Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Utrecht

Als webdesign bureau in Utrecht streven we altijd naar het optimale gebruikersgemak. Ons webdesign bedrijf in Utrecht ontwerpt websites met een navigatie die eenvoudig is, een Call To Action element dat opvallend is en een contrast in de tekst en achtergrond voor optimale leesbaarheid. De CTA heeft betrekking op de actie die u met de website voor ogen heeft. Als webdesign bureau in Utrecht stellen we zo de mens centraal achter de website. Door middel van onze ervaring, gedegen onderzoek en analyses kunnen we het gedrag van een bezoeker op uw website voorspellen. Daarbij houden we rekening met het ontwerp van een website met bijvoorbeeld de leesrichting van de bezoeker, hoe een website wordt bekeken en hoe een bezoeker de website analyseert. Een specialist van ons bureau maakt uw website in een CMS zoals WordPress, Magento, Woocommerce of een ander systeem. Natuurlijk is deze altijd resonsive. Neem daarom voor een winstgevende website contact op met een webdesign bureau in Utrecht.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Doelen behalen met een webdesign bureau in Utrecht

Behalve het gebruikersgemak staat bij ons webdesign bureau in Utrecht het realiseren van de doelstellingen centraal. De doelstelling speelt een grote rol in het proces van designen. De doelstelling wordt namelijk vertaald naar een actie en deze actie speelt een cruciale rol in het ontwerp van de website. Ons bedrijf biedt meer dan enkel het design van een website. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website winstgevend gaat worden. Conversie, webdesign en content spelen hierbij een grote rol.

Responsiveheid
Een WordPress webdesign in Utrecht is altijd responsive. Dit wil zeggen dat de website perfect meeschaalt met het apparaat waarop deze wordt bekeken. Dus of u een website nu bekijkt op uw mobiele telefoon, Ipad of PC, deze zal altijd gebruiksvriendelijk zijn. Neem nu contact op met een webdesigner van ons webdesign bureau in Utrecht.

Een greep uit onze portfolio

”Webdesign

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesigner

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Belangrijke punten bij ons webdesign bureau in Utrecht

Ons webdesign bureau in Utrecht brengt ten eerste de doelen en huidige situatie van uw bedrijf in kaart. Zo maken we inzichtelijk waar de kansen in de markt liggen. Naar aanleiding van de wensen ontwikkelen we uw website.

Als het webdesign in Utrecht af is, moet deze nog worden onderhouden en up to date blijven. Dit is ook een cruciaal onderdeel. Een webdesigner zorgt dat uw responsive wordpress website veilig is en altijd up to date is.

Bij de webdesign specialist in Utrecht ligt de focus op maatwerk oplossingen. Een website die wij ontwikkelen sluit naadloos aan op uw case. Neem vandaag nog contact op met ons webdesign bureau in Utrecht.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een professioneel webdesign bureau in Utrecht

Ons webdesign bureau in Utrecht heeft jarenlange ervaring in ons vakgebied. Dit heeft geleid tot veel kennis en kunde in onze specialiteit, websites bouwen. In totaal hebben wij al 100+ websites ontwikkeld in WordPress voor het gehele MKB in Nederland. Een webdesigner vertelt u graag meer over het portfolio wat we reeds hebben opgebouwd. Elk design wat we hebben ontwikkeld is uniek en richt zich op wat de klanten zich wensen.

Dus heeft u interesse in een samenwerking met ons webdesign bedrijf in Utrecht? Neem dan contact op met een specialist van ons webdesign bureau in Utrecht.

Call Now Button