Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

De werkwijze van SAM

STAP 1 - Inventarisatie

Bij het laten maken van een website heeft u vooraf het één en ander voor ogen. In de inventarisatiefase brengen wij uw wensen en doelen in kaart en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een concreet beeld van uw ideale website en kunnen wij een scherpe offerte opstellen.

STAP 2 - Planning & concepten

Bij goedkeuring van de offerte krijgt u een planning opgestuurd, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Hierna leveren wij diverse concepten op, allen bestemd voor verschillende pagina’s. Hierbinnen is genoeg ruimte voor aanpassingen. Na goedkeuring van de concepten kan het definitieve design worden uitgewerkt.

STAP 3 - Techniek & realisatie

De goedgekeurde concepten worden technisch vormgegeven en uitgewerkt in een concreet design. Het webdesign wordt uitgewerkt in een CMS naar voorkeur, zoals WordPress. Wanneer het design perfect is, buigen wij ons gezamenlijk over de invulling van de pagina’s, zoals het toevoegen van foto’s en content.

STAP 4 - Lancering & onderhoud

Wanneer de website compleet is, kan deze officieel gelanceerd worden, waarmee uw website toegankelijk wordt voor de buitenwereld. Tevens reiken wij u alle handvatten aan om zo snel mogelijk bezoekers te genereren. Mocht u moeite hebben bij het beheren van uw website, kunt u ons natuurlijk altijd vragen om advies!

Een website binnen 2 weken!

SAM Design hanteert voor elke website of webshop een vaste werkwijze, met als doel elke website binnen een maand op te kunnen leveren. Tijdens het proces wordt elk onderdeel van uw website – van huisstijl tot contactformulieren – grondig belicht, zodat het resultaat er exact uit komt te zien als u voor ogen heeft.

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Stuur mij een offerte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 

Of kom langs!

SOCIALE MEDIA

Vul uw gegevens in of stuur een mail naar info@samdesign.nl

Stuur mij een offerte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of kom langs!

SOCIALE MEDIA

Vul uw gegevens in of stuur een mail naar info@samdesign.nl

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs