Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 14 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Schiedam

Het internet wordt steeds drukker. Een website laten maken voor uw bedrijf in Schiedam kan u veel bezoekers opleveren. Voordat u een webshop laat bouwen door een webdesign bureau wilt u weten wat voor een professioneel resultaat zorgt.

WordPress, responsive design, hoge technische kwaliteit en conversie zijn de basis elementen waar een goede site uit bestaat. Een ervaren webdesigner weet wat er voor uw budget en wensen mogelijk is. Daarom leveren wij maatwerk, met alle bovenstaande dingen altijd standaard erbij.

Een webshop en website laten maken bij SAM Design kan in Schiedam en omstreken, zoals Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam en Vlaardingen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Website laten maken met WordPress

WordPress en andere CMS hebben de toon gezet voor webdesign. U kiest voor het laten maken van een website bij ons in Schiedam altijd een CMS naar keuze. De meeste klanten laten het bouwen met WordPress vanwege de gebruiksvriendelijkheid.

Net zoals een ervaren webdesigner de backend van uw website beheert met WordPress kunt u dat doen. Hiermee heeft u na het project alles zelf in de hand. Van het uploaden van teksten tot het wijzigen van afbeeldingen, links en producten. U wilt volledige controle? Laat uw website maken met WordPress door ons professionele webdesign bureau te Schiedam.

Responsive webshop laten bouwen

Mobiele telefoons zijn in trek. Wat betekent dit voor het laten maken van een webshop voor een bedrijf in Schiedam? Door een site responsive te maken speelt u in op de behoeften van de moderne internetgebruikers. Omdat uw webpagina’s zich bijstellen aan de verscheiden formaten van schermen kunnen bezoekers uw pagina’s altijd goed weergeven.

Om uw webshop professioneel te bouwen zorgen wij ervoor dat een ervaren webdesigner uw hele site responsive maakt en het test op de verschillende apparaten.

Bij ons webdesign bureau in Schiedam maken wij alle webshops standaard met responsive design. Laat vandaag nog uw webshop maken door een deskundige designer en speel in op de moderne internetter.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Conversie door webdesign

Een mooie webshop en een website laten maken is niet alles voor een bedrijf in Schiedam. U kunt hier bezoekers mee aantrekken, zeker. Maar wilt u dat deze bezoekers een aankoop doen dan zult u een webdesigner moeten inschakelen voor de conversie van het webdesign.

Een interactieve site spreekt mensen aan. Samen met andere prikkelende factoren zoals knoppen en afbeeldingen worden bezoekers gestimuleerd om naar de salespagina te gaan. Technische punten zoals snelle laadtijden zorgen voor een professioneel geheel. Ook voor conversie kiest u voor een website laten maken bij SAM Design in Schiedam.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Volledige website laten maken

Geen zorgen aan uw hoofd en uw volledige webdesign aan één bureau uitbesteden? Het laten maken van een website en webshop bij ons houdt in dat u slechts één partij nodig heeft voor uw project. Sterker nog, om de communicatie vloeiend te laten verlopen koppelen wij een webdesigner aan iedere klant.

Zo heeft u bij het bouwen van de website altijd een centraal aanspreekpunt. Van conversie en responsive design voor mobiele gebruikers tot WordPress en technische onderdelen: wij hebben altijd een profesisonele webdesigner voor u in Schiedam.

Wilt u gemak en een volledige webshop of een website laten maken bij één enkele partij? Neem contact op met ons webdesign bureau in Schiedam.

Call Now Button