Wilt u een website met:

 • Een responsive webdesign

 • Een dynamisch uiterlijk

 • CMS WordPress

 • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Stap 1: Uw wensen op een rij – webdesign werkwijze

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we elke wens die u voor uw website heeft. Stapsgewijs lopen we alle aandachtspunten langs die van belang zijn bij het ontwerpen van een website; van de doelstelling en de doelgroep tot het kleurenpalet en de huisstijl.

SAM zet uw ideeën op een rijtje en denkt waar nodig met u mee. Daarbij komen alle wensen en ideeën die u voor uw website heeft langs, maar wellicht ook zaken waar u nog niet over heeft nagedacht.

Aan het eind van het gesprek hebben zowel u als SAM een volledig beeld van uw wensen en ideeën en is er een solide basis voor een volledig op maat gemaakte website.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Stap 2: Ontwerp en goedkeuring

Met deze blauwdruk gaan wij aan de slag om uw ideeën en wensen, tezamen met uw huisstijl, logo en eventueel tekst- en beeldmateriaal tot een eerste opzet te smeden. Van dit ontwerp ontvangt U van ons altijd meerdere voorbeelden zodat U, voordat de bouw van de website daadwerkelijk begint, nog zaken kunt aanpassen, verwijderen of toevoegen.

Bij goedkeuring van het ontwerp, gaan wij over naar de volgende stap in onze webdesign werkwijze. Heeft U nog wensen, dan schaven we het ontwerp bij tot U tevreden bent.

Webdesign Werkwijze

Lees enkele van onze klantenverhalen

Stap 3: Realisatie

SAM bouwt op basis van het ontwerp uw website, installeert de benodigde software en zorgt ervoor dat deze volledig werkzaam aan u wordt opgeleverd. De website staat op dat moment online, maar is nog niet zichtbaar voor derden. Op die manier kunnen de teksten en andere content die op uw website moeten verschijnen, naar uw wens worden toegevoegd en waar nodig aangepast. SAM begeleidt u bij het plaatsen van uw content en test in deze fase bovendien uitgebreid alle functies op uw nieuwe site, zodat u een volledig geteste en gevulde website kunt lanceren.

Verhoog uw conversie

 • 88%

  Techniek

 • 55%

  CMS

 • 85%

  Interactie

 • 90%

  Content

Stap 4: Finishing Touch

Zodra we de laatste check hebben afgerond, ontvangt u een mail waarin we U melden dat uw website klaar is voor lancering. Op uw aangeven zetten we uw kersverse website online en bent U direct live.

SAM blijft na het lanceren alert op eventuele verbeterpunten. Wij zullen u dan ook naderhand om een evaluatie van het proces vragen en blijven uiteraard te allen tijde bereikbaar voor al uw technische, als inhoudelijke vragen.

Nu aanvragen