Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Delft

Een webshop of een website laten maken in Delft waarmee u bezoekers om kunt zetten in klanten, dat is waar SAM Webdesign in gespecialiseerd is. Wij hebben de beschikking over een team van professionals waardoor u een succesvolle WordPress webshop of een website kan laten maken. Dit team bestaat uit designers, copy writers, content writers, programmeurs en professionals. Zij helpen u met het bouwen van een site die perfect uw onderneming en kwaliteiten uitstraalt.

Niet alleen kunt u uw website laten maken in Delft. SAM Design is ook werkzaam in Den Haag, Scheveningen, Hoek van Holland, Rijswijk, Voorburg en Nootdorp.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken in Delft die uw doelstellingen nastreeft

Of u nu een informatieve WordPress website of een webshop wil laten maken in Delft, een webshop of ander commercieel doel wil behalen. Wij denken met u mee over de mogelijkheden. Samen bepalen we de doelstelling die u wil behalen. Tijdens een partnership houden we u wekelijks op de hoogte van de vorderingen. Aanpassingen zijn altijd mogelijk. Wat u kunt verwachten als u een webshop of een website heeft laten maken in Delft bij SAM Webdesign kunt u hieronder lezen.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Professionele WordPress website / webshop laten maken in Delft

Als u kiest voor een website laten maken of webshop laten maken door SAM worden uw doelen altijd behaald. Meer bezoekers, meer leads en meer klanten, dat is wat u kunt verwachten. Wij richten ons tijdens het bouwen niet alleen op de ontwikkeling van een prachtig design. We richten ons op het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijk design waar uw onderneming zich op kan presenteren. Uw producten en diensten aan uw klanten presenteren op een effectieve manier. Dit zal de verkopen op de webshop stimuleren.

Ook bouwen we een duidelijke structuur in, waardoor navigeren op de site erg makkelijk wordt. De bezoekers van uw site worden begeleid van A naar B. A is de aankomst op de webshop, B is het doel wat u wil verwezenlijken. Zo zijn er nog meer zaken die van belang zijn bij een website laten maken in Delft.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Website laten bouwen in Delft

Wilt u een webshop / website laten maken in Delft die zich richt op het behalen van maximale conversie?Neem dan vandaag nog contact op met een van onze specialisten. Wij zijn bereikbaar op 085 303 5745 en via de e-mail op info@samonlinemarketing.nl. Wij vertellen u graag meer over het bouwen van conversiegerichte websites. Vandaag nog een WordPress wesbshop / website laten maken in Delft?

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button