Sedumdak Meester

Wat was dit een gaaf project! Sedumdak Meester verkoopt sedum voor groendaken. Jeroen (de eigenaar) had een website nodig die even fris en levendig is als zijn producten. Hij kwam naar ons toe met een duidelijk idee: een site waar klanten gemakkelijk offertes kunnen aanvragen voor hun groendak. Deze uitdaging zijn we natuurlijk aangegaan!

Dé meester in het vergroenen!

Sedum mobiel

Het ontwerp:
Creatief en praktisch

Dus, hoe hebben we het ontwerp aangepakt? Nou, we wilden iets creëren dat echt de essentie van sedum en natuur weerspiegelt. We gingen voor een speels en natuurlijk kleurenpalet, denk aan groen, aardetinten en een vleugje zonlicht! En het moest natuurlijk supergebruiksvriendelijk zijn. We hebben een eenvoudige, maar stijlvolle navigatie opgezet, zodat je in een paar klikken alles kunt vinden, van productinfo tot het aanvragen van een offerte. Het was belangrijk dat bezoekers zich direct thuis voelen, net als in een mooi groen sedumdak!

Sedum badge

Bouwen & Techniek:
Nu komt het tot leven!

Deze nieuwe website hebben we gebouwd in WordPress met Elementor. Hierbij was het belangrijk om ‘producten’ te tonen, zonder dat men direct kan afrekenen. Jeroen liet ons weten dat hij veel liever een offerte aanvraag ontvangt. Elke aanvraag is namelijk anders. Zo kan hij iedereen op maat advies geven! We hebben de website gebouwd met de nieuwste technologieën om ‘m snel en responsive te maken. Of je nu op je mobiel zit of achter je desktop, de site werkt als een zonnetje. En over zonnetjes gesproken, we hebben ook gezorgd voor een slimme offerte-tool. Deze tool maakt het ontzettend makkelijk om je eigen offerte aan te vragen. Vul wat gegevens in en voilà, je bent klaar om je groendak droom te starten!

Sedum afbeelding

De bouwstenen van Sedumdak Meester

We zijn echt trots op wat we samen hebben neergezet. Het is zo’n voldoening om te zien hoe een idee tot leven komt en nog beter wordt dan je had gedacht. En het allerbeste? Sedumdak Meester heeft een toename gezien in offerteaanvragen sinds de lancering. Dat noemen we nou een succesverhaal! Dus, als je ooit een website nodig hebt die net zo levendig is als jouw ideeën, je weet ons te vinden bij SAM Design!

Sedum overzicht

Kom je een
bakkie doen?

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Foto Ramon (zonder schaduw)

Nog meer cases

Nog niet uitgekeken? Bekijk ook onze andere cases!

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.