Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Hillegom

Interesse in een prachtig webdesign in Hillegom? Heeft u een onderneming en bent u op zoek naar een webdesigner in Hillegom. SAM is een professioneel bureau met meer dan 10 jaar ervaring. Ons team bestaat uit webdesigners, programmeurs, helpdesk medewerkers, consultants en marketeers. Wij maken niet alleen mooie websites, we maken voornamelijk designs die gericht zijn op resultaat. Hiermee heeft u tot 70% meer conversie dan bij andere webdesign bureaus in Hillegom.

Hoe wij dit succes behalen? De combinatie van ervaren marketeers en ervaren webdesigners zorgt voor een site die zich richt op het behalen van uw doelstellingen. Wij kijken uit diverse oogpunten naar een website.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign in Hillegom dat aansluit op uw huisstijl

De uitstraling van uw webdesign in Hillegom moet volledig aansluiten op uw bedrijfsfilosofie en huisstijl. Daarnaast is het enorm belangrijk dat uw website direct herkenbaar is door foto’s. Wij van SAM helpen u uiteraard, zodat u design professioneel is. Wanneer uw website opgeleverd is, is het enorm belangrijk om goed na te denken over uw conversie strategie. Hier kan ons bureau u natuurlijk bij helpen. Onze specialisten kunnen wij u adviseren hoe u dit het beste kunt doen. Mocht u zelf hiervoor geen tijd hebben dan kunnen wij dit uiteraard zorgeloos voor u uit handen nemen.


Wij maken niet alleen websites voor bedrijven in de omgeving van Hillegom, maar ook in de Zilk, Vogelenzang, Zwaanshoek en Beinsdorp.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Hillegom

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Hillegom

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Hillegom

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Webdesign in Hillegom in een klantvriendelijk Content Management Systeem

Wanneer u uw webdesign in Hillegom uitbesteedt aan ons zullen wij een uw vormgeving op maat maken met een klantvriendelijk CMS systeem! Zo heeft u een design dat uniek is en hoeft u niet meer afhankelijk te zijn van een webdesigner. Vanaf nu kunt u met onze klantvriendelijk CMS uw eigen content, afbeeldingen en video’s plaatsen. Wij werken veelal in het programma WordPress. Dit programma heeft unieke voordelen. Op de eerste plaats is dit systeem eenvoudig te beheren. Op de tweede plaats bespaart u veel kosten. WordPress is namelijk vrij downloadbaar. U hoeft niet te betalen voor een licentie. Derde voordeel is dat uw website altijd up-to-date is. Ontwikkelaars werken continu aan het verbeteren van dit systeem. Zo weet u zeker dat uw site is voorzien van de laatste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Wanneer de website is afgeleverd door SAM ontvangt u van ons bureau video’s op maat die u kunt bekijken, zodat u uw eigen website kan beheren. Mocht u hier niet uitkomen kunt u altijd bellen met onze helpdesk voor vragen! Dit hoort uiteraard bij de service en is geheel kosteloos. Wij bieden meer dan enkel webdesign in Hillegom

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Vandaag nog aan de slag met uw nieuwe webdesign in Hillegom?

U heeft kunnen lezen dat wij de ideale partner zijn voor uw nieuwe webdesign in Hillegom. Benieuwd naar wat we tot nu toe hebben mogen ontwikkelen? Werp dan een blik in ons uitgebreide portfolio. Hier ziet u de prachtige designs die we hebben ontwikkeld.

Wilt u een website laten maken door een webdesigner van SAM in Hillegom? Vul het formulier in, mail of bel bureau ons voor een vrijblijvend gesprek. Met uw webdesign in Hillegom zal u uw bedrijfsdoelen behalen.

Call Now Button