Website laten maken Voorburg

Wilt u een website laten maken in Voorburg? Dan is SAM Design de partij om uw webshop bij te laten bouwen. Onze specialisten zorgen voor een op maat gemaakte website, geheel afgestemd op uw wensen en doelgroep. Dit alles wordt opgeleverd in WordPress of een vergelijkbaar besturingssysteem en is geheel responsive voor mobiele apparaten als smartphones of tablets. Wanneer u uw website laat maken in Voorburg door ons bureau, laten wij uw website en webshop over de juiste functionaliteiten beschikken, zodat deze voldoet aan de eisen van zowel de consument als de steeds populairder wordende zoekmachines. Een website en webshop moet namelijk aan meer eisen voldoen dan voorheen. Wat zijn de elementen waar uw design tegenwoordig over moet beschikken en waarom moet u uw webshop of website laten maken door ons bureau uit Voorburg? Wij zijn ook actief in Den Haag, Rijswijk, Nootdorp en Scheveningen.

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Een website laten maken in Voorburg met WordPress

Wanneer u uw website wilt laten maken door een professional uit Voorburg, is het belangrijk deze te laten bouwen met WordPress. Dit CMS (content managementsysteem) laat u uw webshop zelf beheren. Tegenwoordig is het belangrijk de beschikking te hebben over een CMS dat u dit laat doen, zodat u ten alle tijden up-to-date blijft. U kunt zelf pagina’s aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen, waarbij u adequaat inspeelt op veranderingen binnen de markt. Dit valt allemaal te bewerkstelligen zonder dat u hier een technische achtergrond voor nodig hebt. De consument ziet u als een autoriteit binnen uw vakgebied en u voldoet aan de eisen van de zoekmachines.

Het laten maken van een website met WordPress biedt u daarbij nog meer mogelijkheden. Door uw website en WooCommerce webshop met dit CMS te laten bouwen, hebt u namelijk de mogelijkheid uit duizenden plug-ins. Dit zijn allemaal hulpmiddelen om het beheer van uw website geheel naar eigen voorkeur in te vullen. Zo kunt u uw beveiliging aanpassen, zelf banners of contactformulieren ontwerpen, maar bestaat er bijvoorbeeld ook een plug-in om uw SEO mee te controleren.

Al met al brengt de toevoeging van een CMS als WordPress genoeg mogelijkheden met zich mee. Toch is dit lang niet alles. Wanneer u een rendabele webshop of website wilt laten maken in Voorburg, is er meer benodigd.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Een responsive website laten maken in Voorburg

Niet alleen is het belangrijk uw website met WordPress te laten bouwen, wanneer u deze laat maken door een professional uit Voorburg. Tegenwoordig maken steeds meer consumenten namelijk gebruik van een smartphone of tablet. Het mobiele internetverkeer is onlangs dat van de desktop zelfs gepasseerd. Via deze apparaten zoeken deze personen ook actief naar producten of diensten.

Wanneer u uw markt optimaal wilt benutten, is het belangrijk dat u een website laat maken die responsive is voor deze apparaten. Dit wil zeggen dat het design zich automatisch aanpast aan apparaten van verschillende schermgroottes en breedtes, waardoor uw content ten alle tijden goed in beeld komt. Uw website en webshop oogt professioneel voor elk apparaat en u verliest geen bezoekers doordat mobiele gebruikers uw website niet goed in beeld krijgen.

Toch zijn de responsiveness van uw website en de toevoeging van WordPress lang niet de enige factoren die bijdragen aan het succes van uw website. Dit zijn slechts twee van de vele factoren die bijdragen aan de gebruikerservaring en de eisen van zoekmachines. De conversiegerichtheid is ook een factor waar veel mee valt te winnen. Wanneer u uw website laat maken door ons bureau uit Voorburg, zorgen wij er dan ook voor dat uw webshop en  website in het teken staat van een duidelijk doel en dat u conversie behaalt.

Uw website laten maken door ons bureau uit Voorburg

Schakel SAM Design in om uw website in Voorburg te laten maken. Wanneer u ons inschakelt om uw webshop te laten bouwen, zetten wij uw wensen en doelen voorop, wat wij vervolgens afstemmen op uw doelgroep. U krijgt te maken met een persoonlijke webdesigner, die u in het gehele proces bijstaat. Het proces hieronder zorgt er voor dat u zo snel mogelijk de beschikking krijgt over een professionele, conversiegerichte website, die uiteraard responsive is en voorzien van WordPress of ander CMS.

Als u uw website  of webshop laat maken door onze specialisten uit Voorburg, bent u degene die het meeste invloed heeft op het proces. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesigner legt u zelf de eerste hand aan uw design. Wij bouwen een website op basis van uw visie en doelgroep en werken vanuit een duidelijk doel. Het gehele design wordt ontworpen op basis van de actie die bezoekers moeten ondernemen, zodat u resultaat behaalt. Bezoekers weten bij binnenkomst direct waar ze aan toe zijn, waarbij ze subtiel worden getriggerd om actie te ondernemen. Het concept dat wij uitwerken, kunt u vervolgens door middel van verschillende aanpasmomenten nog meer naar uw hand zetten.

Wilt u daarom ook een professionele, op maat gemaakte website, die geheel is afgestemd op uw doelgroep? Neem vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat uw website en webshop maken door ons bureau uit Voorburg.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.