Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webshop door SAM

Anno 2015 wagen steeds meer ondernemers de sprong van offline naar online; van een fysiek pand naar een online webshop. In tijden van economische stagnatie is er een markt die onverminderd door blijft groeien: verkopen via internet. Om serieus succesvol te worden met uw webwinkel is er meer nodig dan alleen een website met uw producten. Een webshop laten maken door professionals is meer dan alleen een goed idee. Een webshop laten maken door professionals is een investering die zichzelf terug betaald

Bij SAM Online Marketing & Webdesign zijn we ons daar van bewust: Wij maken Winstgevende Websites!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een professionele webshop laten maken die bezoekers omzet in klanten

Met uw webshop wilt u verkopen realiseren. Een bezoeker moet verleid worden om over te gaan tot aankoop van uw producten. Het bouwen van een resultaatgerichte webshop is geen gemakkelijk karwei. De techniek achter de webwinkel en de usability voor uw bezoeker vragen om een andere aanpak dan een reguliere website laten maken.

Bij SAM geloven we dat aan het eind van de rit maar een ding telt; Resultaat. Een prachtig responsive webdesign is goed voor het ego, maar een resultaatgerichte webwinkel die van bezoekers klanten maakt levert meer op. Vanuit deze filosofie bouwen wij websites.

Ook uw webshop!

Een greep uit onze portfolio

”Webshop”

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webshop

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webshop

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een webshop laten maken die online gevonden wordt

Uw webshop zal door potentiële klanten gevonden moeten worden om een Winstgevende Webwinkel te worden. Om de online zichtbaarheid van uw webshop te vergroten zijn verschillende online marketing technieken toe te passen.

De noodzaak om Online Marketing toe te passen voor uw webshop is groot.

Ongeveer 95% van het Nederlandse publiek gebruikt Google als startpunt voor online navigeren. Bijna 100% hiervan bezoekt Google dagelijks meerdere malen. En aan zo’n 75% van alle online en offline aankopen gaat een zoektocht via internet vooraf.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Online Marketing voor uw webshop

Bij SAM zijn wij op de hoogte van deze cijfers. Cijfers die veel zeggen en die we niet kunnen negeren als het om de online vindbaarheid van uw webshop gaat. Als Full – Service Internet Marketing Bureau weten we welke online marketing strategie het beste bij uw onderneming past.

SAM Online Marketing & Webdesign – Expert in:

Zoekmachine Marketing (SEA) | Zoekmachine Optimalisatie (SEO) | Content Marketing | Conversie Optimalisatie | Social Media Marketing | Webdesign

Bij SAM Online Marketing & Webdesign geloven we in talenten. Iedereen laten doen waar hij goed in is. Wanneer u door ons een webshop laat bouwen, betrekken wij niet alleen de webshop bouwer bij uw project maar het gehele team. Vanuit ieders talent wordt bekeken op welke wijze wij een Winstgevende Webshop voor u kunnen bouwen. U kunt dus een prachtige webshop laten bouwen bij SAM webdesign!

Call Now Button