Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Voorburg

Wilt u een website laten maken in Voorburg? Dan is SAM Design de partij om uw webshop bij te laten bouwen. Onze specialisten zorgen voor een op maat gemaakte website, geheel afgestemd op uw wensen en doelgroep. Dit alles wordt opgeleverd in WordPress of een vergelijkbaar besturingssysteem en is geheel responsive voor mobiele apparaten als smartphones of tablets. Wanneer u uw website laat maken in Voorburg door ons bureau, laten wij uw website en webshop over de juiste functionaliteiten beschikken, zodat deze voldoet aan de eisen van zowel de consument als de steeds populairder wordende zoekmachines. Een website en webshop moet namelijk aan meer eisen voldoen dan voorheen. Wat zijn de elementen waar uw design tegenwoordig over moet beschikken en waarom moet u uw webshop of website laten maken door ons bureau uit Voorburg? Wij zijn ook actief in Den Haag.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een website laten maken in Voorburg met WordPress

Wanneer u uw website wilt laten maken door een professional uit Voorburg, is het belangrijk deze te laten bouwen met WordPress. Dit CMS (content managementsysteem) laat u uw webshop zelf beheren. Tegenwoordig is het belangrijk de beschikking te hebben over een CMS dat u dit laat doen, zodat u ten alle tijden up-to-date blijft. U kunt zelf pagina’s aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen, waarbij u adequaat inspeelt op veranderingen binnen de markt. Dit valt allemaal te bewerkstelligen zonder dat u hier een technische achtergrond voor nodig hebt. De consument ziet u als een autoriteit binnen uw vakgebied en u voldoet aan de eisen van de zoekmachines.

Het laten maken van een website met WordPress biedt u daarbij nog meer mogelijkheden. Door uw website en webshop met dit CMS te laten bouwen, hebt u namelijk de mogelijkheid uit duizenden plug-ins. Dit zijn allemaal hulpmiddelen om het beheer van uw website geheel naar eigen voorkeur in te vullen. Zo kunt u uw beveiliging aanpassen, zelf banners of contactformulieren ontwerpen, maar bestaat er bijvoorbeeld ook een plug-in om uw SEO mee te controleren.

Al met al brengt de toevoeging van een CMS als WordPress genoeg mogelijkheden met zich mee. Toch is dit lang niet alles. Wanneer u een rendabele webshop of website wilt laten maken in Voorburg, is er meer benodigd.

Een responsive website laten maken in Voorburg

Niet alleen is het belangrijk uw website met WordPress te laten bouwen, wanneer u deze laat maken door een professional uit Voorburg. Tegenwoordig maken steeds meer consumenten namelijk gebruik van een smartphone of tablet. Het mobiele internetverkeer is onlangs dat van de desktop zelfs gepasseerd. Via deze apparaten zoeken deze personen ook actief naar producten of diensten.

Wanneer u uw markt optimaal wilt benutten, is het belangrijk dat u een website laat maken die responsive is voor deze apparaten. Dit wil zeggen dat het design zich automatisch aanpast aan apparaten van verschillende schermgroottes en breedtes, waardoor uw content ten alle tijden goed in beeld komt. Uw website en webshop oogt professioneel voor elk apparaat en u verliest geen bezoekers doordat mobiele gebruikers uw website niet goed in beeld krijgen.

Toch zijn de responsiveness van uw website en de toevoeging van WordPress lang niet de enige factoren die bijdragen aan het succes van uw website. Dit zijn slechts twee van de vele factoren die bijdragen aan de gebruikerservaring en de eisen van zoekmachines. De conversiegerichtheid is ook een factor waar veel mee valt te winnen. Wanneer u uw website laat maken door ons bureau uit Voorburg, zorgen wij er dan ook voor dat uw webshop en  website in het teken staat van een duidelijk doel en dat u conversie behaalt.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Uw website laten maken door ons bureau uit Voorburg

Schakel SAM Design in om uw website in Voorburg te laten maken. Wanneer u ons inschakelt om uw webshop te laten bouwen, zetten wij uw wensen en doelen voorop, wat wij vervolgens afstemmen op uw doelgroep. U krijgt te maken met een persoonlijke webdesigner, die u in het gehele proces bijstaat. Het proces hieronder zorgt er voor dat u zo snel mogelijk de beschikking krijgt over een professionele, conversiegerichte website, die uiteraard responsive is en voorzien van WordPress of ander CMS.

Als u uw website  of webshop laat maken door onze specialisten uit Voorburg, bent u degene die het meeste invloed heeft op het proces. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesigner legt u zelf de eerste hand aan uw design. Wij bouwen een website op basis van uw visie en doelgroep en werken vanuit een duidelijk doel. Het gehele design wordt ontworpen op basis van de actie die bezoekers moeten ondernemen, zodat u resultaat behaalt. Bezoekers weten bij binnenkomst direct waar ze aan toe zijn, waarbij ze subtiel worden getriggerd om actie te ondernemen. Het concept dat wij uitwerken, kunt u vervolgens door middel van verschillende aanpasmomenten nog meer naar uw hand zetten.

Wilt u daarom ook een professionele, op maat gemaakte website, die geheel is afgestemd op uw doelgroep? Neem vandaag nog contact met ons op via 085 303 5754 en laat uw website en webshop maken door ons bureau uit Voorburg.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button