Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webbureau Zoetermeer

Bent u ook op zoek naar een webbureau in Zoetermeer? Bij SAM Design wordt aan deze vraag voldaan. Ons webdesign bureau beschikt over de meest ervaren specialisten en met ons als webdesigner zal u binnen de kortste keren uw online activiteiten een flinke boost geven. Uw website wordt op maat gemaakt en staat klaar om geoptimaliseerd te worden voor de zoekmachines. Wilt u ook uw webdesign in Zoetermeer aanpakken en bent u op zoek naar een webbureau dat u hierbij helpt, lees dan verder.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Het belang van een webbureau uit Zoetermeer

Het is belangrijk een professioneel webbureau in te schakelen voor uw webdesign in Zoetermeer. Alhoewel de markt steeds groter wordt op het internet, schakelen ook steeds meer bedrijven hun website bouwen door een webdesigner. Dit betekent dat de concurrentie stijgt, wat het lastiger maakt voor u om uit te blinken en uw potentiële klanten te bereiken. Een webdesign bureau helpt u een design te creëren dat aansluit op uw klanten, waarmee u meer omzet moet gaan bereiken.

Zoetermeer heeft echter veel webbureaus die zich alleen richten op een ‘mooi’ design. De website ziet er op het eerste oog mooi uit, maar heeft geen echte functie. Wilt u een website hebben waar u daadwerkelijk wat aan heeft, laat deze dan maken door een partij met een achtergrond in conversiegerichte websites. Een partij die u hierbij kan helpen is SAM Design. Waarom uw website rendabeler wordt door ons webbureau uit Zoetermeer leest u hieronder.

Een greep uit onze portfolio

”Webbureau

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webdesign

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Ons webbureau in Zoetermeer

Ons webbureau uit Zoetermeer gaat samen met u zorgen dat uw website perfect converteert. Samen met een webdesigner zal u zich over uw website buigen en heeft u zelf de grootste hand in het ontwerp. Met ons webdesign bureau brengt u onder andere uw doelgroep in kaart. Wie zijn er naar uw diensten of producten op zoek, waar zoeken zij op en wat is de actie die zij moeten ondernemen?

Op basis van deze gegevens wordt een concept gemaakt. Deze wordt aan u voorgelegd, waarna u nog een aantal wijzigingen door kunt voeren. Uw persoonlijke webdesigner zal vervolgens samen met ons webbureau uit Zoetermeer nog de laatste aanpassingen verrichten, waarna uw website klaar is om de lucht in te gaan. Door de koppeling van WordPress of ander CMS kunt u vervolgens zelf pagina’s veranderen of nieuwe pagina’s toevoegen.

Wilt u ook samenwerken met SAM Design, pak dan deze kans en neem direct contact op met ons webbureau uit Zoetermeer.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen met ons webbureau

Vandaag nog kunt u de eerste stap zetten naar een eigen, converterende website. Door contact op te nemen met ons webbureau uit Zoetermeer kunt u zichzelf geheel vrijblijvend laten adviseren en heeft u zelf de meeste invloed in hoe het daadwerkelijke design eruit komt te zien. U krijgt van ons webdesign bureau uit Zoetermeer een persoonlijk webdesigner aangewezen.

Klinkt deze samenwerking u goed, wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u direct de beschikking krijgen over een professioneel webdesign, neem dan vandaag nog contact op met ons webbureau in Zoetermeer.

 
 

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button