Huisstijl ontwerpen

SAM Design heeft vakkundige webdesigners in dienst wie u kunt inschakelen voor het ontwerpen van een professionele huisstijl. Hierbij zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om in acht te nemen. Het moet er goed uitziet, zowel visueel als stilistisch, maar ook moet het te onderscheiden vallen tussen de rest van de logo’s. Bij het ontwerpen van een huisstijl wilt u dat een logo ontwerp eruit springt tussen de rest.

Tandarts map

Frisse start, frisse look

Samen geven we je bedrijf een moderne en frisse look die helemaal van deze tijd is.

Trek nieuwe klanten

Een aantrekkelijke huisstijl die nieuwe klanten aantrekt als een magneet.

Val op in de massa

Wordt met je nieuwe huisstijl onvergetelijk in een zee van concurrenten 

Een ander punt is dat het thema van uw business of bedrijf moet passen bij het ontwerp van het logo. Wanneer het op elkaar aansluit en, niet te vergeten, de toeschouwers aanspreekt en blijft hangen, dan heeft u een succesvol logo in handen. Professionele huisstijl ontwerpen wekken affiniteit op bij diegenen die ze zien. Dit is wat SAM Design voor u kan betekenen voor het ontwerp van een logo.

Een betere uitstraling
voor je bedrijf!

Je bedrijf een gigantische boost geven met de juiste branding? Laten we samen sparren!

Visitekaartje

Huisstijl logo ontwerpen

Een bedrijf profileert zich bij het ontwerpen van een bepaalde huisstijl in wat u en het bedrijf wilt uitstralen. Dit geeft inhoud aan de identiteit van het bedrijf. Websites die reeds verouderd zijn in opmaak en design zijn geen probleem voor onze specialisten. Professioneel een typerend nieuwe huisstijl aanbrengen is een van de diensten waar u een vakkundige voor kunt inzetten. Potentiële klanten zijn gevoelig voor de sfeer die uw business uitstraalt, wij kunnen inspelen op wat goed werkt bij de perceptie van nieuwe bezoekers. Op dit vlak opereren wij met korte lijnen en luisteren wij goed naar uw wensen, daarnaast verliezen wij niet uw doelgroep uit het oog. Voor het ontwerpen van een strakke huisstijl kiest u voor ons webdesign bureau.

Printmedia en sociale media

SAM Design verleent ook diensten bij het ontwerpen van een huisstijl bij services in printmedia en sociale media. Voorbeelden hiervan zijn een huisstijl ontwerpen voor een magazine, advertentie, krant, brochure, hand-outs, nieuwsblad, (visite)kaarten, posters of flyers. Ook verzorgen wij uw business of bedrijf van een in het oog springende stijl op platformen zoals Facebook en Twitter. Het ontwerp van een logo is belangrijk voor toepassing in de banners, sliders, opmaak van de pagina’s, vormgeving in de berichten en advertenties. Kom in gesprek met een specialist van onze webdesigners en bespreek de mogelijkheden in printmedia en sociale media in combinatie met het degelijk ontwerpen van een huisstijl 085 – 303 5745.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Huisstijl

Een merk creëren dat je concurrenten omver blaast en je doelgroep op de lange termijn aan je bind!

vanaf €1.299,-
Briefpapier

Straal professionaliteit uit bij elke brief die je stuurt naar anderen.

Vanaf €399,-
Visitekaartjes

Op een representatieve en creatieve manier je gegevens achterlaten.

Vanaf €499,-
Logo

Een beeldmerk creëren dat uitblinkt in jouw branche en opvalt bij je doelgroep.

Vanaf €1.299,-

Kom je een
bakkie doen?

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Foto Ramon (zonder schaduw)

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.