Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Delft

Een webdesign bureau in Delft met het oog op gebruiksvriendelijkheid, conversie en aantrekkelijkheid, dat is SAM Webdesign. Ons webbureau in Delft ontwikkeld designs op basis van de netbenoemde punten. Zo kenmerkt een website van SAM zich altijd door een duidelijke navigatiestructuur. Uw bezoekers worden begeleid en getrechterd naar het doel wat u voor ogen heeft met de website. Ook zal er een hoog contract zijn tussen de teksten en de achtergrond en bouwt ons webdesign bureau in Delft een opvallende CTA in. Een call to action butten is de basis in het realiseren van conversie. Een webdesigner houdt door al deze onderdelen rekening met de bezoekers. Doordat wij gespecialiseerd zijn in bezoekersgedrag kunnen we het design resultaatgericht en gebruiksvriendelijk maken. Hoe ons webdesign bureau in Delft dit voor u gaat uitvoeren kunt u lezen in het vervolg van dit artikel.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Veelzijdig webdesign bureau in Delft.

Als webdesign bureau in Delft analyseren we allereerst het surf en klikgedrag van een bezoekers. Zo komen we erachter wat conversieverhogend werkt voor een bezoeker en wat niet. Ander onderdeel wat vanzelfsprekend lijkt maar waar het gemiddelde webbureau toch de fout in mee gaat is het leespatroon van de bezoeker. Deze leest van links naar rechts en van boven naar onder. Daarom ontwikkelen wij altijd designs die hier rekening mee houden. De footer, de header, het logo en de tagline, allen onderdeel van hetwebdesign in Delft, moeten allen optimaal tot hun recht komen. Daarom ontwikkelen we deze op maat. Door combinatie van alle netbenoemde onderdelen maximaliseert ons webdesign bureau in Delft de kans op het behalen van conversie.
Een greep uit onze portfolio

Webdesign bureau Delft

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign Delft

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Delft

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Doelen behalen met ons webdesign bureau in Delft.

Ons webdesign bureau in Delft vindt niet alleen gebruikersgemak belangrijk, het stellen en behalen van doelen staat altijd centraal bij onze organisatie. U heeft een doel wat u wil realiseren met uw nieuwe website. Dit doel wordt meegenomen in elke fase van de ontwikkeling van een site. Het doel dat u voor ogen heeft wordt door ons webbureau vertaalt in een actie voor de bezoeker. Dit kan zijn een bestelling plaatsen, aanvraag doen, aankoop of ander doel. Een webdesigner in Delftverwerkt de doelen in een design op maat. Als u benieuwd bent naar de kwaliteiten van ons bureau, kunt u ons veelzijdige portfolio bekijken. Voor meer dan 100 klanten hebben wij prachtige, conversie gerichte designs kunnen ontwikkelen. Alle websites die wij bouwen zijn uniek, afgestemd op de huisstijl en afgestemd op de wensen van de klant. Een specialist van ons webdesign bureau in Delft gaat graag voor u aan de slag.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Werkwijze van ons webdesign bureau in Delft

Ons webdesign bureau in Delft hanteert een eigen werkwijze, in 4 stappen ontwikkelen wij uw website:
1: Inventarisatie van uw wensen in een kennismakingsgesprek.
2: Conceptuitwerking. Uw wensen worden verwerkt in een concept.
3: Ontwikkeling van een webdesign op maat.
4: Oplevering van het design, ondersteuning door een webdesigner.

Overtuigd van de kwaliteiten van ons webbureau in Delft? Neem dan contact op met een deskundige van ons webdesign bureau in Delft.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button