Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 20 beoordelingen
Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Waar SAM in uitblinkt!

Icoon _ hoog converterende webshop

Hoog converterende webshop

Icoon _ Excellent design op maat2

Excellent design op maat

icoon _ mobielvriendelijk2

Mobiel- vriendelijk

icoon _ makkelijk te beheren2

Makkelijk te beheren

De werkwijze van SAM

Een uitmuntende webshop in 4 weken

Werkwijze webshop - stap 1
Werkwijze webshop - stap 2
Werkwijze webshop _ stap 3
werkwijze webshop - stap 4

WordPress Webshop laten maken

Wilt u ook een WordPress webshop met WooCommerce laten maken? SAM Design helpt u er graag mee! Wanneer uw een webshop in WordPress laat bouwen, en hier WooCommerce aan toevoegt, kunt u zelf uw product/voorraadbeheer doen en bent u hierin niet afhankelijk van een derde. WordPress webshops zijn snel en makkelijk te gebruiken. En daarbij hoeft u bij SAM Design ook zeker niet over de uiterlijke vormgeving te klagen! Meer weten over een WordPress webshop met WooCommerce laten maken? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

 

Een webshop op maat

Vanaf €1199,-

  • Mobiel vriendelijk
  • Snelle laadtijd
  • Sociale media integratie
  • Wordpress CMS
  • Google page speed
  • Wordpress cursus (2 uur)
  • 3 concepten + 2 testmomenten
  • Advies van een marketeer
  • Slider + popups
  • IDEAL integratie
Een uitzonderlijke webshop door SAM!
 

Functionaliteiten van een WordPress webshop

Wanneer u een WordPress webshop laat maken door SAM Design, weet u zeker dat deze over de juiste functionaliteiten beschikt. Met WooCommerce wordt al een groot gedeelte getackeld en is het voor ons een kwestie van op de juiste manier inrichten, maar hier voegen wij alsnog ons smaakje aan toe. Een WordPress webshop van SAM Design beschikt dan ook over de juiste betalings- en mailingssystemen, achterkant en alles wat u zich nog meer kunt voorstellen bij een professionele webshop. Wanneer u een WooCommerce webshop laat bouwen door SAM Design, weet u bovendien dat u op het gebied van conversiegerichtheid uw gelijke niet zult kennen!

Hoe kan ik mijn WordPress webshop met WooCommerce laten bouwen?

Wanneer u een WordPress webshop door SAM Design wilt laten maken, werken wij volgens een vaste werkwijze. Het volledige verhaal kunt u lezen op onze webdesign werkwijze pagina, maar we zullen hier alvast een tipje van de sluier voor u oplichten!

Voordat u een WordPress website met WooCommerce kunt laten maken, zullen wij allereerst het volledige plaatje met u inventariseren. Wij bepalen met u welke onderdelen u in in uw WordPress webshop verwerkt wilt zien, wat uw budget is en andere praktische zaken. Op basis hiervan sturen wij u een scherpe offerte op, waarna u na goedkeuring hiervan een uitgebreide timetable opgestuurd krijgt.

In de productiefase zullen wij uw WordPress webshop daadwerkelijk gaan bouwen. Deze fase bestaat onder andere uit concepten in Photoshop, aanpasmomenten en de verdere uitwerking in het CMS. In dit geval WordPress en WooCommerce. Ook hier krijgt u enkele aanpasmomenten op, waarna de puntjes op de i worden gezet en u live kunt!

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Direct uw WordPress webshop laten maken!

Bent u overtuigd van onze werkwijze en wilt u ook een WordPress website met WooCommerce laten maken door SAM Design? Wij helpen u graag verder. Neemt u daarom direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden! Uw WordPress webshop laten maken, doet u bij SAM Design!