Turbo Scooby

We hebben onlangs een te gek project afgerond voor Turbo Scooby, een website waar je terecht kunt voor scootertheorie- en praktijkexamens. Ze kwamen naar ons toe met een simpel verzoek: “Maak onze website net zo vet en snel als onze scooters.” Dat was een uitdaging die we bij SAM Design met beide handen hebben aangegrepen!

In 1 dag je scooterrijbewijs!

Turboscooby telefoon

Een grondig onderzoek als
basis van een sterke website

Bij SAM Design kregen we de toffe kans om de webshop voor purearganolie.nl te ontwikkelen. Ons doel? Een site die niet alleen mooi oogt, maar ook super functioneel is. We zorgden voor een strak design met een natuurlijke vibe, helemaal in lijn met het imago van purearganolie. De navigatie is zo soepel als de olie zelf, en de gebruikerservaring staat centraal. Elk element, van productpagina’s tot het checkout-proces, is met zorg ontworpen om de unieke kwaliteiten van hun producten te weerspiegelen. Dit project was een prachtige combinatie van onze technische skills en hun authentieke merkpersoonlijkheid.

Turbo scooby man
Turbo scooby badge

Een fun ontwerp op maat: “In
de kleuren van de LA Lakers”

Voor het ontwerp wilden we iets fris, jong en energiek. De klant liet ons meteen weten dat het om felle kleuren moest gaan. “In de kleuren van de LA Lakers” dat is exact Dus kozen we voor de kleuren geel en paars, strakke lijnen en een moderne, speelse stijl. We hebben ook gezorgd voor een intuïtieve navigatie, zodat onze gebruikers in no-time de info vinden die ze nodig hebben. Of het nu gaat om het aanmelden voor een examen of het vinden van studiemateriaal, alles is slechts een paar klikken verwijderd.

Mooi en praktisch; daar zijn we van!

 

Turbo scooby afbeelding

Bouwen & Techniek

Bij het bouwen van de site hebben we de laatste technologieën gebruikt om ervoor te zorgen dat de website niet alleen geweldig uitziet, maar ook super snel en responsive is. Op elk apparaat, van smartphone tot desktop, werkt Turbo Scooby vlekkeloos. We hebben ook een slimme boekingstool geïntegreerd, zodat gebruikers zonder gedoe hun examens kunnen boeken. En natuurlijk, veiligheid voorop! Dus alles is top-notch beveiligd.

Turboscooby overzicht

Een geslaagd project om
super trots op te zijn!

En voilà, dat was onze rit met Turbo Scooby. Sinds de lancering van de site zien ze een enorme stijging in het aantal aanmeldingen voor zowel theorie- als praktijkexamens. We zijn supertrots op wat we samen hebben bereikt en het is echt tof om te zien hoe onze creativiteit en technische skills samenkomen in zo’n project. Dus, als je ooit een website nodig hebt die net zo dynamisch is als jouw business, weet je ons te vinden bij SAM Design. We zijn klaar om te racen!

Kom je een
bakkie doen?

Benieuwd naar hoe we jouw bedrijf samen naar een hoger niveau kunnen tillen?

Foto Sasha (zonder schaduw)

Nog meer cases

Nog niet uitgekeken? Bekijk ook onze andere cases!

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.