Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Webshop door SAM Design

Anno 2015 wagen steeds meer ondernemers de sprong van offline naar online; van een fysiek pand naar een online webshop. In tijden van economische stagnatie is er een markt die onverminderd door blijft groeien: verkopen via internet. Om serieus succesvol te worden met uw webwinkel is er meer nodig dan alleen een website met uw producten. Een webshop laten maken door professionals is meer dan alleen een goed idee. Een webshop laten maken door professionals is een investering die zichzelf terugbetaalt.

Bij SAM Design zijn we ons daar van bewust: Wij maken Winstgevende Websites!

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Dutch Microwave Absorber Solutions
Een gloednieuwe website voor een lange samenwerking.
SAM IT Services
De onderneming die ooit was opgericht om kapotte apparaten een nieuwe leven te geven.
Hondenbrokken.nl
“Wij doen het anders!” Een belangrijke kreet voor de hondenliefhebbers van hondenbrokken.nl
SPM Automotive
Een onderneming die vooruit loopt op de rest. Dat is hoe je SPM Automotive zou kunnen omschrijven.

Een professionele webshop laten maken die bezoekers omzet in klanten

Met uw webshop wilt u verkopen realiseren. Een bezoeker moet verleid worden om over te gaan tot aankoop van uw producten. Het bouwen van een resultaatgerichte webshop is geen gemakkelijk karwei. De techniek achter de webwinkel en de usability voor uw bezoeker vragen om een andere aanpak dan een reguliere website laten maken.

Bij SAM geloven we dat aan het eind van de rit maar een ding telt; Resultaat. Een prachtig responsive webdesign is goed voor het ego, maar een resultaatgerichte webwinkel die van bezoekers klanten maakt levert meer op. Vanuit deze filosofie bouwen wij websites.

Ook uw webshop!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een webshop laten maken die online gevonden wordt

Uw webshop zal door potentiële klanten gevonden moeten worden om een Winstgevende Webwinkel te worden. Om de online zichtbaarheid van uw webshop te vergroten zijn verschillende online marketing technieken toe te passen. De noodzaak om Online Marketing toe te passen voor uw webshop is groot.

Ongeveer 95% van het Nederlandse publiek gebruikt Google als startpunt voor online navigeren. Bijna 100% hiervan bezoekt Google dagelijks meerdere malen. En aan zo’n 75% van alle online en offline aankopen gaat een zoektocht via internet vooraf.

Online marketing voor uw webshop

Bij SAM Design zijn wij op de hoogte van deze cijfers. Cijfers die veel zeggen en die we niet kunnen negeren als het om de online vindbaarheid van uw webshop gaat. Als Full – Service Internet Marketing Bureau weten we welke online marketing strategie het beste bij uw onderneming past.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

SAM Online Marketing & Webdesign – Expert in:

Zoekmachine Marketing (SEA) | Zoekmachine Optimalisatie (SEO) | Content Marketing | Conversie Optimalisatie | Social Media Marketing | Webdesign

Bij SAM Design geloven we in talenten. Iedereen laten doen waar hij goed in is. Wanneer u door ons een webshop laat bouwen, betrekken wij niet alleen de webshop bouwer bij uw project maar het gehele team. Vanuit ieders talent wordt bekeken op welke wijze wij een Winstgevende Webshop voor u kunnen bouwen. U kunt dus een prachtige webshop laten bouwen bij SAM Design!