Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Zeist

Een website laten maken door een webdesign/webshop bureau in Zeist? Hiervoor heeft u een deskundige webdesigner nodig die een professioneel design kan ontwerpen. Ons webdesign/webshop bureau in Zeist bouwt graag een website en webshop voor u.

U wilt het overzichtelijk houden en alles aan één webdesign partij uitbesteden. CMS (WordPress), responsive (mobiel) design, up-to-date techniek en conversie zijn belangrijk bij het laten bouwen van een website.

Zeist is niet de enig plek waarvoor onze service geldt. U kunt verder een website laten maken in Hilversum, Utrecht en De Bilt.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress bij het laten maken van een website Zeist

WordPress valt tegenwoordig niet meer weg te denken bij het laten maken van een website. Dit geldt ook voor u in Zeist. Daarom levert ons webdesign bureau na het bouwen alle websites op met een CMS zoals WordPress.

U kunt uw webpagina’s hiermee volledig zelf beheren. Een tekst toevoegen of afbeeldingen wijzigen is makkelijk en snel te doen. Een professioneel design bureau zorgt altijd voor toegang tot zo’n programma. Onze webdesigner voor Zeist is de persoon bij wie u uw complete website wilt laten maken.

Technische volledigheid (webshop)

U wilt dat uw website of webshop in Zeist scoort op het internet en hierom wilt u een website laten maken die voldoet aan de laatste technische elementen.

Wanneer u een webshop laat bouwen door een ervaren designer rust hij/zij de site uit met de modernste technische functionaliteiten. Hierdoor wordt de gebruiksvriendelijkheid professioneel verbeterd en scoort u beter in de zoekmachines van Google.

Het laten maken van een website en webshop met technische volledigheid bekent kiezen voor SAM Design.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Conversie voor meer klanten

U wilt uw website laten maken bij een webdesign bureau te Zeist wat verstand heeft van conversie. De bedoeling is dat zo veel mogelijk bezoekers klanten worden.

Dit kan worden bewerkstelligd door een webshop te bouwen waar interactie tussen de bezoeker en site mogelijk is. Een ervaren webdesigner let er tevens op dat de navigatie van pagina tot pagina intuïtief verloopt. Voor een professioneel geheel kiest u ervoor om uw website te laten maken bij ons webdesign bureau in Zeist.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Samenwerken met een webdesign bureau in Zeist

U weet inmiddels wat u van een deskundige webdesigner kan verwachten bij het laten maken van een website. Zelf een website beheren met een CMS zoals WordPress, de mobiele internetgebruikers aanspreken met een responsive (mobiel) design, conversie en de laatste techniek.

Samenwerken met een professioneel webdesign bureau in Zeist houdt in dat u altijd terecht kunt bij de vakkundige designer. Wij begeleiden u vanaf de beginfase tot en met de afronding van het project.

Vraag vrijblijvend advies aan een ervaren webdesigner of vraag een offerte aan. Bij ons kunt u in Zeist een website op maat laten maken.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button