Website laten maken Alphen aan den Rijn

U wilt een website laten maken in Alphen aan den Rijn? Voor een WordPress webshop laten maken in Alphen aan den Rijn bent u bij SAM Design op het juiste adres. Wij bevinden ons dicht bij Alphen en kunnen dus snel bij u op kantoor zijn, of vice versa. Omdat het meeste werk online moet gebeuren, zijn er geen problemen ten behoeve van afstand.

Een professioneel webdesign is erg belangrijk om met uw bedrijfsactiviteiten te groeien. Een site moet de juiste invulling geven aan de doelen die u wil behalen. Daarbij moeten deze aansluiten op de behoeften van uw doelgroepen. Met de perfecte combo tussen techniek en design, bouwen we de perfecte webshop. Uiteindelijk krijgt u een online visitekaartje waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Wij zijn uw professionele partner voor een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Niet alleen organisaties uit Alphen aan den Rijn hebben hun website laten maken door ons bureau; ook bedrijven uit onder andere Den Haag, Leiden, Delft en Gouda zijn u voorgegaan.

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Gebruiksvriendelijke website laten maken in Alphen aan den Rijn.

Ook voor het laten maken van een gebruiksvriendelijke en professionele webshop of website in Alphen aan den Rijn kunt u bij SAM Design terecht. Wij ontwerpen en bouwen unieke websites die eenvoudig te bedienen zijn. Uw bezoekers worden van A naar B, uw uiteindelijke doel, begeleidt. U heeft de keuze uit diverse content management systemen, zoals WordPress, Yoomla, Magento of Drupal.

Dit soort systemen laten zich kenmerken door unieke voordelen. Zo zijn deze systemen altijd Up-to-date. Open source software wordt daarbij continu bijgewerkt door ontwikkelaars. Hierdoor heeft u ook de beschikking over diverse plug-ins die het beheer makkelijker maken.

Ander voordeel van de CMS die wij gebruiken is het feit dat ze kosteloos zijn. Ze kunnen gratis worden gedownload. Hierdoor hoeft u geen onnodige licentiekosten te betalen. Daarbij zijn deze systemen makkelijk in beheer. U kunt eenvoudig foto’s, video’s en content toevoegen. Waar u ook bent ter wereld, u kunt altijd uw WordPress website beheren. Vandaag nog een prachtige website of webshop laten maken in Alphen aan den Rijn?

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Responsive webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Een responsive webshop of website laten maken in Alphen aan den Rijn? Ons leven wordt steeds meer bepaald door beeldschermen. Overal zijn mensen bezig op verschillende schermen. Smartphones, Ipads, Laptops, Desktop computers, televisies etc. Op al deze devices wil u natuurlijk een sterke indruk maken. Daarom maken we het voor al onze klanten mogelijk om een responsive WordPress webshop te hebben. Wij bouwen voor u een design dat op alle soorten schermen optimaal wordt weergegeven. Zo kunt u ook uw mobiele bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden. Een responsive site hebben is ook een belangrijke factor in de ranking van een website door Google. Vandaag nog een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn voor uw bedrijf?

Website laten maken in Alphen aan den Rijn voor uw doelgroep.

Bij een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn houden we rekening met verschillende aspecten , zoals uw doelstelling, doelgroep en huisstijl. Deze drie aspecten moeten met elkaar in evenwicht zijn. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt werken wij samen met u naar een passend eindresultaat. We starten met het bepalen van de navigatiestructuur van de website. Dit is de basis voor een succesvolle site. Tijdens dit proces bepalen we de doelgroep en onderscheiden we diverse klanttypen van elkaar. Zo zal elk type bezoeker zichzelf herkennen. Dit onderdeel is van groot belang om uw vindbaarheid te verbeteren en slagingskans te verhogen.

Tijdens het bouwproces kijkt u met ons mee en wordt u constant op de hoogte gehouden van de gemaakte vorderingen. U kunt bijsturen en aanpassingen laten verrichten waar nodig.

Door het eenvoudige CMS kunt u uw webshop website zelf beheren en onderhouden. Mocht u na of tijdens het bouwen vragen hebben aan een van onze specialisten kunt u ons altijd contacteren. Een website laten maken in Alphen aan den Rijn bij SAM Design zal uw bedrijf uiteindelijk veel succes gaan opleveren.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Succesvolle website/webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Of het nu gaat om een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn, een conceptontwikkeling, het maken van een corporate identity, online communicatie of het bouwen van een marketing campagne. Wij hebben de kennis, middelen en ervaring in huis om u van dienst te kunnen zijn bij al uw communicatie gerelateerde vraagstukken.

We komen graag bij u langs op kantoor. Als u ons de kans geeft om ons te presenteren of als u langs komt voor een vrijblijvend gesprek zal u zien dat wij met uw bedrijf meedenken en u diverse tips zullen geven. Als de site af is staan we klaar om u te helpen met vragen en andere zaken. Neem dus telefonisch via de mail of middels het contactformulier contact met ons op voor een WordPress website laten maken in Alphen aan den Rijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een website of een webshop laten maken in Alphen aan den Rijn.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.