Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Alphen aan den Rijn

U wilt een website laten maken in Alphen aan den Rijn? Voor een WordPress webshop laten maken in Alphen aan den Rijn bent u bij SAM Design op het juiste adres. Wij bevinden ons dicht bij Alphen en kunnen dus snel bij u op kantoor zijn, of vice versa. Omdat het meeste werk online moet gebeuren, zijn er geen problemen ten behoeve van afstand.

Een professionele webshop is erg belangrijk om met uw bedrijfsactiviteiten te groeien. Een site moet de juiste invulling geven aan de doelen die u wil behalen. Daarbij moeten deze aansluiten op de behoeften van uw doelgroepen. Met de perfecte combo tussen techniek en design, bouwen we de perfecte webshop. Uiteindelijk krijgt u een online visitekaartje waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Wij zijn uw professionele partner voor een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Niet alleen organisaties uit Alphen aan den Rijn hebben hun website laten maken door ons bureau; ook bedrijven uit onder andere Koudekerk aan den Rijn, Aardam, Aarlanderveen, Nieuwkoop, Zwammerdam, Bodegraven, Boskoop en Ter Aar zijn u voorgegaan.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Gebruiksvriendelijke website laten maken in Alphen aan den Rijn.

Ook voor een gebruiksvriendelijke website/webshop laten maken in Alphen aan den Rijn kunt u bij SAM Design terecht. Wij ontwerpen en bouwen unieke websites die eenvoudig te bedienen zijn. Uw bezoekers worden van A naar B, uw uiteindelijke doel, begeleidt. U heeft de keuze uit diverse content management systemen, zoals WordPress, Yoomla, Magento of Drupal.

Dit soort systemen laten zich kenmerken door unieke voordelen. Zo zijn deze systemen altijd Up-to-date. Open source software wordt daarbij continu bijgewerkt door ontwikkelaars. Hierdoor heeft u ook de beschikking over diverse plug-ins die het beheer makkelijker maken.

Ander voordeel van de CMS die wij gebruiken is het feit dat ze kosteloos zijn. Ze kunnen gratis worden gedownload. Hierdoor hoeft u geen onnodige licentiekosten te betalen. Daarbij zijn deze systemen makkelijk in beheer. U kunt eenvoudig foto’s, video’s en content toevoegen. Waar u ook bent ter wereld, u kunt altijd uw WordPress website beheren. Vandaag nog een prachtige website of webshop laten maken in Alphen aan den Rijn?

Responsive webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Een responsive webshop/ website laten maken in Alphen aan den Rijn? Ons leven wordt steeds meer bepaald door beeldschermen. Overal zijn mensen bezig op verschillende schermen. Smartphones, Ipads, Laptops, Desktop computers, televisies etc. Op al deze devices wil u natuurlijk een sterke indruk maken. Daarom maken we het voor al onze klanten mogelijk om een responsive WordPress webshop te hebben. Wij bouwen voor u een design dat op alle soorten schermen optimaal wordt weergegeven. Zo kunt u ook uw mobiele bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden. Een responsive site hebben is ook een belangrijke factor in de ranking van een website door Google. Vandaag nog een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn voor uw bedrijf?

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Website laten maken in Alphen aan den Rijn voor uw doelgroep.

Bij een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn houden we rekening met verschillende aspecten , zoals uw doelstelling, doelgroep en huisstijl. Deze drie aspecten moeten met elkaar in evenwicht zijn. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt werken wij samen met u naar een passend eindresultaat. We starten met het bepalen van de navigatiestructuur van de website. Dit is de basis voor een succesvolle site. Tijdens dit proces bepalen we de doelgroep en onderscheiden we diverse klanttypen van elkaar. Zo zal elk type bezoeker zichzelf herkennen. Dit onderdeel is van groot belang om uw vindbaarheid te verbeteren en slagingskans te verhogen.

Tijdens het bouwproces kijkt u met ons mee en wordt u constant op de hoogte gehouden van de gemaakte vorderingen. U kunt bijsturen en aanpassingen laten verrichten waar nodig.

Door het eenvoudige CMS kunt u uw webshop website zelf beheren en onderhouden. Mocht u na of tijdens het bouwen vragen hebben aan een van onze specialisten kunt u ons altijd contacteren. Een website laten maken in Alphen aan den Rijn bij SAM Design zal uw bedrijf uiteindelijk veel succes gaan opleveren.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Succesvolle website/webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Of het nu gaat om een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn, een conceptontwikkeling, het maken van een corporate identity, online communicatie of het bouwen van een marketing campagne. Wij hebben de kennis, middelen en ervaring in huis om u van dienst te kunnen zijn bij al uw communicatie gerelateerde vraagstukken.

We komen graag bij u langs op kantoor.
Als u ons de kans geeft om ons te presenteren of als u langs komt voor een vrijblijvend gesprek zal u zien dat wij met uw bedrijf meedenken en u diverse tips zullen geven. Als de site af is staan we klaar om u te helpen met vragen en andere zaken. Neem dus telefonisch via de mail of middels het contactformulier contact met ons op voor een WordPress website laten maken in Alphen aan den Rijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Call Now Button