s perfect worden geschaald en op elk apparaat optimaal zichtbaar zijn. Niet alleen draagt de responsiveness van het design bij aan een optimale bezoekerservaring. Ook is het positief voor uw SEO en wordt u beter erkend door Google en andere zoekmachines. Lees direct verder over een responsive webdesign door SAM Design of bespreek de kosten met een specialist.

Mobiele websites (responsive) laten maken door een webdesign bureau

Responsive webdesigns zijn één ding, maar deze door ons bureau laten realiseren, brengt nog meer voordelen met zich mee. Om u een beter beeld te geven van hoe wij een website maken, hebben wij een aantal van deze voordelen op een rij gezet.

SEO-vriendelijke websites

De technische optimalisatie van uw webdesign wordt tot in de puntjes verzorgd, waardoor uw website SEO-technisch volledig in orde is en meer erkenning krijgt van zoekmachines als Google.

Webdesign door een breed team professionals

Om online rendement te behalen, is er meer nodig dan alleen een responsive design. Met een breed team van webdevelopers, webdesigners, online marketeers en SEO specialisten zorgen wij er voor dat uw website over alle mogelijke componenten beschikt.

Een mobiel geoptimaliseerd, conversiegericht design

Een responsive design is een must, maar deze moet zich ook onderscheiden op mobiele apparaten. Onze programmeurs programmeren verschillende features op uw design, waaronder een belknop en verschillende andere buttons.

Algemene conversiegerichtheid

Met ons webdesign haalt u maximaal resultaat uit uw bezoekers. Voor onze huidige klanten hebben wij de conversie tot wel 70% verhoogd.

Profiteer mee van bovengenoemde voordelen van ons webdesign bureau. Laat een responsive webdesign, inclusief CSS bouwen en bespreek de kosten met een specialist.

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

Een responsive website door ons bureau

SAM Design realiseert een professioneel, responsive webdesign voor u. Tegenwoordig is een mobiele website geen bijzonderheid, maar een must. Om deze reden concentreert ons webdesign bureau zich op meerdere vlakken tijdens het maken van een website. Allereerst is het natuurlijk belangrijk een conversiegerichte, WordPress website te bouwen. Deze moet aantrekkelijk voor bezoekers, modern en functioneel zijn. Een responsive webdesign moet op elk apparaat goed te zien zijn, maar bovenal moeten bezoekers direct actie kunnen nemen. Om erkenning van Google te krijgen, en uw website te optimaliseren voor andere zoekmachines (SEO), moet uw website wel een optimale usability bieden aan elke bezoeker. De kosten voor een responsive website lopen flink uiteen, geheel afhankelijk van uw wensen en doelen. Om u toch een beeld te geven, kunt u het overzicht hieronder bekijken – ook voor webshops. Laat u uw responsive webdesign, voorzien van CSS, ook realiseren door ons bureau?

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Direct een responsive webdesign laten maken

Zet direct de eerste stap naar de toekomst en laat een responsive webdesign maken door de specialisten van ons bureau. Laat uzelf zien op Google en zorg voor een SEO geoptimaliseerde website. Door onder andere Cascading Style Sheets wordt uw design geheel geschikt voor mobiele apparaten. Daarbij maken wij een responsive webdesign met WordPress, zodat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Wilt u aanvullende informatie, of wilt u de kosten bespreken met een webdesigner?

Bel 085 303 5745 voor een responsive webdesign!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs