Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Webshop laten bouwen kosten

Bent u benieuwd wat de kosten voor het laten bouwen van een webshop zijnSAM Design biedt u een op den duur goedkope webwinkel. Wij bouwen niet alleen professionele websites , wij ontwikkelen online shops met het oog op conversie. Het genereren van verkopen, aanvragen en bestellingen is het hoofddoel van een internet winkel. Hier houden wij dan ook in elke stap van het proces rekening mee. Dit brengt bovendien geen verhoogd tarief met zich mee. Veel bedrijven willen een webshop laten bouwen tegen lage kosten. Aan de ene kant is dit logisch, omdat u niet te veel geld wilt besteden, maar aan de andere kant is een webshop op maat tegenwoordig een must have als u zich online wilt profileren. Het verschil tussen een template en professionele webwinkel op maat is dat u uw shop volledig kunt inrichten naar eigen wens, gericht op uw eigen doelgroep en zodoende de concurrentie in uw branche voor kunt blijven. Een webshop laten bouwen, maar wat zijn de kosten? Dat vertellen wij u hieronder.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Een webshop laten maken met variërende kosten

Bent u benieuwd wat het laten bouwen van een webshop voor kosten met zich meebrengt? De kosten van een webwinkel variëren enorm. Dit heeft te maken met het aantal uren dat gereserveerd moet worden om een webshop te bouwen van begin tot einde. Het aantal uren wat wij bijvoorbeeld besteden aan een template is een stuk minder en dan ook vele malen goedkoper. Dit verschil ziet u terug in de uiteindelijke totaalprijs. Toch adviseren wij u om altijd voor een professionele, op maat gemaakte webwinkel te kiezen. Uw webshop is een online visitekaartje en moet uniek zijn en tot in de kleinste details verzorgd. Alleen op deze manier kunt u zich van uw concurrenten onderscheiden. Een ander onderdeel dat geïmplementeerd wordt bij webshop op maat is de reponsiveness van het design. Een optimale gebruikerservaring op alle soorten apparaten en browsers is noodzakelijk. Wij kunnen dit goedkoop en op een professionele manier voor u verzorgen. Wat kost een webshop laten bouwen? U weet het antwoord. Direct de kosten voor een op maat gemaakte webshop naar uw voorkeur

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Hoe wij een webshop bouwen

Wilt u een webshop laten bouwen tegen lage kosten en bent benieuwd naar onze werkwijze? Wij nemen u mee door een korte samenvatting hoe wij een webwinkel opbouwen. Nadat wij hebben kennisgemaakt en u kenbaar heeft gemaakt dat u de beschikking wilt krijgen over een professionele webshop, krijgt u een e-mail toegestuurd met een vragenlijst. Na beantwoording van deze vragenlijst kunnen wij direct een offerte op maat voor u maken. De vragenlijst geeft ons inzicht over uw wensen, inzake de huisstijl van de shop, de functies die moeten worden geïmplementeerd, de content die erop wordt geplaatst en de uitstraling van de webwinkel. Als u akkoord gaat op de offerte, gaan wij direct aan de slag met met het maken van uw webshop. U krijgt een timetable opgestuurd, voorzien van deadlines en tijden dat we onderdelen van uw website. Ook krijgt u een vaste webdesigner, waarmee u altijd contact kunt opnemen. Kortom: U kunt bij ons goedkoop een professionele webshop laten bouwen tegen lage kosten.

Webshop laten bouwen kosten, direct aan de slag met een professional

Heeft u interesse in een professionele webshop laten bouwen voor kosten die niet opwegen tegen de opbrengsten. Dan bent u bij SAM Webdesign op de juiste plek. Ook kunnen wij u ondersteunen inzake de vindbaarheid van de webshop. Naast een webdesign team hebben we een online marketing team bestaande uit content specialisten, linkbuilding experts, online marketing professionals en andere specialisten. 95% van de internet gebruikers gebruikt Google als zoekmachine bij het oriënteren op een aankoop. Daarom is het belangrijk om uw vindbaarheid in deze zoekmachine te vergroten. Hier helpen we u graag mee.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Aan de slag met een specialist?

Wilt u een goedkope webshop laten bouwen? Neem dan contact met ons op. Uw webshop laten bouwen doet u bij SAM – bespreek direct de kosten!

SAM Online Marketing & Webdesign