Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webshop door SAM

Anno 2015 wagen steeds meer ondernemers de sprong van offline naar online; van een fysiek pand naar een online webshop. In tijden van economische stagnatie is er een markt die onverminderd door blijft groeien: verkopen via internet. Om serieus succesvol te worden met uw webwinkel is er meer nodig dan alleen een website met uw producten. Een webshop laten maken door professionals is meer dan alleen een goed idee. Een webshop laten maken door professionals is een investering die zichzelf terug betaald

Bij SAM Online Marketing & Webdesign zijn we ons daar van bewust: Wij maken Winstgevende Websites!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een professionele webshop laten maken die bezoekers omzet in klanten

Met uw webshop wilt u verkopen realiseren. Een bezoeker moet verleid worden om over te gaan tot aankoop van uw producten. Het bouwen van een resultaatgerichte webshop is geen gemakkelijk karwei. De techniek achter de webwinkel en de usability voor uw bezoeker vragen om een andere aanpak dan een reguliere website laten maken.

Bij SAM geloven we dat aan het eind van de rit maar een ding telt; Resultaat. Een prachtig responsive webdesign is goed voor het ego, maar een resultaatgerichte webwinkel die van bezoekers klanten maakt levert meer op. Vanuit deze filosofie bouwen wij websites.

Ook uw webshop!

Een greep uit onze portfolio

”Webshop”/

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webshop

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Webshop

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een webshop laten maken die online gevonden wordt

Uw webshop zal door potentiële klanten gevonden moeten worden om een Winstgevende Webwinkel te worden. Om de online zichtbaarheid van uw webshop te vergroten zijn verschillende online marketing technieken toe te passen.

De noodzaak om Online Marketing toe te passen voor uw webshop is groot.

Ongeveer 95% van het Nederlandse publiek gebruikt Google als startpunt voor online navigeren. Bijna 100% hiervan bezoekt Google dagelijks meerdere malen. En aan zo’n 75% van alle online en offline aankopen gaat een zoektocht via internet vooraf.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Online Marketing voor uw webshop

Bij SAM zijn wij op de hoogte van deze cijfers. Cijfers die veel zeggen en die we niet kunnen negeren als het om de online vindbaarheid van uw webshop gaat. Als Full – Service Internet Marketing Bureau weten we welke online marketing strategie het beste bij uw onderneming past.

SAM Online Marketing & Webdesign – Expert in:

Zoekmachine Marketing (SEA) | Zoekmachine Optimalisatie (SEO) | Content Marketing | Conversie Optimalisatie | Social Media Marketing | Webdesign

Bij SAM Online Marketing & Webdesign geloven we in talenten. Iedereen laten doen waar hij goed in is. Wanneer u door ons een webshop laat bouwen, betrekken wij niet alleen de webshop bouwer bij uw project maar het gehele team. Vanuit ieders talent wordt bekeken op welke wijze wij een Winstgevende Webshop voor u kunnen bouwen. U kunt dus een prachtige webshop laten bouwen bij SAM webdesign!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button