Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte website

Website check Tot 70% betere user experience
Website check Een website vanaf €499,-
Website check Beter vindbaar in Google
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

GRATIS website scan!

Binnen
3 minuten

weten hoe uw website ervoor staat.

Hoe werkt het?

Samdesign.nl - Hoe werkt het _ stap 1
1. U vult uw gegevens in
Samdesign
2. Uw website word gescand
Samdesign.nl - hoe werkt het _ stap 3
3. U weet hoe u ervoor staat!

WordPress webshop laten maken

Een WordPress webshop laten maken doet u bij SAM Design. Ons bureau bouwt een professionele webshop, opgeleverd in WordPress of een CMS naar keuze. Een webwinkel in dit programma maken zorgt er voor dat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen, zonder dat het design hieronder hoeft te leiden. Uiterlijk is namelijk belangrijk, maar gebruiksgemak van de online shop is voor zowel u als uw bezoeker nog belangrijker. Met behulp van de module WooCommerce kan u in WordPress uw webshop laten maken. Dit programma kent enkele voordelen, waar u zo meer over kunt lezen. Ook kunt u meer lezen over de kosten, prijs en hoe wij onze diensten goedkoop kunnen aanbieden.

Wanneer u een complete webshop laat maken, is uw voornaamste doel dat deze converteert. Bezoekers kunnen het uiterlijk erg professioneel vinden, maar uiteindelijk maakt dit niets uit wanneer zij geen product bij u bestellen. Een webwinkel laten bouwen die voorzien is van WordPress zorgt er voor dat uw conversie relatief hoog ligt, waardoor uw kosten relatief laag liggen. Lees er direct meer over.

Een WordPress webshop laten maken waarmee u bezoekers aantrekt

U kunt een professionele webshop in WordPress laten maken die enorm goed converteert (percentage bezoekers dat omgezet wordt in betalende klanten), maar dan moeten deze bezoekers wel eerst op uw website komen. Uw producten kunnen wel relatief goedkoop zijn, maar de bezoeker ziet dit pas wanneer hij of zij op uw online winkel is aanbeland.

SEO geoptimaliseerde webwinkel

Wanneer u uw webshop laat maken, schakel dan een partij in die thuis is in de zoekmachine optimalisatie van het medium. Deze partij weet de juiste content op de juiste plek te zetten, waardoor de webshop niet alleen professioneel oogt, maar ook nog eens erkenning krijgt van zoekmachine Google en hoog in de organische resultaten geplaatst wordt. U vergroot uw online vindbaarheid op het internet hiermee enorm. Zo bent u uiteindelijk veel goedkoper uit! Dat is het voordeel bij SAM. Wij kunnen u helpen met zowel de online marketing als met het design van uw site. Zo zorgen we ten eerste voor gerichte bezoekers op uw website en ten tweede dat deze bezoekers worden omgezet in een aankoop of bestelling. Laat daarom direct uw WordPress webshop maken door SAM.

Zij gingen u allemaal voor!

Website
webshop

Website tarieven

WordPress webshop laten maken door SAM

Zoals eerder gezegd heeft een WordPress webshop laten maken in WooCommerce enkele voordelen. Zo kunt u met deze module eenvoudig producten toevoegen, uw verkopen inzien, upselling en Cross selling stimuleren. Toch zijn dit lang niet alle voordelen van een online webwinkel in dit CMS. Hier vertellen we u dan ook graag meer over.

De kosten bij SAM zijn laag. Wij zijn over het algemeen erg goedkoop omdat we onze diensten op maat aanbieden. U betaalt enkel voor wat u wilt. Daarom betaalt u nooit te veel.
SAM is de aangewezen partner wanneer u uw WordPress webshop wilt laten maken door een professional. Zelfs de website waarop u nu zit, beheren wij via WordPress. Wij staan daarbij garant voor kwaliteit. Dit is te zien aan de gemiddelde beoordeling van uw voorgangers.
Wilt u uw professionele webshop laten maken door SAM? Neem dan direct contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Uw WordPres webshop laten maken doet u bij ons!

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Samenwerken met SAM: hét webdesign bureau in Den Haag

Ga de samenwerking aan met SAM Design en krijg de beschikking over een professioneel webdesign in Den Haag. Vul het contactformulier in en kom in contact met een webdesigner in Den Haag of bel ons direct op om de mogelijkheden te bespreken. Samen met ons webdesign bureau haalt u meer uit het internet!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs