Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 14 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Leidschendam

Met webdesign in Leidschendam wilt u groeien met uw bedrijf. De online wereld groeit met de dag en met een professioneel webdesign bureau kunt u hieraan meedoen. Steeds meer mensen zien in hoeveel kansen er online liggen.

Bij SAM Design krijgt u een vaste webdesigner met wie u alle stappen doorloopt. Samen zullen jullie van concept tot oplevering met korte lijnen afspreken hoe het aangepakt wordt. Wij hebben gemerkt dat het het beste werkt als men een vast aanspreekpunt heeft gedurende het hele project. Dit communiceert makkelijk en zorgt voor wederzijds vertrouwen.

Meteen beginnen met het laten maken van een  website? Neem contact op en besteed het uit aan ons webdesign bureau in Leidschendam.

Webdesign Leidschendam


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign bureau Leidschendam

Bij ons webdesign bureau in Leidschendam houden we van duidelijkheid bij het maken van een website. Een transparante werkwijze naar de klant toe vinden wij belangrijk. Daarom zult u in het begin eerst de stappen doorlopen met een van onze webdesigners. Daarna ontvangt u een timetable zodat u altijd weet in welke fase van het project u zich bevindt.

Aan de hand van deze timetable is het bekend wanneer de eerste concepten op tafel liggen zodat u ons webdesign bureau in Leidschendam van feedback voorziet. De punten worden doorgevoerd en aangepast door uw vaste webdesigner. Voordat de website live gaat wordt alles nog een keer goed doorgenomen voordat de website online komt te staan. Zo bent u van begin tot eind betrokken bij het webdesign in Leidschendam.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten maken voor een ervaren webdesigner

Het liefste besteedt u uw webdesign in Leidschendam uit aan een ervaren webdesigner. Het laten maken van een website is een investering en u wilt zeker weten dat het goed zit. U kunt ons portfolio bekijken om een indruk te krijgen van wat wij hebben betekend voor onze klanten.

Voor het laten maken van een website maken wij doorgaans gebruik van WordPress. Dit is een gebruikersvriendelijk systeem om uw website mee te beheren. Uiteindelijk krijgt u dit in eigen handen zodat u uw eigen website op een gemakkelijke manier kunt beheren. Er is hier geen webdesign kennis voor nodig.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Moderne website laten bouwen

Als u voor ons webdesign bureau in Leidschendam kiest voor het laten bouwen van uw website zorgen wij ervoor dat deze voldoet aan alle moderne eisen. Dit betekent dat het een moderne website zal zijn met responsive design, snelle laadtijden en de benodigde technische functies.

In onze webdesign diensten zitten zowel het maken van een website als het bouwen van een webshop. Beide hebben aparte eisen voor de technische kant. Daarnaast kijkt onze webdesigner altijd naar een converterend design. U wilt immers dat bezoekers door middel van het webdesign overgehaald worden om met u zaken te doen.

Kom een keer in gesprek met onze webdesigner in Leidschendam voor het bouwen van uw website. Wij zorgen wij het maken van uw website altijd dat u een vast contactpersoon krijgt. Neem direct contact op voor onze webdesign diensten!

Call Now Button