Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesigner Delft

De vraag naar een webdesigner in Delft die zowel prachtige als converterende designs kan ontwikkelen neemt toe. Het gemiddelde webdesign bureau in Delft kan een ‘mooi’ design ontwikkelen. Maar een mooi design is niet per se een succesvol design. Succes is afhankelijk van het doel wat u met de website voor ogen heeft. Dit kan variëren van verkopen genereren, tot aan bestellingen genereren of aanvragen stimuleren. SAM Webdesign is de professionele webdesigner in Delft. Wij maken voor u een website die er ten eerste goed uit ziet en die ten tweede gericht is op het behalen van maximale conversie. Als webbureau zien we in dat de bepaling van de strategie een cruciale rol speelt in het succes van een website. Hoe wij dit als professionele webdesigner in Delft organiseren kunt u lezen in het vervolg van dit artikel.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Strategiebepaling bij de webdesigner in Delft.

SAM gaat als webdesigner in Delft allereerst aan de slag met het opstellen van een strategie. Online is volwassen geworden. Met enkel een prachtig design zal u geen verkopen op uw website meer genereren. Tegenwoordig zijn bedrijven en personen op zoek naar merken die zich laten kenmerken door een eigen verhaal. Dit is de belofte die men online wil vervullen. Om deze reden ontwikkelt ons webdesign bureau niet alleen een strategie en het concept rond uw doelen en doelgroep, maar vinden wij het ook belangrijk om te kijken naar het verhaal te kijken wat u wil vertellen. De bedrijfsmentaliteit moet naar voren komen op de website. Een designer van ons webbureau maakt websites die tot op de kleinste pixel perfect zijn. Bezoekers kunnen eenvoudig navigeren over de site. In samenwerking met een webdesigner in Delft wordt bepaald hoe uw ideeën kunnen worden omgezet in een uniek ontwerp voor uw site.

Een greep uit onze portfolio

Webdesigner Delft

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Delft

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign Delft

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Techniek op maat bij de webdesigner in Delft.

Bij de webdesigner in Delft speelt techniek een belangrijke rol. Elke wens kan een specialist van ons bureau voor u laten uitkomen. Zo werken wij met diverse CMS, zoals WordPress, Yoomla, Magento en zo zijn er nog enkele systemen waarmee we te werk gaan. Eenwebdesign in Delft dat gebouwd is door SAM zal altijd voldoen aan de laatste eisen zoals responsiveheid. Doordat steeds meer mensen op hun mobiel het internet verkennen is het van belang om een website te hebben die op alle soorten schermen optimaal wordt weergegeven. Dat is wat ons webbureau daarom voor u zal implementeren, een responsive design. Een webdesigner in Delft kijkt uit naar een samenwerking met u.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een website laten ontwikkelen door een professionele webdesigner in Delft?

Als webdesigner in Delft werken we middels een vaste werkwijze. Een van onze specialisten legt u graag uit hoe wij te werk gaan. Reeds heeft ons webdesign bureau in Delft een veelzijdig portfolio opgebouwd bestaande uit diverse conversie gerichte websites en tevreden klanten. Heeft u vragen, ondersteuning nodig of interesse in een van onze diensten? Neem dan telefonisch, via de e-mail of door het contactformulier in te vullen contact op met een webdesigner in Delft.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button