Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

WordPress Webdesign

Op zoek naar een professioneel bureau voor WordPress webdesign? Een goed ontworpen website laten maken door ons webdesign bureau is een zeer nuttige toevoeging voor uw onderneming. Uw nieuwe website zal zorgen dat u een prachtig digitaal visitekaartje heeft. Door de manier waarop wij uw website maken is deze ook nog eens responsive voor allerlei soorten apparaten. Dit zorgt ervoor dat de website of webshop er altijd goed uitziet. Wij bieden een op maat gemaakt WordPress webdesign waarmee u via internet klanten kunt genereren. SAM Design werkt door heel Nederland!

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Hoe maakt ons WordPress webdesign bureau uw website?

Wanneer u ons WordPress webdesign bureau inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw website of webshop zal van alle gemakken voorzien worden. Tegenwoordig zijn de websites veel complexer dan vroeger. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren webdesigner die uw wensen en behoeften op de juiste manier kan vertalen naar een professioneel grafisch design van uw website of webshop. Aan de hand van twee essentiële voorbeelden willen wij u een beeld geven van de visie van ons WordPress webdesign bureau.

Een responsive design

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken maar elk WordPress webdesign moet geheel responsive zijn voor de vele verschillende schermformaten, van laptop tot aan smartphone of tablet. Op elk scherm moet uw website of webshop er goed uitzien maar ook goed werken. Al in 2016 is het mobiele internetverkeer dat van desktop voorbij gegaan, en dit is in de afgelopen jaren alleen maar meer geworden. Natuurlijk is het wel afhankelijk van uw branche wat de verhoudingen zijn. Hier wordt bij ons webdesign bureau uiteraard rekening mee gehouden. Als het design van de website of webshop onvoldoende responsive is, zal deze onvolledig of niet goed in beeld gebracht worden op verschillende schermen. Hierdoor kunt u een groot aantal potentiële leads mee mislopen. Voorkom dit door te kiezen voor een WordPress webdesign van SAM Design.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

WordPress als CMS

Het is onmogelijk om eenmalig een WordPress webdesign te laten maken en er vervolgens niet meer naar te kijken. Misschien veranderen er factoren binnen uw onderneming, of verandert de vraag van de consument. Het is dan belangrijk om kleine aanpassingen of aanvullingen te kunnen doen. Door gebruik te maken van WordPress als CMS kunt u dit eenvoudig doen. Het is het  meest gebruiksvriendelijke systeem en er zijn vele plug-ins die de functionaliteiten van de website kunnen vergroten. U hoeft niet per sé voor een WordPress webdesign te gaan. Voor een webshop is Magento ook mogelijk. Het beste kunt u dit met een van onze webdesigners bespreken.

Waarom een website door ons WordPress webdesign bureau?

Waarom zou u samenwerken met ons WordPress webdesign bureau? Er is u zojuist uitgelegd waar een goed webdesign minimaal uit zou moeten bestaan naar onze mening, maar u wilt weten waarom u zou moeten kiezen voor SAM Design. Wij kunnen de loftrompet steken over onze webdesigners, of u allerlei technische verhalen vertellen, maar onze kernwaarde is terug te brengen naar één punt: resultaat.

Als voor u SAM Design kiest voor het maken van uw website of webshop, werken wij vanuit het behalen van resultaat, ofwel conversie. Maximaal rendement behaalt door twee factoren te combineren: bezoekers aantrekken en het maximale uit deze bezoekers halen. Wanneer u optimaal rendement uit het internet wil halen, schakelt u ons webdesign bureau zowel in voor het produceren van uw WordPress webdesign als de ‘online promotie’ hiervan. Een volledig proces gaat verder dan alleen het aan het werk zetten van een webdesigner. Hieronder geven wij u een beeld van het volledige proces als u SAM Design inschakelt voor het maken van uw website of webshop.

De werkwijze van ons WordPress webdesign bureau

WordPress webdesign is lang niet het enige dat ons bureau voor u kan realiseren. Aan de hand van vijf stappen, te benoemen introductie, ontwerp, realisatie, lancering en optimalisatie zorgen wij er voor dat uw website van A tot Z is opgebouwd en dat deze door iedereen te vinden is.

Introductie

Wij bespreken met u hoe uw WordPress webdesign er uit komt te zien, wat onze webdesigners aan elementen moeten verwerken en bovenal: Wie is uw doelgroep en hoe bouwen wij uw website op dusdanige manier dat deze hierop aansluit.

Ontwerp

Aan de hand van de boven genoemden bevindingen maakt onze designer een eerste concept. Dit design wordt aan u voorgelegd, waarna u deze aan de hand van verschillende aanpasmomenten beter af kunt stemmen.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Realisatie

Hierin gaat ons WordPress webdesign bureau aan de slag met het maken van uw definitieve webdesign. Het concept wordt verder uitgewerkt in WordPress, voorzien van juiste software en elementen, door CSS geheel responsive gemaakt voor mobiele apparaten en bovenal; voorzien van buttons die aansluiten op de call-to-action.

Lancering

Uw definitieve WordPress webdesign wordt aangeleverd. Met uw definitieve goedkeuring kan de website direct de lucht in. Hoe haalt u nu echter online rendement uit uw website of webshop?

Optimalisatie

Nu het definitieve design van uw website staat, richt ons bureau zich op het optimaliseren van uw website voor verschillende zoekmachines, maar voornamelijk Google. Via tactische plekken worden relevante bezoekers aangetrokken, zodat uw kans op conversie aanzienlijk wordt verhoogd. Wilt u meer weten over deze laatste stap, neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Direct ons WordPress webdesign bureau inschakelen

Schakel direct ons WordPress webdesign bureau in om uw wensen te bespreken. Samen met u gaan we een gedegen proces in, waarin uw website of webshop wordt vormgegeven. SAM Design gaat daarbij uit van uw wensen, gecombineerd met onze bewezen strategieën. Uw website wordt gemaakt in WordPress. Door CSS bouwen wij een geheel responsive design, en door de juiste software te combineren met de juiste buttons kan uw website direct geoptimaliseerd worden.

Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met ons WordPress webdesign bureau!