Website laten maken kosten

Wat zijn de kosten van een website laten maken?

Wanneer je een website wilt laten maken door professionals is een vraag die al snel opkomt: Wat zijn de kosten om een website te laten maken? Een logische vraag. Je wilt natuurlijk wel een website die de investering waard is. Onze mening is dan ook dat je jezelf beter kunt afvragen wat een website die gebouwd is door professionals oplevert, dan wat de kosten om een website te laten maken zijn.

Vandaag de dag kun je bij talloze webdesign bureaus goedkoop een website laten bouwen. De kosten voor een website zijn vaak zo laag dat de genoemde tarieven erg aantrekkelijk zijn op het eerste gezicht. Wanneer de website vervolgens wordt opgeleverd blijkt deze niet te zijn wat je in gedachten had. Goedkoop wordt dan duurkoop. De tarieven bij SAM Design lopen flink uiteen. Zoals je in het overzicht hieronder kunt zien, liggen de prijzen geheel aan wat jij wilt. Om een indicatie te kunnen geven van de kosten waar je op moet rekenen bij jouw website of webshop, nemen we je mee door de wijze waarop wij onze prijzen bepalen. Website laten maken die de kosten wel waard zijn? Neem direct contact op met de professionals van SAM Design!

Wat zijn onze tarieven voor het laten maken van een website?

De tarieven van een website, zijn natuurlijk heel anders dan de totale kosten en de uiteindelijke prijs. In de basis werkt SAM Design vanuit een vast tarief van €110 euro per uur. Dit tarief geldt voor zowel websites als webshops. Hierdoor weet je in ieder geval al wat het vaste tarief van ons webdesign bureau is.

De kosten voor een professionele website laten maken

Wil jij de kosten voor het laten maken van een professionele, zakelijke website terugverdienen bij SAM Design? Wij begrijpen dat wanneer je niet onverwachts tegen onvoorziene kosten aan wilt lopen of een webdesign krijgt opgeleverd wat niet aan jouw wensen voldoet. Wij begrijpen ook dat iedere ondernemer uniek is en zo zijn eigen wensen en doelen heeft met de website. En hier ligt dan ook onze kracht: wij luisteren goed naar jou en weten jouw wensen en doelen te vertalen naar een website die doet waar hij voor bedoeld is; RESULTAAT behalen.

Bij SAM Design maken we een website die er niet alleen mooi uitzien, maar ook volledig zijn ingericht om jouw bezoekers om te zetten in klanten. Doordat de focus ligt op conversie nemen wij bezoekers aan de hand en laten ze pas los op de plek waar jij ze wilt hebben; dit kan het winkelmandje zijn van jouw webshop, een offerte aanvraag of een inschrijving voor de nieuwsbrief. Door deze manier van werken vallen de kosten voor het laten maken van een website, uw investering, in het niets bij het rendement wat je behaalt met jouw website.

Hoe berekenen we de prijs voor een website laten maken?

Je weet het nu wat ons uurtarief is voor wanneer we aan de slag gaan met een website of webshop. Maar hoe worden vervolgens de totale kosten berekend? Het berekenen van de totale kosten voor laten maken van bijvoorbeeld een WordPress website, is een middenweg tussen jouw budget en het aantal uren dat wij nodig denken te hebben. In het eerste gesprek maken we kennis en proberen wij een beeld te krijgen van het soort website dat je wilt laten bouwen. Hierbij is het ook handig dat je hier alvast een budget voor in gedachte hebt. Wanneer we tot gezamenlijke afspraken over het design kunnen komen, kunnen onze webdesigners en website bouwers hier vervolgens een urenberekening op loslaten. Dit is inclusief concept, aanpas momenten, uitwerking én controle. Geen zorgen: de prijs zal niet veranderen. Wij maken een offerte en na goedkeuring staat dit bedrag vast. Als blijkt dat wij meer uren nodig hebben, is dit voor eigen rekening. Dit is dus volledig afhankelijk van jouw wensen. Wil jij graag een website die voorzien is van de meest uitgebreide opties? Dan zit hier uiteraard meer tijd in. Kosten zullen we vervolgens dus met ons uurtarief uitrekenen.

Kosten terugverdienen met online marketing

De kosten om een website te laten maken terugverdienen door uitstekende online marketing know-how van ons bureau? Een tweede factor die de website kosten irrelevant maakt is de online vindbaarheid van jouw website. Een website die er prachtig uitziet en volledig is ingericht om bezoekers om te zetten in klanten is niets waard zonder bezoekers. Hier zit echter ook een prijskaartje aan. Maar als dit allemaal eenmaal loopt zal jouw onderneming als een trein gaan!

Bij SAM Design kun je een website laten maken die optimaal wordt weergegeven vanaf mobiele apparaten, zodat jij jouw bezoekers tegemoetkomt (wat leidt tot een verhoogde conversie) en de zoekmachines waarderen (zodat uw website gemakkelijker hoger in Google komt te staan). Wij zijn namelijk ook een full service online marketing bureau. Alle aspecten van online marketing beheersen wij om Return On Investment te realiseren met jouw winstgevende nieuwe website.

Met zoekmachine optimalisatie ROI realiseren

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een onderdeel van online marketing waarmee jij hoog in de organische zoekresultaten kunt komen en hier niet makkelijk weg te krijgen bent. SEO is dan ook een duurzaam proces. Het duurt vaak even voordat je de topposities bereikt, maar als je daar eenmaal staat heb je zoveel autoriteit dat er iets raars moet gebeuren om daar volledig van te verdwijnen. Search Engine Optimization is dan ook breed en bestaat uit verschillende onderdelen. Deze lichten we graag verder voor je uit.

Met linkbuilding de autoriteit van je website verhogen

Linkbuidling is één van de drie pijlers waar SEO uit bestaat. De naam verklapt eigenlijk al meteen waar het voor staat. Met linkbuilding ga je op zoek naar kwalitatieve links die de autoriteit van jouw website zullen verhogen. Het is dan ook. echt belangrijk dat je de kwaliteit van deze links waarborgt. Wanneer je dit niet doet en ook slechte links plaatst, dan kan het je de autoriteit van je website kosten. Voor Google kan het namelijk overkomen als spam als je te veel links slechte links plaatst. Ook met de frequentie van het plaatsen van backlinks moet rekening gehouden worden. Onze specialisten zetten voor dit specifieke onderdeel een uitgebreide strategie uit!

Met alleen al goede content en on page optimalisatie kun je de kosten van je website eruit halen

On page optimalisatie is ook een vak op zich. Er zijn namelijk heel wat belangrijke punten waar je on page naar moet kijken om voor Google duidelijk te maken waar jouw pagina’s en website over gaan. Dit doe je natuurlijk in de basis met de juiste zoekwoorden. Met een zoekwoordonderzoek zal allereerst duidelijk gemaakt worden waar we op willen scoren en welke zoekwoorden bij elkaar op één pagina geschreven zullen worden. Vervolgens worden de landingspagina’s geschreven met de zoekwoorden hier op de juiste manier in verwerkt. Spammen is iets wat je hier ook niet moet doen namelijk. Dit zal averechts werken. De verdeling hiervan wordt dus ook eerst geanalyseerd. Wanneer de pagina’s online komen worden de meta description en page title ook slim ingericht. Google hecht hier veel waarde aan en crawlt dit dus ook in principe als eerste. Zo zijn er nog wel een paar punten zoals de H1 tags waar rekening mee gehouden moet worden. Staat dit eenmaal? Dan kun je met weinig concurrentie zonder linkbuilding in sommige gevallen al in de buurt van de eerste pagina komen. De prijs die je hebt betaald voor jouw website zal zich nu dus snel terug gaan betalen!

Technisch sterke website

Het derde en laatste aspect van SEO is de techniek. Wanneer je bij SAM Design een website hebt laten maken is de SEO technische optimalisatie hiervan bij de prijs inbegrepen. SEO specialisten hoeven hier dan weinig meer aan te doen. Voorbeelden van technische punten die goed moeten staan in een website zijn de Page Speed, W3C, inline CSS, etc. Page Speed is één van de belangrijkste aspecten van de techniek. Het is namelijk belangrijk dat een pagina niet te lang doet over het inladen. Is dit wel het geval dan zal een bezoeker al snel wegklikken. Aangezien Google jouw website beoordeelt voor de bezoeker, zal zij jouw website hier ook al direct minder autoriteit voor geven. Echter heb je hier dus geen omkijken naar wanneer je bij ons een website hebt laten maken!

Direct tarieven webdesign bepalen

Zoals u hierboven hebt kunnen zien, lopen de kosten voor een website bouwen flink uiteen. Zo ligt de prijs voor een webshop gemiddeld hoger dan voor een ‘normale’, corporate website. Dit is logisch, daar er ook meer manuren in gaan zitten. Wilt u direct een beeld krijgen van de kosten en tarieven voor een professionele en mobiele website? Voel u vrij om vrijblijvend een aanvraag in te dienen. Wij zullen u vervolgens opbellen om enkele gegevens naar ons op te sturen, waarna we een concreet beeld van de kosten kunnen krijgen. Wij zien uw aanvraag tegemoet!

Om daarnaast de kosten van een website laten bouwen door SAM Design het beste tot z’n recht te laten komen combineert u dit het beste met: Zoekmachine Marketing (Online Adverteren met Google AdWords), Zoekmachine Optimalisatie (Uw website bovenaan in Google organische zoekresultaten), Strategisch verspreiden van uw content en Social Media Strategie (Uw website vindbaar maken via Social Media Kanalen). Website of webshop laten maken door SAM Design resulteert op deze manier altijd in een winstgevende website! Neem dus direct contact met ons op voor meer duidelijkheid over de kosten van een professionele website of webshop.

Inhoudsopgave
Ook interessant voor jou!
Checklist website laten maken

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.