Website vernieuwen

Online gaan de ontwikkelingen razendsnel. Een website vernieuwen is eens in de zoveel tijd dan geen gek in. Online zijn er veel mensen die vinden dat een website na ongeveer vijf jaar toch wel verouderd is en aan vernieuwing toe is. Bij het vernieuwen van een website hoeft niet alles over een andere boeg gegooid te worden; behoud alles wat werkt en verbeter waar dat nodig is. Bij een website vernieuwen zal er nooit vanaf 0 worden begonnen zoals bij een nieuwe website laten maken. Alles wat al op de website kan zeer waardevol zijn om naar de 2.0 of zelfs 3.0 versie van de website mee te nemen. Zo kunnen bijvoorbeeld blogs, omschrijvingen van producten (bij een webshop) of het CMS gewoon blijven. Een website vernieuwen zorgt dus voor een upgrade, geen vervanging.

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Website vernieuwen onzin?

Sommige mensen denken dat een website vernieuwen onzin is. Dit komt omdat hun website goed onderhouden wordt. Zo worden er regelmatig software- en beveiligingsupdates uitgevoerd en houden ze de content actueel. Maar ook de plug-ins worden regelmatig ge-update zodat deze goed blijven werken. Hier hebben bedrijven een ICT’er voor in dienst of een externe partij voor ingeschakeld. Gebeurt dit niet, dan kan de website zomaar uit de lucht gaan of nog erger: gehackt worden. Ondanks het bijhouden van updates en content is een website vernieuwen niet per se onzin.

Elke paar jaar een vernieuwing

In de jaren dat de website beheerd wordt en up-to-date wordt gehouden, gaan de ontwikkelingen gewoon door. Een website vernieuwen na een aantal jaar kan dan zorgen voor nieuwe of verbeterde functies. Het vernieuwen is dus zeker geen overbodige luxe. De gebruikers van de website zullen ook andere, nieuwere websites gebruiken die zij misschien wel veel fijner vinden. Of ze gebruiken daar functionaliteiten die uw website mist. Dit kan ervoor zorgen dat uw website of webshop ouderwets voelt.

Bij SAM Design gebruiken we WordPress voor het maken van websites. Een WordPress website laten maken is iets wat vele bedrijven al hebben laten doen. Het grootste gedeelte van de internetsites is namelijk gemaakt met WordPress. Voor maar weinig websites is er een beter alternatief dan WordPress, tenzij het gaat om een forum of een zeer grote webshop. WordPress maakt een website vernieuwen ook een stuk eenvoudiger.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Goede redenen voor een website vernieuwen

Er zijn meerdere goede redenen zijn om een website te vernieuwen. U zult zelf ook wel eens merken dat de ene website fijner voelt dan een andere, zeker als deze een hedendaagse uitstraling heeft tegenover een andere website die er ouder uitziet. De eerste reden voor het vernieuwen van een website is het betrouwbaar overkomen. Zo kunt u eenvoudiger keurmerken aan de website toevoegen. Er zijn namelijk verschillende keurmerken die ook eisen stellen aan de website waarbij een hedendaagse website er een van is. Bovendien moet de website er natuurlijk eigentijds uitzien. Jaren geleden was het heel normaal als een website flash had of gekke kleuren als achtergrond of lettertype. Bij flash is het duidelijk geworden dat het halen van hoge posities onmogelijk is als flash wordt gebruikt en felle kleuren zijn natuurlijk gebruiksvriendelijk, waarbij we bij het volgende punt komen. De gebruiksvriendelijkheid van een website is zeer belangrijk. Omdat er waarschijnlijk vele alternatieven zijn voor uw website, is het belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is. Zo kan een website vernieuwen ervoor zorgen dat contactformulieren beter werken maar ook dat de eventuele inlogmogelijk werken zoals ze horen. Het laatste punt is de beveiliging. Google heeft een, begrijpelijk, een voorkeur voor websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat. Zo’n certificaat zorgt dat de website https in de URL heeft. Dit certificaat verzekerd de gebruikers dat de website hun privacy serieus neemt. Op dit soort websites is het veilig om bijvoorbeeld te internetbankieren.

Wilt u uw website laten vernieuwen? SAM Design is dan hét bureau voor u. Naast website en webshops maken kunnen wij uw website vernieuwen. Wij doen dit in samenspraak met u en hebben al vele jaren ervaring met webdesign en alles wat hierbij komt kijken. Meer informatie over uw website vernieuwen bij SAM Design? Neem dan contact met ons op.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.