Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Delft

Een webdesign bureau in Delft met het oog op gebruiksvriendelijkheid, conversie en aantrekkelijkheid, dat is SAM Webdesign. Ons webbureau in Delft ontwikkeld designs op basis van de netbenoemde punten. Zo kenmerkt een website van SAM zich altijd door een duidelijke navigatiestructuur. Uw bezoekers worden begeleid en getrechterd naar het doel wat u voor ogen heeft met de website. Ook zal er een hoog contract zijn tussen de teksten en de achtergrond en bouwt ons webdesign bureau in Delft een opvallende CTA in. Een call to action butten is de basis in het realiseren van conversie. Een webdesigner houdt door al deze onderdelen rekening met de bezoekers. Doordat wij gespecialiseerd zijn in bezoekersgedrag kunnen we het design resultaatgericht en gebruiksvriendelijk maken. Hoe ons webdesign bureau in Delft dit voor u gaat uitvoeren kunt u lezen in het vervolg van dit artikel.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Veelzijdig webdesign bureau in Delft.

Als webdesign bureau in Delft analyseren we allereerst het surf en klikgedrag van een bezoekers. Zo komen we erachter wat conversieverhogend werkt voor een bezoeker en wat niet. Ander onderdeel wat vanzelfsprekend lijkt maar waar het gemiddelde webbureau toch de fout in mee gaat is het leespatroon van de bezoeker. Deze leest van links naar rechts en van boven naar onder. Daarom ontwikkelen wij altijd designs die hier rekening mee houden. De footer, de header, het logo en de tagline, allen onderdeel van hetwebdesign in Delft, moeten allen optimaal tot hun recht komen. Daarom ontwikkelen we deze op maat. Door combinatie van alle netbenoemde onderdelen maximaliseert ons webdesign bureau in Delft de kans op het behalen van conversie.
Een greep uit onze portfolio

Webdesign bureau Delft

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign Delft

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Delft

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Doelen behalen met ons webdesign bureau in Delft.

Ons webdesign bureau in Delft vindt niet alleen gebruikersgemak belangrijk, het stellen en behalen van doelen staat altijd centraal bij onze organisatie. U heeft een doel wat u wil realiseren met uw nieuwe website. Dit doel wordt meegenomen in elke fase van de ontwikkeling van een site. Het doel dat u voor ogen heeft wordt door ons webbureau vertaalt in een actie voor de bezoeker. Dit kan zijn een bestelling plaatsen, aanvraag doen, aankoop of ander doel. Een webdesigner in Delftverwerkt de doelen in een design op maat. Als u benieuwd bent naar de kwaliteiten van ons bureau, kunt u ons veelzijdige portfolio bekijken. Voor meer dan 100 klanten hebben wij prachtige, conversie gerichte designs kunnen ontwikkelen. Alle websites die wij bouwen zijn uniek, afgestemd op de huisstijl en afgestemd op de wensen van de klant. Een specialist van ons webdesign bureau in Delft gaat graag voor u aan de slag.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Werkwijze van ons webdesign bureau in Delft

Ons webdesign bureau in Delft hanteert een eigen werkwijze, in 4 stappen ontwikkelen wij uw website:
1: Inventarisatie van uw wensen in een kennismakingsgesprek.
2: Conceptuitwerking. Uw wensen worden verwerkt in een concept.
3: Ontwikkeling van een webdesign op maat.
4: Oplevering van het design, ondersteuning door een webdesigner.

Overtuigd van de kwaliteiten van ons webbureau in Delft? Neem dan contact op met een deskundige van ons webdesign bureau in Delft.

Call Now Button