Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Professionele WordPress Webshop Laten Maken?

Een relatief goedkope webwinkel die je zelf kunt beheren? Designs naar eigen invulling en alle voordelen van een online winkel ervaren? Kies dan voor een WordPress webshop laten maken. Wist je dat het grootste deel van de online winkels op dit Content Management Systeem draait? Dit betekent natuurlijk heel wat. Niet voor niets kiest het grootste deel van de website beheerders namelijk voor een WordPress webshop. Je kan hier namelijk alle kanten mee op. Daarbij profiteer jij als beheerder van deze WooCommerce webshop van diverse voordelen. Maar wat zijn de voordelen van een WooCommerce webshop laten bouwen? En nog belangrijker; waarom zou je een WordPress webshop laten maken door SAM Design?

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Waarom een WooCommerce webshop laten maken?

Webshops die gemaakt zijn in WordPress draaien op WooCommerce. Dit is een plug-in die specifiek ontwikkeld is voor dit CMS. Hiermee hoeft dit CMS tegenwoordig niet meer onder te doen voor platforms als Magento of Drupal. Waarom? Hieronder de belangrijkste redenen.

Dit CMS is open source

Iedereen kan bijdragen. Om deze reden zijn er dan ook meer dan 50.000 plugins die je kunt gebruiken voor jouw website. Uiteraard zijn ze niet allemaal even goed, maar dit maakt het wel divers. Reken dus maar op prima updates van de huidige technologie. WordPress en WooCommmerce zelf hebben ook vaker per jaar een update. Je gaat dus constant mee met de tijd!

Relatief is een WordPress webshop laten maken goedkoop

WordPress is als lego. Het bestaat uit allemaal bouwsteentjes. Een webbouwer hoeft deze steentjes alleen maar in elkaar te zetten. Je betaalt het grootste deel voor het maken van de website voor de hoeveelheid uren die er nodig zijn om de professionele webshop in elkaar te zetten. Hoe minder lang wij bezig zijn met het in elkaar zetten van jouw webshop, hoe goedkoper het dus zal zijn!

Het is makkelijk zelf te beheren

WooCommerce webshops zijn makkelijk te beheren. Wij zullen hem geheel ontwerpen en in elkaar zetten. Maar als jij vervolgens zelf aanpassingen wil doen aan de achterkant van de WooCommerce webshop dan is dit heel simpel. Productcategorieën kun je simpel aanmaken, de voorraad kun je gemakkelijk bijhouden, je maakt zo een nieuw product aan die je meteen toe kan voegen aan diverse categorieën en nog veel meer. Het is allemaal mogelijk!

Met WordPress kun je gebruik maken van plugins

Een stukje prefab software die je alleen maar in je website hoeft te pluggen nadat je hebt gekozen voor een WordPress webshop laten maken. Hiermee voeg je allerlei functionaliteiten toe. En het mooiste, we zeggen het nog een keer; WordPress heeft ruim 50.000 plugins in het assortiment! Geen zorgen, we helpen je om de juiste te kiezen.

Snelheid is waar het om draait!

Webshops in WordPress zijn in verhouding erg licht en makkelijk qua snelheid te optimaliseren. Fijn voor bezoekers én goed voor je SEO! Technisch is de snelheid namelijk één van de belangrijkste punten voor SEO. Duurt het te lang voordat een webshop ingeladen is, dan zal iemand aan de hand daarvan meteen al wegklikken. Zonde, want de content is dan nog niet eens gelezen of de mooie WooCommerce webwinkel die je hebt laten maken is nog niet eens bekeken.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Wij gaan voor resultaat wanneer je een WordPress webshop laat maken

Waarom begin je een webshop in WoCommerce? Omdat je producten wilt verkopen op het internet! Hiervoor moet je WordPress webshop conversiegericht zijn. Conversie = resultaat. En resultaat is het toverwoord bij SAM Design.

Kies je voor een WordPress website laten maken door ons bureau? Dan gaan we voor topresultaat. We maken een verkoopmonster van jouw WooCommerce webshop. En dat begint bij gebruiksvriendelijkheid. Onze webwinkels zijn allemaal razendsnel en ook voor bezoekers intuïtief te gebruiken. Een heldere structuur en dito verkoopproces.

Jij weet hoe je je producten aan de man brengt. Een overzichtelijke, netjes ingerichte backend zorgt er dan ook voor dat jou geen strobreed in de weg wordt gelegd en dat je je website gemakkelijk kunt beheren. Intuïtieve builders en nette templates. Dat is hoe we dit bereiken.

We denken met ieder budget mee. Voor lage budgetten hebben we templates, die we naar jouw huisstijl omzetten. Ook zijn er hybride oplossingen. Heb je wat meer te besteden? Dan kunnen we los gaan en een maatwerk van je WordPress webwinkel maken. Zelfs voor externe koppelingen (Channable, Afas of andere software) zijn genoeg oplossingen.

Een conversiegerichte webshop laten bouwen? En ook nog met WooCommerce? SAM Design voorziet jou van het beste resultaat; een webshop die technisch zeer goed in elkaar zit! Maar hoe bouwen we jouw webwinkel eigenlijk?

Hoe bouwen we jouw WordPress webshop?

Het eindresultaat is een conversiegerichte WordPress webshop in WooCommerce. Maar hier komen we niet zomaar. En om resultaat te halen, is een efficiënt proces nodig. Op deze manier heb jij inzichtelijk wat wanneer gedaan wordt en waar je aantoe bent. Maar ook wij hebben zo een strakke planning die we kunnen volgen. Maar hoe ziet dat proces eruit?

Inventariseren over jouw webshop, branche en doelgroep

Een WordPress webshop die leeft. Die ademt. Die geheel aan je wensen voldoet. Het is niet zomaar te bouwen. Daarom maken we graag eerst kennis met jou en met je bedrijf. Samen lichten we concurrenten door en onderzoeken we de markt. Alleen op die manier ontwerpen we een echte winstgevende webwinkel. Daarbij worden jouw wensen uiteraard ook onder de loep genomen om deze mee te nemen in het ontwerpen van je website.

Uitzetten van verschillende concepten met photoshop

Na inventariseren maken we schetsen, concepten en wireframes. We tekenen de customer journey uit en maken de structuur. Dit nemen we met je door, waarbij we samen sparren over de verdere stappen. Je krijgt in deze fase dus vaak de mogelijkheid om feedback te geven op het design. Wat vind je bijvoorbeeld niet bij jouw onderneming passen? Wat wil je nog aan het ontwerp toevoegen? En wat wil je verder anders hebben?

De concepten worden uitgewerkt

Tevreden over de concepten en wireframes? Mooi! Dan gaan we over op uitwerking. Onze webbouwers werken de concepten en designs uit op een veilige testomgeving. De website is op dit moment dus nog niet live! Zoekmachines kunnen de website dus nog niet uitlezen.

De webshop wordt getest en gefinetuned

Is je webwinkel volledig uitgewerkt? Dan sturen we je de URL uit de testomgeving op. Vervolgens zullen we allebei zorgvuldig en uitgebreid testen en zetten wij de puntjes op de ‘i’. Dit is in principe het laatste moment waarin jij ons nog feedback kunt geven over de website voordat we live gaan. Wij zullen met een checklist de website nog eens langsgaan om alle punten die ons opvallen op te schrijven en na te kijken. Staat alles goed? Dan is jouw website klaar om live te gaan! Niets staat een conversiegerichte webwinkel nog in de weg.

Je webshop is klaar voor gebruik!

Het is zover. We kunnen live! We migreren je webshop met WooCommerce vanaf de testomgeving naar de live omgeving. We testen de website nog een keer met verschillende tools om er zeker van te zijn dat alles goed staat. We laten het verkoopmonster los. En via een partner bieden we ook nog de nodige ondersteuning op het gebied van hosting, onderhoud en support. Natuurlijk moet je wel bezoekers hebben om je webshop gebruik tot z’n recht te laten komen. Wil jij dus beter vindbaar worden op het internet? Schakel onze online marketing specialisten dan in!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Wat zijn de kosten voor een WordPress webshop laten maken?

Resultaat is het doel. En kosten zijn hier een belangrijk onderdeel van. Want wat kost het om een WordPress webshop te laten maken? In principe is dit geheel afhankelijk van je wensen. Hoe meer je in je webshop verwerkt wil hebben, hoe meer tijd we hierin moeten stoppen. De kosten van een webshop in WooCommerce hangen af van de tijd die een webbouwer hiervoor nodig heeft. Dat maakt het dus afhankelijk. Toch kun je al een rekensom maken. Wij doen dit namelijk ook wanneer wij een offerte voor jou opstellen.

Om gebruik te maken van de diensten van ons webdesign bureau zijn de kosten €110,- per uur. Dit is de basis van de rekensom. Het aantal uur kan vervolgens flink variëren. Want wil je een template webshop? Wil je een hybride oplossing? Of ga je toch voor maatwerk?

Onze goedkoopste webshops krijg je al vanaf €999,-. Je krijgt een template webshop, die we vervolgens geheel naar je huisstijl aanpassen. Hybride oplossingen zitten tussen template- en maatwerk in. Meestal kost dit tussen de €3.000,- en €10.000,-. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van je wensen. De meeste maatwerk webshops in WordPress beginnen bij €8.000,-. Hier zit geen maximum aan. Dit hangt namelijk geheel af van design, koppelingen, integraties en achterliggende systemen. Wat we wel altijd doen, is de webshop responsive maken. We vertellen je hier graag meer over.

De mobiele optimalisatie van jouw nieuwe webshop

Om ervoor te zorgen dat je webshop goed converteert, moet deze ook geheel afgestemd worden op mobiele apparaten. Een webshop is namelijk hier namelijk niet automatisch op aangepast. Dit moet echt apart en handmatig gedaan worden. Hier wordt het design als het ware opnieuw voor ingericht. Deze lijkt dan nog steeds precies op het originele ontwerp natuurlijk. Alleen is het weer een hele andere manier van inrichten. Mobieltjes zijn namelijk langwerpig. Hier moet het design dus responsive voor gemaakt worden. Voor het originele design hebben de conversie specialisten en ontwerpers al gespard om de pagina’s zo conversiegericht mogelijk in te richten. Met mobiele apparaten moet hier toch net op een andere manier naar gekeken worden.

Bezoekers die via een mobiel op je webshop binnenkomen kijken op een hele andere manier naar de pagina’s. Er wordt vaak veel minder content gelezen en over het algemeen tijd genomen om de website te bekijken. Internetgebruikers op een mobiel surfen namelijk vaak over het internet op momenten dat ze even kort tijd hebben. Denk aan wanneer iemand bijvoorbeeld aan het wachten is op de bus of iets dergelijks. Om die reden moet er veel slimmer gebruik gemaakt worden van elementen en knoppen door de pagina heen met korte informatie.

Zo zie je dat er op verschillende manieren gekeken wordt naar het slim inrichten van een WordPress webshop om hier zoveel mogelijk winst uit te halen. Het is namelijk zonde om leads mis te lopen op de plekken waar ze misschien het meeste binnen zouden komen! Met een webshop is dat vaak zeker via mobiele apparaten.

Direct een nieuwe WordPress webshop bij SAM Design!

Een multifunctionele, conversiegerichte en zelf te beheren webshop laten ontwikkelen in WooCommerce, geheel afgestemd op jouw budget? Resultaat is waar het om draait. En samen gaan we dat behalen. Jouw visie en onze designskills en er komt een eindresultaat te staan waar we beiden trots op zijn. Daag ons uit. Neem contact op! En laat je webshop of website maken door SAM Design! Wij zijn actief in de gehele omgeving van onder andere de grote steden Utrecht, Delft en Haarlem!