Wat is responsive webdesign?

Wat is responsive webdesign? Bij een responsive webdesign past een website zich aan aan het scherm waarmee de website wordt bekeken. Het maakt niet uit of dit een monitor, tablet of smartphone is, de website wordt op de juiste manier weergeven. Bij responsive webdesign is er maar één website waarbij het design aan wordt gepast aan de resolutie van het scherm. Dit is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een website.

Waarom responsive webdesign?

Waarom responsive design vraagt u zich af? Tegenwoordig worden websites op zoveel verschillende apparaten en verschillende formaten schermen bezocht, dat het belangrijk is dat iedereen de juiste gebruikerservaring heeft. Door een responsive website laten maken zorgt u ervoor dat de website op de juiste manier wordt getoond, zonder dat de gebruiker hoeft te zoomen. Anno 2020 zijn er nog steeds bedrijven die websites hebben die niet goed werken op tablets of smartphones.

Is online belangrijk voor uw bedrijf? Dan is een responsive webdesign zeer belangrijk bij de ontwikkeling van de nieuwe website. Dankzij een goede responsive website blijven klanten langer op de website en heeft u meer kans op conversie.

Nu u weet wat een responsive webdesign is, is het tijd om te zorgen dat u ook een responsive website heeft. Wilt u een nieuwe website laten maken die responsive is? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

Inhoudsopgave

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.