Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

WordPress website laten maken

Ook u kunt uw WordPress website laten maken door de professionals van SAM Design. Onze specialisten creëren op basis van uw wensen en doelen een conversiegerichte website, geheel afgestemd op uw doelgroep. Niet alleen kunt u bij ons webdesign bureau een WordPress website laten bouwen, ook zorgen wij er voor dat deze geheel responsive is voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Op deze manier bent u altijd up-to-date en speelt u in op de laatste trends. Daarbij staan onze specialisten voor een nauwe samenwerking, zodat uw wensen goed terug kunnen komen in het design. Waar laten wij uw website of webshop nog meer aan voldoen en waarom moet u uw WordPress website laten maken door de specialisten van SAM Design? Wij vertellen het u graag.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Waarom een website laten maken met WordPress?

Tegenwoordig kunt u niet meer om het laten maken van een WordPress website heen. Websites worden tegenwoordig steeds professioneler en de concurrentie op het internet neemt toe. Daarbij moet u de kosten zoveel mogelijk kunnen drukken. Een website voorzien van WordPress of ander CMS zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk complexe aanpassingen aan uw website kunt doen, zonder dat u hiervoor een technische achtergrond nodig heeft. Op deze manier is het niet langer noodzakelijk een fulltime professional in te huren voor het beheer van uw website. U blijft ten alle tijden up-to-date en hebt geen onnodige uitgaven.

Toch is dit niet de enige reden om uw website met WordPress te laten bouwen. Dit content managementsysteem geeft u namelijk duizenden mogelijkheden in de vorm van plug-ins. Deze plug-ins zijn kleine aanvullingen op uw systeem en laten u van alles beheren. Zo is het onder andere mogelijk om zelf banners te maken, uw content te beheren, de beveiliging van uw website op te hogen en kunt u zelfs uw SEO checken.

Het laten maken van een WordPress website is echter niet het enige benodigde om online rendement te behalen en relevant te blijven voor uw potentiele klanten. Een professionele website is tegenwoordig ook geheel responsive voor mobiele apparaten.

Een greep uit onze portfolio

”WordPress

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”WordPress

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Meer dan een WordPress website laten maken: Responsive design

Wanneer u uw WordPress website laat maken door een externe partij, is de toevoeging van dit CMS niet het enige vereiste. Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van een smartphone en/of tablet. Onlangs is zelfs bekend geworden dat het mobiele internetverkeer dat van de desktop al is gepasseerd. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen maar toe zal nemen. Wanneer u een professionele website laat maken, moet deze gericht zijn op conversie. Dit bereikt u niet door allerlei complexe zaken te implementeren in uw webshop, maar door deze responsive te laten maken voor mobiele apparaten.

Een responsive website beweegt op dynamische manier mee met apparaten van verschillende groottes en breedtes. Het design past zich aan, waarbij uw content automatisch goed in beeld blijft. Wilt u inspelen op de trend die momenteel gaande is – en wilt u zekerheid voor de toekomst creëren met uw webshop  – laat dan een mobiele website maken die responsive is.
Een professionele partij waarbij u uw WordPress website kunt laten maken, is SAM Design. Lees direct verder over de diensten van ons webdesign bureau.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een WordPress website laten maken door SAM Design

SAM Design maakt al jaren WordPress websites voor ondernemers uit verschillende branches. Onze professionele webdesigners produceren websites in alle soorten en maten, maar zorgen er altijd voor dat deze conversiegericht zijn. Vooraf krijgt u een persoonlijke specialist aangewezen, die samen met u uw wensen en doelen in kaart brengt. Hierna wordt bepaald wat het doel van de website is en wat de actie is die de bezoeker moet ondernemen, waarna uw designer aan de slag kan gaan. Uw WordPress website laten maken of webshop laten maken doet u bij SAM Design! 

Wanneer u uw website laat maken door onze webdesigners, krijgt u allereerst een concept opgeleverd. Hier komen bovengenoemde stappen duidelijk in terug, maar het is altijd mogelijk dat het niet exact is wat u voor ogen hebt. Hierom krijgt u verschillende aanpasmomenten, zodat u en uw specialist nader tot elkaar kunnen komen en er binnen de kortste keren een conversiegerichte, responsieve, mobiele website staat, waarmee u de markt kunt veroveren.

Wilt u meer weten over een samenwerking met SAM Design, of wilt u direct uw WordPress website laten maken door ons bureau, neem dan direct contact met ons op via 085 303 5754.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button