Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
Een Conversie gerichte Website!
  • Tot 70% betere user experience
  • Een website vanaf €499,-
  • Beter vindbaar in Google

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

Website vernieuwen

Online gaan de ontwikkelingen razendsnel. Een website vernieuwen is eens in de zoveel tijd dan geen gek in. Online zijn er veel mensen die vinden dat een website na ongeveer vijf jaar toch wel verouderd is en aan vernieuwing toe is. Bij het vernieuwen van een website hoeft niet alles over een andere boeg gegooid te worden; behoud alles wat werkt en verbeter waar dat nodig is. Bij een website vernieuwen zal er nooit vanaf 0 worden begonnen zoals bij een nieuwe website laten maken. Alles wat al op de website kan zeer waardevol zijn om naar de 2.0 of zelfs 3.0 versie van de website mee te nemen. Zo kunnen bijvoorbeeld blogs, omschrijvingen van producten (bij een webshop) of het CMS gewoon blijven. Een website vernieuwen zorgt dus voor een upgrade, geen vervanging.

Website vernieuwen onzin?

Sommige mensen denken dat een website vernieuwen onzin is. Dit komt omdat hun website goed onderhouden wordt. Zo worden er regelmatig software- en beveiligingsupdates uitgevoerd en houden ze de content actueel. Maar ook de plug-ins worden regelmatig ge-update zodat deze goed blijven werken. Hier hebben bedrijven een ICT’er voor in dienst of een externe partij voor ingeschakeld. Gebeurt dit niet, dan kan de website zomaar uit de lucht gaan of nog erger: gehackt worden. Ondanks het bijhouden van updates en content is een website vernieuwen niet per se onzin.

Elke paar jaar een vernieuwing

In de jaren dat de website beheerd wordt en up-to-date wordt gehouden, gaan de ontwikkelingen gewoon door. Een website vernieuwen na een aantal jaar kan dan zorgen voor nieuwe of verbeterde functies. Het vernieuwen is dus zeker geen overbodige luxe. De gebruikers van de website zullen ook andere, nieuwere websites gebruiken die zij misschien wel veel fijner vinden. Of ze gebruiken daar functionaliteiten die uw website mist. Dit kan ervoor zorgen dat uw website of webshop ouderwets voelt.

Bij SAM Design gebruiken we WordPress voor het maken van websites. Een WordPress website laten maken is iets wat vele bedrijven al hebben laten doen. Het grootste gedeelte van de internetsites is namelijk gemaakt met WordPress. Voor maar weinig websites is er een beter alternatief dan WordPress, tenzij het gaat om een forum of een zeer grote webshop. WordPress maakt een website vernieuwen ook een stuk eenvoudiger.

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

Goede redenen voor een website vernieuwen

Er zijn meerdere goede redenen zijn om een website te vernieuwen. U zult zelf ook wel eens merken dat de ene website fijner voelt dan een andere, zeker als deze een hedendaagse uitstraling heeft tegenover een andere website die er ouder uitziet. De eerste reden voor het vernieuwen van een website is het betrouwbaar overkomen. Zo kunt u eenvoudiger keurmerken aan de website toevoegen. Er zijn namelijk verschillende keurmerken die ook eisen stellen aan de website waarbij een hedendaagse website er een van is. Bovendien moet de website er natuurlijk eigentijds uitzien. Jaren geleden was het heel normaal als een website flash had of gekke kleuren als achtergrond of lettertype. Bij flash is het duidelijk geworden dat het halen van hoge posities onmogelijk is als flash wordt gebruikt en felle kleuren zijn natuurlijk gebruiksvriendelijk, waarbij we bij het volgende punt komen. De gebruiksvriendelijkheid van een website is zeer belangrijk. Omdat er waarschijnlijk vele alternatieven zijn voor uw website, is het belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is. Zo kan een website vernieuwen ervoor zorgen dat contactformulieren beter werken maar ook dat de eventuele inlogmogelijk werken zoals ze horen. Het laatste punt is de beveiliging. Google heeft een, begrijpelijk, een voorkeur voor websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat. Zo’n certificaat zorgt dat de website https in de URL heeft. Dit certificaat verzekerd de gebruikers dat de website hun privacy serieus neemt. Op dit soort websites is het veilig om bijvoorbeeld te internetbankieren.

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Website vernieuwen door SAM Design

Wilt u uw website laten vernieuwen? SAM Design is dan hét bureau voor u. Naast website en webshops maken kunnen wij uw website vernieuwen. Wij doen dit in samenspraak met u en hebben al vele jaren ervaring met webdesign en alles wat hierbij komt kijken. Meer informatie over uw website vernieuwen bij SAM Design? Neem dan contact met ons op.

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs