Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

WordPress Webdesign Laten Maken?

Op zoek naar een professioneel bureau voor WordPress webdesign? Een goed ontworpen website laten maken door SAM Design is een zeer nuttige toevoeging voor jouw onderneming. Je nieuwe website zal ervoor zorgen dat je een prachtig digitaal visitekaartje hebt. Door de manier waarop wij jouw website maken is deze ook nog eens responsive voor allerlei soorten apparaten. Dit zorgt ervoor dat de website of webshop er altijd goed uitziet. Wij bieden een op maat gemaakt ontwerp in WordPress waarmee je via internet klanten kunt genereren. Benieuwd hoe wij jouw ontwerp in elkaar zetten? We vertellen je er graag meer over!

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Hoe maakt ons WordPress webdesign bureau jouw website?

Wanneer je SAM Design inschakelt, hoef je je geen zorgen te maken. Jouw website of webshop zal van alle gemakken voorzien worden. Tegenwoordig zijn de websites veel complexer dan vroeger. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren ontwerper die jouw wensen en behoeften op de juiste manier kan vertalen naar een professioneel grafisch design van jouw website of webshop. Aan de hand van twee essentiële voorbeelden willen wij jou een beeld geven van de visie van ons bureau.

Een responsive design

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken maar elk webdesign moet geheel responsive zijn voor de vele verschillende schermformaten, van laptop tot aan smartphone of tablet. Op elk scherm moet uw website of webshop er goed uitzien maar ook goed werken. Al in 2016 is het mobiele internetverkeer dat van desktop voorbij gegaan, en dit is in de afgelopen jaren alleen maar meer geworden. Natuurlijk is het wel afhankelijk van uw branche wat de verhoudingen zijn. Hier wordt door onze specialisten uiteraard rekening mee gehouden. Als het design van de website of webshop onvoldoende responsive is, zal deze onvolledig of niet goed in beeld gebracht worden op verschillende schermen. Hierdoor kunt u een groot aantal potentiële leads mee mislopen. Voorkom dit door te kiezen voor een WordPress design van SAM.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

WordPress als CMS

Het is onmogelijk om eenmalig een WordPress design te laten maken en er vervolgens niet meer naar te kijken. Misschien veranderen er factoren binnen uw onderneming, of verandert de vraag van de consument. Het is dan belangrijk om kleine aanpassingen of aanvullingen te kunnen doen. Door gebruik te maken van WordPress als CMS kunt u dit eenvoudig doen. Het is het  meest gebruiksvriendelijke systeem en er zijn vele plug-ins die de functionaliteiten van de website kunnen vergroten. U hoeft niet per sé voor WordPress te gaan. Voor een webshop is Magento ook mogelijk. Het beste kun je dit met een van onze specialisten bespreken.

Waarom een website laten maken door SAM Design?

Waarom zou je met ons bureau samenwerken? Er is zojuist uitgelegd waar een goed ontwerp minimaal uit zou moeten bestaan naar onze mening, maar je wilt weten waarom je zou moeten kiezen voor SAM Design. Wij kunnen de loftrompet steken over onze specialisten, of je allerlei technische verhalen vertellen, maar onze kernwaarde is terug te brengen naar één punt: resultaat.

Als je voor SAM Design kiest met het maken van jouw website of webshop, werken wij vanuit het behalen van resultaat, ofwel conversie. Maximaal rendement behaald door twee factoren te combineren: bezoekers aantrekken en het maximale uit deze bezoekers halen. Wanneer je optimaal rendement uit het internet wilt halen, schakel je ons bureau in voor zowel het produceren van jouw WordPress webdesign als de ‘online promotie’ hiervan. Een volledig proces gaat verder dan alleen het aan het werk zetten van een ontwerper. Hieronder geven wij je een beeld van het volledige proces als je SAM Design inschakelt voor het maken van jouw nieuwe website of webshop.

De werkwijze van SAM voor het maken van een WordPress webdesign

Een design in WordPress is lang niet het enige dat ons bureau voor jou kan realiseren. Aan de hand van vijf stappen, te benoemen introductie, ontwerp, realisatie, lancering en optimalisatie zorgen wij er voor dat jouw website van A tot Z is opgebouwd en dat deze door iedereen te vinden is.

Introductie

Wij bespreken hoe jouw design eruit komt te zien, wat onze webdesigners aan elementen moeten verwerken en bovenal: wie is jouw doelgroep en hoe bouwen wij jouw website op dusdanige manier dat deze hierop aansluit.

Ontwerp

Aan de hand van de boven genoemden bevindingen maakt onze designer een eerste concept. Dit design wordt aan jou voorgelegd, waarna je deze aan de hand van verschillende aanpas momenten beter af kunt stemmen.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Realisatie

Hierin gaan onze specialisten aan de slag met het maken van jouw definitieve webdesign. Het concept wordt verder uitgewerkt in WordPress, voorzien van juiste software en elementen, door CSS geheel responsive gemaakt voor mobiele apparaten en bovenal; voorzien van buttons die aansluiten op de call-to-action.

Lancering

Jouw definitieve WordPress ontwerp wordt aangeleverd. Met jouw definitieve goedkeuring kan de website direct de lucht in. Hoe haal je nu echter online rendement uit jouw website of webshop?

Optimalisatie

Nu het definitieve design van je website staat, richt ons bureau zich op het optimaliseren van je website voor verschillende zoekmachines, maar voornamelijk Google. Via tactische plekken worden relevante bezoekers aangetrokken, zodat jouw kans op conversie aanzienlijk wordt verhoogd. Wil je meer weten over deze laatste stap, neem dan direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Direct ons WordPress webdesign bureau inschakelen

Schakel direct ons bureau in om je wensen te bespreken. Samen gaan we een gedegen proces in, waarin jouw website of webshop wordt vormgegeven. SAM Design gaat daarbij uit van jouw wensen, gecombineerd met onze bewezen strategieën. Jouw website wordt gemaakt in WordPress. Door CSS bouwen wij een geheel responsive design, en door de juiste software te combineren met de juiste buttons kan jouw website direct geoptimaliseerd worden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met ons bureau!

SAM Online Marketing & Webdesign