Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
Een Conversie gerichte Website!
  • Tot 70% betere user experience
  • Een website vanaf €499,-
  • Beter vindbaar in Google

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

Website laten maken kosten

Wat zijn de kosten van een website laten maken? De tarieven bij SAM Design lopen flink uiteen. Zoals u in het overzicht hieronder kunt zien, liggen de prijzen geheel aan wat u wilt. Om een indicatie te kunnen geven van de kosten waar u moet moet rekenen bij uw website of webshop, nemen we u mee door de wijze waarop wij onze prijzen bepalen.

Wat zijn onze tarieven?

De tarieven van een website laten maken, zijn natuurlijk heel anders dan de totale kosten en de uiteindelijke prijs. In de basis werkt SAM Design vanuit een vast tarief van €75 euro per uur. Dit tarief geldt voor zowel websites als webshops. Hierdoor weet u in ieder geval al wat het vaste tarief van ons webdesign bureau is.

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

Kosten website laten maken berekenen

U weet het uurtarief voor een website of webshop laten maken. Maar hoe worden vervolgens de totale kosten berekend?

Het berekenen van de totale kosten voor een website laten maken, is een middenweg tussen uw budget en het aantal uren dat wij nodig denken te hebben. In het eerste gesprek maken wij kennis met u en proberen wij een beeld te krijgen van het soort website dat u wilt laten bouwen. Hierbij is het ook handig dat u alvast een budget hiervoor in gedachte heeft. Wanneer we tot gezamenlijke afspraken over het design kunnen komen, kunnen onze webdesigners hier vervolgens een urenberekening op los laten. Dit is inclusief concept, aanpasmomenten, uitwerking én controle. Geen zorgen: de prijs zal niet veranderen. Wij maken een offerte en na goedkeuring staat dit bedrag vast. Als blijkt dat wij meer uren nodig hebben, is dit voor eigen rekening. Bekijk hieronder alvast onze indicatiekosten voor een website laten maken!

Website of webshop: uiteenlopende kosten en tarieven

Zoals u hierboven hebt kunnen zien, lopen de kosten voor een website laten maken flink uiteen. Zo ligt de prijs voor een webshop gemiddeld hoger dan voor een ‘normale’, corporate website. Dit is logisch, daar er ook meer manuren in gaan zitten.

Wat vinden andere ondernemers van SAM Design?

Direct de kosten van uw website bepalen

Wilt u direct een beeld krijgen van de kosten en tarieven voor een website laten maken? Voel u vrij om vrijblijvend een aanvraag in te dienen. Wij zullen u vervolgens opbellen om enkele gegevens naar ons op te sturen, waarna we een concreet beeld van de kosten kunnen krijgen. Wij zien uw aanvraag tegemoet!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs