Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

WordPress webshop laten maken

Een relatief goedkope webwinkel die je zelf kunt beheren? Designs naar eigen invulling en alle voordelen van een online winkel? Kies dan voor een WordPress webshop laten maken. Wist je dat ruim eenderde van de online winkels op dit CMS draait? Maar wat zijn de voordelen van webshops met WooCommerce? En nog belangrijker: waarom een webshop laten bouwen door SAM Design?

We vertellen je er hieronder meer over!

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Dutch Microwave Absorber Solutions
Een gloednieuwe website voor een lange samenwerking.
SAM IT Services
De onderneming die ooit was opgericht om kapotte apparaten een nieuwe leven te geven.
Hondenbrokken.nl
“Wij doen het anders!” Een belangrijke kreet voor de hondenliefhebbers van hondenbrokken.nl
SPM Automotive
Een onderneming die vooruit loopt op de rest. Dat is hoe je SPM Automotive zou kunnen omschrijven.

Waarom een WooCommerce webshop laten maken?

WordPress webshops draaien op WooCommerce. Dit is een WordPress plug-in die specifiek ontwikkeld is voor dit CMS. Hiermee hoeft het CMS tegenwoordig niet meer onder te doen voor platforms als Magento of Drupal. Waarom? Hieronder de belangrijkste redenen.

  • Open source: iedereen kan bijdragen. Reken dus maar op prima updates van de huidige technologie.
  • Goedkoop: WordPress is als lego. Het bestaat uit allemaal bouwsteentjes. Een webbouwers hoeft deze steentjes alleen maar in elkaar te zetten.
  • Zelf beheren: WooCommerce webshops zijn makkelijk te beheren. Productcategorieën maken, voorraad bijhouden. Het is allemaal mogelijk.
  • Plug-ins: een stukje prefab software die je alleen maar in je website hoeft te pluggen. Hiermee voeg je allerlei functionaliteiten toe. En het mooiste: WordPress heeft ruim 50.000 plug-ins in het assortiment. Geen zorgen, we helpen je om de juiste te kiezen.
  • Zeer licht: WordPress webshops zijn in verhouding erg licht en makkelijk qua snelheid te optimaliseren. Lekker voor bezoekers én goed voor je SEO!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Resultaat met SAM Design!

Waarom begin je een webshop? Omdat je producten wilt verkopen! Je WordPress webshop hoeft niet ‘mooi’ te zijn, maar moet conversiegericht zijn. Conversie = resultaat. En resultaat is het toverwoord bij SAM Design.

Kies je voor een website laten maken door ons bureau? Dan gaan we voor topresultaat. We maken een verkoopmonster van jouw WooCommerce webshop. En dat begint bij gebruiksvriendelijkheid. Onze webwinkels zijn allemaal razendsnel en ook voor bezoekers intuïtief te gebruiken. Een heldere structuur en dito verkoopproces.

Jij weet hoe je je producten aan de man brengt. Een overzichtelijke, netjes ingerichte back-end zorgt er dan ook voor dat jou geen strobreed in de weg wordt gelegd en dat je je website gemakkelijk kunt beheren. Intuïtieve builders en nette templates. Dat is hoe we dit bereiken.

We denken met ieder budget mee. Voor lage budgetten hebben we templates, die we naar jouw huisstijl omzetten. Ook zijn er hybride oplossingen. Heb je wat meer te besteden? Dan kunnen we los gaan en een maatwerk van je WordPress webwinkel maken. Zelfs voor externe koppelingen (Channable, Afas of andere software) zijn genoeg oplossingen.

Een conversiegerichte webshop laten bouwen? En ook nog met WooCommerce? SAM Design is de naam!

Maar hoe bouwen we je webwinkel eigenlijk?

Hoe bouwen we jouw WordPress webshop?

Het eindresultaat is een conversiegerichte WordPress webshop. Maar hier komen we niet zomaar. En om resultaat te halen, is een efficiënt proces nodig. Hoe dat proces eruitziet? Lees het hieronder:

  • Inventarisatie: een WordPress webshop die leeft. Die ademt. Die geheel aan je wensen voldoet. Het is niet zomaar te bouwen. Daarom maken we graag eerst kennis met jou en met je bedrijf. Samen lichten we concurrenten door en onderzoeken we de markt. Alleen op die manier ontwerpen we een conversie knaller van een webwinkel.
  • Concepten en wireframes: na inventariseren maken we schetsen, concepten en wireframes. We tekenen de bezoekersreis uit en maken de structuur. Dit nemen we met je door, waarbij we samen sparren over de verdere stappen.
  • Uitwerking: tevreden over de concepten en wireframes? Mooi! Dan gaan we over op uitwerking. Onze webbouwers werken de concepten en designs uit op een veilige testomgeving.
  • Testen en finetunen: is je webwinkel volledig uitgewerkt? Dan sturen we je de URL uit de testomgeving op. Vervolgens zullen we allebei zorgvuldig en uitgebreid testen en zetten wij de puntjes op de ‘i’. Niets staat een conversiegerichte shop nog in de weg.
  • Livegang en support: het is zover. We kunnen live. We migreren je WordPress webshop vanaf de testomgeving naar de live omgeving. Nog even testen en we zijn zover. We laten het verkoopmonster los. En via een partner bieden we ook nog de nodige ondersteuning op het gebied van hosting, onderhoud en support.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Kosten WordPress webshop laten maken?

Resultaat is het doel. En kosten zijn hier een belangrijk onderdeel van. Want wat kost het om een WordPress webshop te laten maken? Simpel antwoord: dit is geheel afhankelijk van je wensen. Moeilijk antwoord? Lees het hieronder.

De kosten van een WordPress webshop hangen af van de tijd die een webbouwer hieraan kwijt is. Onze webbouwers kosten €75,- per uur. Dit is de basis van de rekensom. Het aantal uur kan vervolgens flink variëren. Want wil je een template webshop? Wil je een hybride oplossing? Of ga je toch voor maatwerk?

Onze goedkoopste webshops kun je vanaf €999,- laten bouwen. Je krijgt een template webshop, die we vervolgens geheel naar je huisstijl aanpassen. Hybride oplossingen zitten tussen template- en maatwerk in. Meestal kost dit je tussen de €3.000,- en €10.000,-. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van je wensen. De meeste maatwerk webshops in WordPress beginnen bij €8.000,-. Hier zit geen max. aan. Dit hangt namelijk geheel af van design, koppelingen, integraties en achterliggende systemen.

Benieuwd wat de bouw van jouw WordPress webshop zou moeten kosten? Vraag het aan een specialist!

Daag ons uit!

Een multifunctionele, conversiegerichte en zelf te beheren WordPress webshop, geheel afgestemd op jouw budget? Resultaat is waar het om draait. En samen gaan we dat behalen. Jouw visie en onze designskills en er komt een eindresultaat te staan waar we beiden trots op zijn. Daag ons uit. Neem contact op! En laat je WordPress webshop maken door SAM Design!