Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Waar SAM in uitblinkt!

Icoon _ hoog converterende webshop

Hoog converterende webshop

Icoon _ Excellent design op maat2

Excellent design op maat

icoon _ mobielvriendelijk2

Mobiel- vriendelijk

icoon _ makkelijk te beheren2

Makkelijk te beheren

De werkwijze van SAM

Een uitmuntende webshop in 4 weken

Werkwijze webshop - stap 1
Werkwijze webshop - stap 2
Werkwijze webshop _ stap 3
werkwijze webshop - stap 4

Webshop laten bouwen kosten

Bent u benieuwd wat de kosten voor het laten bouwen van een webshop zijn? SAM Design biedt u een op den duur goedkope webwinkel. Wij bouwen niet alleen professionele websites , wij ontwikkelen online shops met het oog op conversie. Het genereren van verkopen, aanvragen en bestellingen is het hoofddoel van een internet winkel. Hier houden wij dan ook in elke stap van het proces rekening mee. Dit brengt bovendien geen verhoogd tarief met zich mee. Veel bedrijven willen een webshop laten bouwen tegen lage kosten. Aan de ene kant is dit logisch, omdat u niet te veel geld wilt besteden, maar aan de andere kant is een webshop op maat tegenwoordig een must have als u zich online wilt profileren. Het verschil tussen een template en professionele webwinkel op maat is dat u uw shop volledig kunt inrichten naar eigen wens, gericht op uw eigen doelgroep en zodoende de concurrentie in uw branche voor kunt blijven. Een webshop laten bouwen, maar wat zijn de kosten? Dat vertellen wij u hieronder.

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

 

Een webshop op maat

Vanaf €1199,-

  • Mobiel vriendelijk
  • Snelle laadtijd
  • Sociale media integratie
  • Wordpress CMS
  • Google page speed
  • Wordpress cursus (2 uur)
  • 3 concepten + 2 testmomenten
  • Advies van een marketeer
  • Slider + popups
  • IDEAL integratie
Een uitzonderlijke webshop door SAM!
 

Een webshop laten maken met variërende kosten

Bent u benieuwd wat het laten bouwen van een webshop voor kosten met zich meebrengt? De kosten van een webwinkel variëren enorm. Dit heeft te maken met het aantal uren dat gereserveerd moet worden om een webshop te bouwen van begin tot einde. Het aantal uren wat wij bijvoorbeeld besteden aan een template is een stuk minder en dan ook vele malen goedkoper. Dit verschil ziet u terug in de uiteindelijke totaalprijs. Toch adviseren wij u om altijd voor een professionele, op maat gemaakte webwinkel te kiezen. Uw webshop is een online visitekaartje en moet uniek zijn en tot in de kleinste details verzorgd. Alleen op deze manier kunt u zich van uw concurrenten onderscheiden. Een ander onderdeel dat geïmplementeerd wordt bij webshop op maat is de reponsiveness van het design. Een optimale gebruikerservaring op alle soorten apparaten en browsers is noodzakelijk. Wij kunnen dit goedkoop en op een professionele manier voor u verzorgen. Wat kost een webshop laten bouwen? U weet het antwoord. Direct de kosten voor een op maat gemaakte webshop naar uw voorkeur bespreken?

Hoe wij een webshop bouwen

Wilt u een webshop laten bouwen tegen lage kosten en bent benieuwd naar onze werkwijze? Wij nemen u mee door een korte samenvatting hoe wij een webwinkel opbouwen. Nadat wij hebben kennisgemaakt en u kenbaar heeft gemaakt dat u de beschikking wilt krijgen over een professionele webshop, krijgt u een e-mail toegestuurd met een vragenlijst. Na beantwoording van deze vragenlijst kunnen wij direct een offerte op maat voor u maken. De vragenlijst geeft ons inzicht over uw wensen, inzake de huisstijl van de shop, de functies die moeten worden geïmplementeerd, de content die erop wordt geplaatst en de uitstraling van de webwinkel. Als u akkoord gaat op de offerte, gaan wij direct aan de slag met met het maken van uw webshop. U krijgt een timetable opgestuurd, voorzien van deadlines en tijden dat we onderdelen van uw website. Ook krijgt u een vaste webdesigner, waarmee u altijd contact kunt opnemen. Kortom: U kunt bij ons goedkoop een professionele webshop laten bouwen tegen lage kosten.

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Webshop laten bouwen kosten, direct aan de slag met een professional

Heeft u interesse in een professionele webshop laten bouwen voor kosten die niet opwegen tegen de opbrengsten. Dan bent u bij SAM Webdesign op de juiste plek. Ook kunnen wij u ondersteunen inzake de vindbaarheid van de webshop. Naast een webdesign team hebben we een online marketing team bestaande uit content specialisten, linkbuilding experts, online marketing professionals en andere specialisten. 95% van de internet gebruikers gebruikt Google als zoekmachine bij het oriënteren op een aankoop. Daarom is het belangrijk om uw vindbaarheid in deze zoekmachine te vergroten. Hier helpen we u graag mee.

Aan de slag met een specialist?

Wilt u een goedkope webshop laten bouwen? Neem dan contact met ons op. Uw webshop laten bouwen doet u bij SAM – bespreek direct de kosten!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs