WordPress webdesign

Een website laten maken die makkelijk te beheren is? Dat doe je met een WordPress webdesign. Websites in WordPress kunnen naast dat ze makkelijk te beheren zijn volledig geoptimaliseerd kan worden voor zoekmachines en met regelmaat geüpdatet worden. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan is een WordPress design perfect voor jou!

Als ervaren WordPress webdesigner begrijpen wij hoe belangrijk het is om een website te hebben die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarom zorgen wij ervoor dat elk aspect van het ontwerp van je website zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd. Van het maken van een op maat WordPress ontwerp tot het implementeren van de juiste plugins en functionaliteiten. Bij het ontwerpen van je WordPress webdesign houden wij rekening met de nieuwste trends en technieken in webdesign. Zo bouwen we een website die niet alleen mooi is, maar ook afgestemd is op de behoeften en verwachtingen van je doelgroep. Als professionele webdesigner weten we hoe we jouw boodschap op de meest effectieve manier kunnen overbrengen en hoe we je website kunnen optimaliseren om een uitstekend resultaat te behalen.

Onze diensten gaan verder dan alleen het creëren van prachtige ontwerpen. Wanneer je een WordPress website laat bouwen door onze webdesigners bieden we je ook ondersteuning, zodat je je eigen website kunt beheren. Dit content management systeem (CMS) maakt het beheren van je eigen website niet alleen makkelijker, het resultaat op de lange termijn is ook nog eens beter!

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Een groeiend bedrijf met een website in WordPress

Een website laten maken om het meeste uit je bedrijf te halen? Daar is een content management systeem als WordPress perfect voor. We begrijpen maar al te goed dat het allemaal uiteindelijk draait om groei en het behalen van resultaat. Daarom raden wij het WordPress webdesign altijd aan bij het laten maken van een website. Als ondernemer wil jij elke dag weer vooruit. Hierbij hoort een website die gemakkelijk aangepast kan worden en tegelijk ook een hoge performance heeft. Je kunt natuurlijk kiezen voor andere content management systemen. Denk aan Shopify, WiX, Drupal en Magento. Hoewel dit allemaal goede opties zijn, is het van belang dat je een CMS gebruikt dat op meerdere vlakken in jouw profijt werkt.

WordPress levert je een mooie website op en geeft je een boost bij lopende of toekomstige online marketing activiteiten. Als je een of meerdere online marketingcampagnes hebt lopen, is de manier waarop je website gebouwd is en de mate waarin deze aan te passen is ontzettend belangrijk. Een website met slechte techniek en responsiveness kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat alle inspanningen voor online marketing veel minder effect zullen hebben. Je moet nu eenmaal een ontzettend goed werkende website met een responsive webdesign hebben om groei te realiseren in je bedrijf. Met een WordPress professional valt dit gemakkelijk te behalen.

Je investering terugverdienen met WordPress webdesign

Wanneer je als ondernemer besluit om te kiezen voor het laten maken van een website in WordPress, is het belangrijk om te beseffen dat dit in eerste instantie om een investering vraagt. Een website laten maken kost nu eenmaal wat. Maar hoe verdien je deze investering terug? Het antwoord is simpel: door te kiezen voor de juiste partij. Het is ontzettend belangrijk voor een webdesigner die verstand van zaken heeft om te weten waar de prioriteit ligt. Het gaat namelijk niet alleen om het visuele aspect van je website, maar vooral om de customer journey. Bij het laten maken van een goede website moet er daarom vooral gedacht worden aan welke stappen jouw bezoeker moet volgen om jouw omzet te verhogen. Het is belangrijk om jezelf af te vragen op welke manier jij geld verdient. Een webprofessional die hier niet mee bezig is, is niet bezig met jouw succes. Bij SAM Design weten we dit als geen ander. We vinden dat een mooi WordPress ontwerp maken van ontzettend groot belang is, maar nog belangrijker is dat jij je investering terugverdient. Onze focus ligt daarom op het realiseren van resultaatgerichte websites. Pas als jij wint, winnen wij ook!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een WooCommerce webshop

Wanneer je een webshop wilt laten maken, is het belangrijk om te kiezen voor het juiste platform. WooCommerce is een hele goede keuze voor het bouwen van een online winkel op basis van een WordPress webdesign. Het biedt veel voordelen voor zowel jou als je bezoekers.

WooCommerce is een open-source platform. Dit betekent dat het gratis is om te gebruiken en dat het continu wordt verbeterd door een wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars. Hierdoor weet je zeker dat er regelmatig updates worden gedaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een webshop die ineens niet meer werkt.

Een ander voordeel van het gebruik van WooCommerce is de flexibiliteit. Met WooCommerce kun je een hoop onderdelen aanpassen, waardoor je de winkel kunt indelen naar jouw specifieke behoeften en die van je klanten. Met behulp van WordPress en een ervaren specialist kun je een unieke, op maat gemaakte winkelervaring creëren voor jouw klanten.

WooCommerce biedt verder veel verschillende functies en extensies. Hierdoor kun je verschillende betalingsmogelijkheden, verzendopties en belastingtarieven instellen, zodat klanten gemakkelijk hun bestelling kunnen plaatsen. De flexibiliteit van het platform maakt het ook gemakkelijk om nieuwe functies toe te voegen naarmate je bedrijf groeit.

Bovendien is WooCommerce ook nog eens SEO vriendelijk. Met een content management systeem (CMS) als WordPress is het makkelijk om de website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit betekent dat je online winkel gemakkelijk vindbaar is in de organische zoekresultaten, waardoor je meer verkeer naar je website trekt. Een win-win situatie dus!

Je website beheren met WordPress webdesign

Werken met een WordPress specialist betekent dat je aan het einde van de rit een professionele webshop of website krijgt die voor jou makkelijk te beheren zal zijn. Wanneer je een website laat maken en geen fulltime medewerker hebt, die aan je website werkt, is het van belang dat je je eigen website kunt beheren. Dat is precies een van de grootste voordelen van WordPress! Dit CMS wordt tegenwoordig gebruikt voor meer dan 40% van alle websites op internet. Het is een van de meest populaire platforms voor webdesign en biedt een aantal belangrijke voordelen voor het beheren van je eigen website. Zo is WordPress erg makkelijk om te gebruiken en te begrijpen. Dat zelfs voor mensen zonder veel technische kennis.

Een ander voordeel van WordPress is dat het platform ontzettend flexibel en schaalbaar is. Het kan worden gebruikt voor kleine persoonlijke blogs, maar ook voor grote zakelijke websites met duizenden pagina’s. Dit maakt het een uitstekende keuze voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen uitbreiden en laten groeien. Is een website in WordPress de werkwijze voor jou? Als je zelf aan de slag wilt met je website, is WordPress de beste keuze!

Altijd up-to-date met WordPress

Kies je voor dit fijne content management systeem? Dan kies je voor een website of webshop die altijd up-to-date blijft. Het bouwen van een sterke website is belangrijk, maar nadat de website gebouwd is, is er ook enige onderhoud nodig om de website op peil te houden. Er zijn genoeg content management systemen waarbij je zelf een hoop werkzaamheden moet verrichten om je website op peil te houden. Maak je gebruik van WordPress? Dan zul je hier geen last van hebben. Dit CMS zorgt er namelijk voor dat je website automatisch geüpdatet kan worden. Jij kunt je focus zo houden op je onderneming, zonder dat je website uit elkaar dreigt te vallen. Hoe zonde is het als je een gloednieuwe website hebt laten bouwen, die binnen no-time niet meer lijkt te werken. Zo verlies je een hoop bezoekers die jou een stap dichter bij je doel hadden kunnen brengen. Dat is natuurlijk het laatste dat je wil! Daarom raden wij de meeste ondernemers aan om te kiezen voor een webdesign in WordPress.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Wat is het belang van een gebruiksvriendelijke website laten maken?

Wanneer je een website laat maken moet de focus niet liggen op wat mooi is, maar vooral op wat aanslaat bij je doelgroep. Uiteindelijk is het bedienen van je doelgroep dat wat je in staat stelt om groei te realiseren met je bedrijf. Hoe beter je je doelgroep bedient, des te beter het eindresultaat voor je onderneming. Een cruciaal onderdeel hiervan is het laten maken van een gebruiksvriendelijke website. Je website moet namelijk zo gebouwd zijn dat het voor bezoekers ontzettend makkelijk en fijn is om te gebruiken. Hierbij heb je een webdesigner nodig die aan de slag gaat met de responsiveness van je website. Ook is de user experience ontzettend belangrijk wanneer je een WordPress ontwerp laat maken. Als jij resultaat wil zien, zijn dit belangrijke zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

Binnen 4 weken live met jouw nieuwe WordPress ontwerp!

Wil jij groei zien in je onderneming? Dat doe je met een team dat alle ins en outs weet van WordPress. Wanneer je samenwerkt met een ervaren expert krijg je een website die niet alleen goed opgebouwd is, maar vooral gebruiksvriendelijk is en altijd up-to-date blijft. Bij SAM Design begrijpen we maar al te goed dat je als ondernemer tot in de puntjes ontzorgd wilt worden. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken binnen je onderneming, terwijl ons team aan de slag gaat met jouw online succes. Zoek jij ook zo een team? Ben je benieuwd naar wat de kosten voor jouw webshop of website zullen zijn? Neem contact met ons op! Onze webdesigners helpen je op weg naar een topresultaat!