WordPress Specialist

Een website laten maken door een partij die verstand van zaken heeft? De WordPress specialist, SAM Design, is dé partner voor jou! Voor een bedrijf is het laten maken van een goede website cruciaal. Niet alleen stelt een goed gebouwde website je in staat om te laten zien wie je bedrijf is, waar het voor staat en wat het te bieden heeft. Je website is namelijk ook een manier om te connecten met je doelgroep en hen zo goed mogelijk te bedienen.

Een groot gedeelte van de aankopen en de afname van diensten gebeurt vandaag de dag namelijk op het internet. Een bedrijf zonder een goed functionerende website loopt in deze tijd enorm achter. Hoe laat je nu een goede website bouwen? Met een goede WordPress specialist! Samenwerken met een WordPress specialist van SAM Design betekent dat er vanaf moment één gekeken wordt naar jouw doelen en hoe deze binnen no-time behaald kunnen worden. Wanneer je aan de slag gaat met het maken van een website, doe je dit met een reden. Als ondernemer wil je resultaat en groei zien voor je bedrijf. Of je nu meer leads wil verzamelen met een website of juist meer producten wil verkopen met een webshop, zolang jij werkt met de juiste WordPress specialist kun je al snel stappen zetten in de gewenste richting!

Ben jij op zoek naar een WordPress expert, die jou kan helpen bij het maken van een website en het afvinken van je doelen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Onze professionals helpen je op weg naar succes!

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Wat levert werken met een WordPress specialist op?

Een website laten maken door een WordPress expert is leuk, maar het moet jou als ondernemer natuurlijk wel wat opleveren. Een website laten maken is namelijk toch wel een investering die je doet. Een investering doen voor je bedrijf is hartstikke normaal. Wel is het van belang dat je deze investering ook terugverdient. Als WordPress specialist houden wij ons niet alleen bezig met het bouwen van je website. We kijken vooral naar wat er gedaan kan worden, zodat jij straks hogere inkomsten hebt. Een mooie website opleveren is daar een onderdeel van, maar dat is niet alles! Bij het maken van een website moet er vooral nagedacht worden over wie je doelgroep is en wat je doelgroep wil. Je doelgroep moet namelijk centraal staan binnen het bedrijf en alles wat er gedaan wordt voor het bedrijf. Hoe beter ze bediend worden, hoe meer succes jouw bedrijf zal zien. De eerste stap is dus je doelgroep zo goed mogelijk bedienen door te achterhalen wat het daadwerkelijk van je verwacht.

Een andere manier om ervoor te zorgen dat je investering je zoveel mogelijk oplevert, is door in zee te gaan met een WordPress specialist die van alle markten thuis. Een deskundige die jou niet alleen kan helpen met het maken van je website, maar ook mee kan denken over het genereren van bezoekers, het optimaliseren van de conversieratio of het analyseren van data. Bij SAM Design hebben we een team dat niet alleen bestaat uit WordPress professionals, maar ook online marketing professionals. We hebben alles in huis om jou te helpen bij het terugverdienen van je investering.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Responsive website laten maken door een WordPress specialist of zelf doen?

Als webdesign bureau weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een responsive website te hebben. Een responsive website is een website die schaalt op meerdere apparaten. Op basis van de schermgrootte van het apparaat waarop de website bekeken wordt, verschuiven de blokken van de website als het ware. Hierdoor ziet je website er straks goed uit op ieder soort apparaat. Het is echter niet altijd makkelijk om zelf een responsive website te maken. Je moet zelf enige kennis hebben van HTML en CSS of je moet ervaring hebben. Daarom raden wij aan om een WordPress specialist in te schakelen. Zo iemand is namelijk een echte deskundige op het gebied van WordPress en WooCommerce binnen dit content management systeem (CMS) en kan jouw website volledig omtoveren tot een responsive design. Dit zorgt ervoor dat jouw website op elk apparaat optimaal wordt weergegeven, ongeacht het schermformaat. Een WordPress specialist weet precies welke aanpassingen er nodig zijn om jouw website helemaal responsive te maken en kan dit snel en efficiënt voor je regelen. Bovendien blijft jouw website met de hulp van een WordPress specialist altijd up-to-date en volledig functioneel. Wil je een responsive website? Schakel dan een WordPress specialist in en laat jouw website professioneel aanpassen.

Geoptimaliseerd voor Google door een WordPress deskundige

Bij het bouwen van een website moet er gewerkt worden aan meerdere aspecten om de website tot een succes te maken. Het gaat dan niet alleen om hoe mooi de website is, maar ook dat deze website goed gevonden wordt in zoekmachines. Als ondernemer is het daarom van belang dat je samenwerkt met een WordPress specialist, die niet alleen prachtige websites kan bouwen, maar ook technisch kan optimaliseren voor zoekmachines. Een WordPress specialist weet precies hoe je jouw website kunt optimaliseren voor zoekmachines zoals Google. Zo kan een WordPress specialist bijvoorbeeld aan de slag met het optimaliseren van de laadsnelheid, het verbeteren van de navigatie en het toevoegen van relevante metadata. Dit heeft als gevolg dat jouw website hoger in de zoekresultaten terecht komt en beter vindbaar is voor jouw doelgroep.

Een WordPress specialist is niet alleen een expert in het bouwen van websites, maar ook in het optimaliseren van deze websites voor zoekmachines. Een WordPress specialist heeft veel kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie en weet precies wat er moet gebeuren om een website goed vindbaar te maken. Een WordPress specialist kan jouw website dan ook volledig klaar maken voor zoekmachines en zorgt ervoor dat je website optimaal presteert in de organische zoekresultaten. Met de hulp van een WordPress professional weet je dus zeker dat jouw website technisch gezien goed in elkaar steekt. Wil je een professionele website die ook goed vindbaar is in zoekmachines? Schakel dan een WordPress specialist in en laat jouw website op professionele wijze bouwen én optimaliseren.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Een WordPress specialist door heel Nederland

Ons team bestaat niet uit slechts één WordPress specialist, maar meerdere professionals die werkzaam zijn in heel Nederland. Bij ons webdesign bureau zijn we echte deskundigen op het gebied van WordPress en WooCommerce, en kunnen jouw website volledig naar wens bouwen en optimaliseren. Of je nu een startende ondernemer bent of een groot bedrijf hebt, onze WordPress professionals hebben voor elke ondernemer een passende oplossing.

Onze professionals hebben niet alleen veel expertise op het gebied van WordPress, maar hebben ook veel ervaring met zoekmachine optimalisatie. Hierdoor kunnen we niet alleen een ontzettend mooie website voor je bouwen, maar ook zorgen dat deze website goed vindbaar is in zoekmachines. Onze WordPress deskundigen weten precies wat er nodig is om jouw website hoog in de zoekresultaten te laten verschijnen en zorgen ervoor dat jouw website optimaal presteert.

Of je nu in Den HaagAmsterdamRotterdam of Utrecht woont, onze WordPress professionals zijn werkzaam door heel Nederland en kunnen jouw website op afstand bouwen en optimaliseren. Dit bespaart niet alleen tijd en reiskosten, maar zorgt er ook voor dat jij altijd de beste WordPress specialist voor jouw project kunt vinden, waar je ook woont.

Wil je een professionele website die goed vindbaar is in zoekmachines en ben je op zoek naar een WordPress professional die werkzaam is door heel Nederland? Neem dan contact met ons op!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Geheel ontzorgd door SAM Design

Als ondernemer heb je waarschijnlijk een hoop verschillende zaken die je moet regelen. Hoe ideaal zou het zijn om een partner te hebben die volledig ontzorgt als het gaat om WordPress webdesign. Zoek jij zo een partner? Dan ben je bij ons webdesign bureau aan het juiste adres! bij SAM Design voeren we alles van A tot Z voor je uit. Van het doen van een concurrentieonderzoek tot het laten ontwikkelen van je website door onze WordPress specialist. Daar blijft het niet bij! Niet alleen bestaat ons team uit bekwame WordPress specialisten, maar we hebben ook meerdere marketing experts in huis. Zij kunnen jou helpen bij het maximaliseren van het rendement uit je nieuwe website. Waar onze SEO specialisten je hoog in Google kunnen krijgen, kunnen onze data analisten onderzoeken waar nog winst te behalen valt. Besteed je jouw online succes uit aan SAM Design? Dan weet je zeker dat je van begin tot eind ontzorgd wordt en ook nog eens top resultaten kunt behalen.

Hulp nodig van een WordPress expert?

Ben jij bezig met je eigen WordPress website of wil je een nieuwe website laten bouwen? Om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten, heb je hier een WordPress expert bij nodig. Een expert die alles weet over WordPress en het maken van een conversiegerichte website. Wij helpen je hier graag bij! Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.