Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesigner Amersfoort

Op zoek naar een webdesigner in Amersfoort? Wilt u bijvoorbeeld een nieuw bedrijf of project starten? Wij denken als webdesign bureau in Amersfoort graag met u mee. Het is immens belangrijk hoe u uw producten of diensten in de markt gaat zetten om uw beoogde doelgroep aan te spreken. Op dit onderdeel hebben wij als webdesigner in Amersfoort jarenlange ervaring en kunnen we u voorzien van advies op maat. Zie ons portfolio voor de websites die we reeds hebben ontwikkeld.

SAM webdesign is gespecialiseerd in het ontwerp van logo’s, unieke huisstijlen, websites, banners en zo zijn er nog meer grafische elementen waarvoor u bij een webdesigner in Amersfoort van ons bedrijf kan aankloppen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Web-beheersysteem bij de webdesigner in Amersfoort

Als u door een webdesigner in Amersfoort een website laat ontwikkelen, krijgt u zelf toegang tot het beheersysteem. Zo kunt u zelf eenvoudig teksten toevoegen, teksten aanpassen, pagina’s aanmaken, afbeeldingen en andere typen content plaatsen. De CMS systemen die wij gebruiken voor het webdesign in Amersfoort zoals WordPress, Yoomla en andere systemen zijn allen eenvoudig in gebruik. Zelfs als u geen ervaring hebt in het aanpassen van websites kunt u gemakkelijk uw website beheren. Wij leggen u graag uit hoe deze systemen werken en hoe u uiteindelijk zelf aan de slag kunt gaan met uw nieuwe site.

Ons bureau kan niet alleen een prachtige website met het oog op conversie voor u ontwikkelen. Ook voor andere internet gerelateerde diensten kunt u terecht bij een webdesigner in Amersfoort.

Full service webdesigner in Amersfoort

Als full service webdesigner in Amersfoort kunnen we behalve een conversie gericht design ontwikkelen, ook vaste bezoekers voor uw website realiseren. Dit doen wij door uw website vindbaar te maken in Google. Door het implementeren van de juiste technieken zal u een optimale vindbaarheid op de zoekmachines krijgen. Behalve de techniek kunnen wij u ook helpen op de overige delen die een rol spelen bij dit proces, zoals het schrijven van content, externe en interne linkbuilding en nog meer facetten. Bij ons bureau vindt u alles onder 1 dak. Dat is toch ideaal? Als full service webdesign en internet bureau zijn we u graag van dienst met ten eerste het realiseren van een website die bezoekers omzet in klanten, bestellingen en aanvragen en ten tweede het genereren van vaste bezoekers. Een webdesigner in Amersfoort vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Een greep uit onze portfolio

Webdesigner Amersfoort

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Amersfoort

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign Amersfoort

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive webdesigner in Amersfoort

Een webdesigner in Amersfoort implementeert voor uw website een responsive design. Dit is een website die automatisch meeschaalt met de afmetingen van een scherm, zonder dat de leesbaarheid en bruikbaarheid van een website verminderen. Hierdoor is de website geschikt voor diverse devices zoals tablets, telefoons, laptops, computers en andere apparaten.

Ons bureau realiseert niet alleen websites in Amersfoort. Wij ontwikkelen websites voor bedrijven door heel Nederland. Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij leggen u graag uit hoe het proces van website ontwikkeling bij ons webdesign bureau in Amersfoort in zijn werk gaat. Een webdesigner in Amersfoort hoop snel voor u aan de slag te mogen gaan!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button