Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Alphen aan den Rijn

U wilt een website laten maken in Alphen aan den Rijn? Voor een WordPress webshop laten maken in Alphen aan den Rijn bent u bij SAM Design op het juiste adres. Wij bevinden ons dicht bij Alphen en kunnen dus snel bij u op kantoor zijn, of vice versa. Omdat het meeste werk online moet gebeuren, zijn er geen problemen ten behoeve van afstand.

Een professionele webshop is erg belangrijk om met uw bedrijfsactiviteiten te groeien. Een site moet de juiste invulling geven aan de doelen die u wil behalen. Daarbij moeten deze aansluiten op de behoeften van uw doelgroepen. Met de perfecte combo tussen techniek en design, bouwen we de perfecte webshop. Uiteindelijk krijgt u een online visitekaartje waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Wij zijn uw professionele partner voor een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Niet alleen organisaties uit Alphen aan den Rijn hebben hun website laten maken door ons bureau; ook bedrijven uit onder andere Koudekerk aan den Rijn, Aardam, Aarlanderveen, Nieuwkoop, Zwammerdam, Bodegraven, Boskoop en Ter Aar zijn u voorgegaan.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Gebruiksvriendelijke website laten maken in Alphen aan den Rijn.

Ook voor een gebruiksvriendelijke website/webshop laten maken in Alphen aan den Rijn kunt u bij SAM Design terecht. Wij ontwerpen en bouwen unieke websites die eenvoudig te bedienen zijn. Uw bezoekers worden van A naar B, uw uiteindelijke doel, begeleidt. U heeft de keuze uit diverse content management systemen, zoals WordPress, Yoomla, Magento of Drupal.

Dit soort systemen laten zich kenmerken door unieke voordelen. Zo zijn deze systemen altijd Up-to-date. Open source software wordt daarbij continu bijgewerkt door ontwikkelaars. Hierdoor heeft u ook de beschikking over diverse plug-ins die het beheer makkelijker maken.

Ander voordeel van de CMS die wij gebruiken is het feit dat ze kosteloos zijn. Ze kunnen gratis worden gedownload. Hierdoor hoeft u geen onnodige licentiekosten te betalen. Daarbij zijn deze systemen makkelijk in beheer. U kunt eenvoudig foto’s, video’s en content toevoegen. Waar u ook bent ter wereld, u kunt altijd uw WordPress website beheren. Vandaag nog een prachtige website of webshop laten maken in Alphen aan den Rijn?

Responsive webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Een responsive webshop/ website laten maken in Alphen aan den Rijn? Ons leven wordt steeds meer bepaald door beeldschermen. Overal zijn mensen bezig op verschillende schermen. Smartphones, Ipads, Laptops, Desktop computers, televisies etc. Op al deze devices wil u natuurlijk een sterke indruk maken. Daarom maken we het voor al onze klanten mogelijk om een responsive WordPress webshop te hebben. Wij bouwen voor u een design dat op alle soorten schermen optimaal wordt weergegeven. Zo kunt u ook uw mobiele bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden. Een responsive site hebben is ook een belangrijke factor in de ranking van een website door Google. Vandaag nog een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn voor uw bedrijf?

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten maken in Alphen aan den Rijn voor uw doelgroep.

Bij een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn houden we rekening met verschillende aspecten , zoals uw doelstelling, doelgroep en huisstijl. Deze drie aspecten moeten met elkaar in evenwicht zijn. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt werken wij samen met u naar een passend eindresultaat. We starten met het bepalen van de navigatiestructuur van de website. Dit is de basis voor een succesvolle site. Tijdens dit proces bepalen we de doelgroep en onderscheiden we diverse klanttypen van elkaar. Zo zal elk type bezoeker zichzelf herkennen. Dit onderdeel is van groot belang om uw vindbaarheid te verbeteren en slagingskans te verhogen.

Tijdens het bouwproces kijkt u met ons mee en wordt u constant op de hoogte gehouden van de gemaakte vorderingen. U kunt bijsturen en aanpassingen laten verrichten waar nodig.

Door het eenvoudige CMS kunt u uw webshop website zelf beheren en onderhouden. Mocht u na of tijdens het bouwen vragen hebben aan een van onze specialisten kunt u ons altijd contacteren. Een website laten maken in Alphen aan den Rijn bij SAM Design zal uw bedrijf uiteindelijk veel succes gaan opleveren.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Succesvolle website/webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Of het nu gaat om een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn, een conceptontwikkeling, het maken van een corporate identity, online communicatie of het bouwen van een marketing campagne. Wij hebben de kennis, middelen en ervaring in huis om u van dienst te kunnen zijn bij al uw communicatie gerelateerde vraagstukken.

We komen graag bij u langs op kantoor.
Als u ons de kans geeft om ons te presenteren of als u langs komt voor een vrijblijvend gesprek zal u zien dat wij met uw bedrijf meedenken en u diverse tips zullen geven. Als de site af is staan we klaar om u te helpen met vragen en andere zaken. Neem dus telefonisch via de mail of middels het contactformulier contact met ons op voor een WordPress website laten maken in Alphen aan den Rijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button