Tandarts design

We hebben iets bijzonders gedaan voor de tandartsen sector. Tandartspraktijken zijn super belangrijk, maar laten we eerlijk zijn, hun websites kunnen soms een beetje… nou ja, saai zijn. Dus dachten we: laten we een standaard ontwerp maken dat echt de essentie van een moderne tandartspraktijk vangt. Niet zomaar een website, maar een template die tandartsen laat zien wat er allemaal mogelijk is met een beetje SAM-magie.

Voor een stralend gebit

Tandarts phone

De kunst van tandheelkunde
vertalen naar webdesign

Voordat we begonnen, hebben we grondig onderzoek gedaan. Wat maakt een tandartspraktijk uniek? Hoe zoekt iemand naar een tandarts online? We ontdekten dat patiënten vooral op zoek zijn naar vertrouwen, professionaliteit en een gevoel van welkom. Dit werd onze leidraad. We wilden een ontwerp dat niet alleen mooi en modern is, maar ook de betrouwbaarheid en deskundigheid van de tandarts uitstraalt. En natuurlijk, iets dat de patiënt meteen op zijn gemak stelt.

 

Tandarts Badge

Duidelijkheid en vertrouwen
in eén Klik

Met al deze inzichten, creëerden we een template die echt spreekt. Denk aan rustgevende kleuren, heldere, vriendelijke beelden en een overzichtelijke lay-out. We hebben speciale aandacht besteed aan gebruiksgemak. Het maken van een afspraak? Een fluitje van een cent. Informatie over behandelingen? Duidelijk en toegankelijk. We hebben zelfs een virtuele rondleiding door de praktijk toegevoegd, zodat nieuwe patiënten alvast een kijkje kunnen nemen. Dit ontwerp is meer dan alleen een website; het is een ervaring die de patiënt vertrouwen geeft.

 

Tandarts afbeelding

De toekomst van tandartsen
op het internet

Dit project was een eye-opener. We laten zien dat een tandartswebsite veel meer kan zijn dan alleen een online visitekaartje. Het is een plek waar patiënten zich al op hun gemak voelen voordat ze de praktijk binnenstappen. Met onze template bieden we tandartsen een voorproefje van wat mogelijk is. Het is ons doel om elke tandartspraktijk een unieke, persoonlijke en uitnodigende online aanwezigheid te geven. Bij SAM Design gaan we voor niets minder dan een stralende digitale lach!

Tandarts overizcht

Kom je een
bakkie doen?

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Foto Sasha (zonder schaduw)

Nog meer cases

Nog niet uitgekeken? Bekijk ook onze andere cases!

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.