Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Webshop laten bouwen

Wilt u ook een webshop laten bouwen door een professional? SAM Design bouwt een professionele webshop waar u nog jaren mee vooruit kunt. Uw eigen online winkel waar u uw producten aanbiedt aan het grote publiek. Een webwinkel laten maken doe je niet zomaar, daar komt veel bij kijken. SAM Design is de ideale partner om het bouwen van uw internetwinkel aan uit handen te geven, zodat u zelf de volledige focus kunt hebben op alle overige zaken. Wilt u weten wat het kost om een complete webshop op maat te laten maken, of wilt u het CMS van uw webshop bespreken, neem dan direct contact op met een specialist.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Een gloednieuwe website voor een lange samenwerking.
De onderneming die ooit was opgericht om kapotte apparaten een nieuwe leven te geven.
“Wij doen het anders!” Een belangrijke kreet voor de hondenliefhebbers van hondenbrokken.nl
Een onderneming die vooruit loopt op de rest. Dat is hoe je SPM Automotive zou kunnen omschrijven.

Webshop laten bouwen in verschillende content managementsystemen

Wij zijn in staat uw professionele webshop te maken in diverse CMS (Content Management Systemen). Voor de meeste klanten maken we gebruik van het gebruiksvriendelijke systeem WordPress. Toch kunnen wij ook zeer goedkoop en tegen zeer lage kosten uw webshop maken in Magento, WooCommerce of ander CMS. Door de uitgebreide kennis van deze systemen en door de veelzijdigheid van onze webdesigners hebben we een groot portfolio opgebouwd met tevreden klanten. Dit portfolio en de huidige tarieven/kosten kunt u inzien op de betreffende pagina’s van deze website. Wilt u succes behalen met uw webshop tegen een scherpe kosten, dan bent u op de goede plek terecht gekomen.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een winstgevende webwinkel laten bouwen

SAM Design denkt bij het bouwen van uw webshop met u mee. Wij zien webshops als middelen, niet als doelen op zich. Een webwinkel is een middel om doelen te bereiken. Om resultaat mee te behalen. SAM Design vertaalt moeiteloos doelen naar complete winstgevende websites, voorzien van aansluitend CMS.

Webshops die wij bouwen, zijn standaard voorzien van een responsive webdesign en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google en Bing. Uw webshop moet er natuurlijk niet alleen maar professioneel uit zien, maar zeker ook online gevonden worden door uw doelgroep. Een webshop laten maken door SAM Design is een online winkel laten ontwikkelen vanuit een heldere (online) marketing gedachte. Wij willen namelijk winnen. Altijd. Ook met de webshops die wij maken tegen lage kosten. Wij raden u daarom aan uw webshop te laten maken in het programma WooCommerce.

Professionele webshop laten bouwen inclusief online marketing

Een webshop laten bouwen door een full-service internetbureau. Met een uitgebalanceerd team van programmeurs, webdesigners, copywriters en online marketing specialisten bieden wij net dat extraatje waar veel webdesign bureaus zich niet aan wagen; de internet marketing kant van uw nieuwe webshop. Gevonden worden in de zoekmachines met uw webwinkel? Online adverteren in Google of op Sociale Media? Autoriteit opbouwen en uw brand online verspreiden? SAM Design weet hoe!

Jouw webprofessionals

Ramon

Front-end developer

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Front-end developer

Ali

Google ads specialist

Een responsive webshop laten maken

Een professionele webwinkel laten bouwen die responsive is en zichtbaar op diverse apparaten; dat is in deze tijd een must. Waarom? Het gebruik van internet via de telefoon neem namelijk fors toe. Een steeds grotere groep oriënteert zich via de mobiele telefoon op een toekomstige aankoop. Om deze reden bouwen wij onze websites altijd met een responsive design. Hierdoor krijgen uw bezoekers een maximale gebruikerservaring – de kans op conversie zal toenemen. De vraag die u waarschijnlijk nu heeft is, ‘wat kost dit extra/ wat zijn de kosten hiervan?’. Bij SAM Design kost dit helemaal niks extra. Wij implementeren dit voor al onze klanten vrijblijvend. Een webshop laten bouwen doet u bij SAM!

Direct uw webshop laten bouwen door SAM Design

SAM Webdesign denkt met u mee als u een webshop wilt laten bouwen. Mobiele webwinkels, klaar om te optimaliseren voor zoekmachines, geoptimaliseerd voor conversie en direct startklaar om gevuld te worden met uw producten. SAM bouwt uw webshop via WordPress of via uw gewenste CMS, zodat u zelf op eenvoudige wijze uw producten kunt beheren. U kunt zelf gemakkelijk producten toevoegen en verwijderen en uw klanten- en kassasysteem beheren. Toch hulp nodig achteraf met uw nieuwe webshop? SAM staat altijd voor u klaar. Neemt u daarom direct contact met ons op via 085 303 5754 of stel uw vraag via het formulier.