Magento webshop laten maken

Een maatwerk webwinkel, volledig naar je hand gezet? Kies dan voor een Magento webshop laten maken. SAM Design bouwt webshops in Magento 2. Conversiegerichte webwinkels, afgestemd op zowel de kleine ondernemer als de e-commerce gigant. Maar waarom Magento? En waarom een webshop laten maken door SAM Design? We vertellen je er hieronder alles over.

Website Flyn Flowers

Waarom een Magento webshop?

Waarom zou je een dure webshop in Magento laten maken, als je ook gewoon voor een WordPress webshop met WooCommerce kunt gaan? Het kernwoord is: maatwerk. WordPress is namelijk als lego. De stukjes zijn er al, je hoeft ze alleen nog maar naar je voorkeur in elkaar te zetten. Magento is maatwerk. Je moet eerst de stukjes ontwerpen, en daarna kun je ze pas in elkaar zetten. Dit maakt het tijdrovender, maar daardoor is je invloed op het design wel groter. Je kunt buiten de gebaande paden werken én je ze je shop geheel naar je hand.

De voordelen van Magento 2

Sinds 2020 kun je alleen nog een Magento 2 webshop laten maken. Maar waarom Magento 2? En wat zijn de voordelen van dit vernieuwde CMS? De belangrijkste voordelen hiervan zijn: open-source, compatibel met meerdere talen en valuta, heb je een multi-store (denk aan CoolBlue vroeger) dan kun je deze vanuit één CMS beheren, snellere laadtijd dan Magento 1 (ook goed voor SEO!), verbeterde API voor externe koppelingen en verbeterd beheer paneel. Het is dus een hele vooruitgang tan opzichte van de eerste versie. Een Magento webshop maken doe je dus vanaf nu met versie twee. Wil je met deze nieuwe versie jouw Magento webshop laten maken door een professioneel webdesign bureau? Laat SAM Design jou dan helpen!

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Je webshop laten maken door SAM Design

Je Magento webshop is het middelpunt van je e-commerce business. Het is de fundering van je bedrijf. Social media, marketplaces, voorraad, verzenden. Het moet allemaal vanuit een centraal punt geregeld worden. SAM Design bouwt dit centrale punt en zorgt voor de juiste verbinding en koppelingen. Het doel? Resultaat! SAM Design denkt verder dan het perfecte plaatje. Een Magento webshop moet van alle gemakken voorzien zijn, maar uiteindelijk draait het om maar één ding. En dat is het resultaat. Bezoekers zijn leuk. Traffic is leuk. En page views ook. Maar waar draait het nou uiteindelijk om? Dat ze een bestelling bij je doen! Conversie behalen dus. Conversie begint ook voor Magento webwinkels bij een geweldige gebruikerservaring. Webshops die wij bouwen voldoen dan ook aan alle technische gemakken. Ze zijn supersnel, onwijs licht in het gebruik en er is (vrijwel) geen overbodig stukje code in te ontdekken. Lekker voor je bezoekers, maar ook zoekmachines worden er blij van.

Front-end is van belang. Maar ook na oplevering moet je je shop zelf kunnen beheren. Wij zorgen voor de juiste interface, dashboarding en meer, zodat je je verkoopmonster kunt temmen en in je voordeel kunt gebruiken. Een conversiegerichte Magento webshop is meer dan alleen een productfeed en een productpagina. Hier begint het eigenlijk pas. Maar wat te denken van het bestelproces. En ook de aftersale. Onze bouwers denken van A tot Z mee in dit proces. Want conversie, daar draait het om.

Hoe wij jouw Magento webshop bouwen

Wij gaan enkel voor topresultaat. Zo goed en efficiënt mogelijk je Magento webshop ontwerpen, ontwikkelen en binnen de kortste keren live gaan. Dit krijg je alleen voor elkaar met het juiste proces. Je Magento webwinkel laten maken door SAM Design? Dan gaan wij als volgt te werk:

Inventarisatie: Je kunt alle kanten op met een Magento webshop. We willen een eigen identiteit creëren voor je shop. En hiervoor is input nodig. Wie ben je? Wat doe je? Wat maakt je producten uniek? En wat werkt voor de concurrentie? We inventariseren alles en gaan dan pas tot bouwen over.

Concepten en wireframes: In wireframes en diverse concepten zetten we de basis neer. Hier komt nog geen Magento aan te pas. Wel programma’s als Adobe XD, Photoshop en Indesign.

Uitwerken: jij tevreden en wij ook? Dan gaan we over op uitwerking. Nu wel in Magento, maar dan in een testomgeving.

Testen en finetunen: ook in de testomgeving werpen we ons meest kritische blik op de resultaten. We testen, schaven bij en passen de laatste onderdelen aan.

Livegang: het is zover. We gaan live. We migreren het geheel van de testomgeving naar de live omgeving. Je Magento webshop staat. Klaar om producten te verkopen en omzet records te breken.

Magento koppelingen

Met alleen een Magento webshop ben je er nog niet. En om die reden biedt het CMS je de mogelijkheid om diverse koppelingen te implementeren. Een dienst die wij ook op ons nemen. Denk bij koppelingen onder andere aan het volgende: ERP-koppelingen (zoals Exact of Afas), betalingskoppelingen (Klarna, Mollie, AfterPay), warehouse en shipping koppelingen (PostNL) en marketing koppelingen (MailChimp, Channable). Op deze manier kunnen we jouw Magento webshop volledig inrichten zoals het hoort. Alles werkt naar behoren met deze koppelingen, en alle functies zijn dan ook mogelijk! Een Magento webshop laten bouwen doe je bij SAM Design voor het beste, meest professionele resultaat!

Magento modules

Om uren, en daarmee geld, te besparen, hebben we diverse prefab modules ontwikkeld. De technologie staat al klaar en hoeft alleen nog maar op je Magento webshop aangepast te worden. Denk onder andere aan marketplace modules, FAQ-modules, ons team modules, review modules en landingspagina modules. Zo hebben we een goede basis waarmee we de mooiste webshops maken. Een goed begin is het halve werk. Daarom hebben we het voorwerk alvast gedaan. We hebben al veel van onze klanten blij gemaakt met een geweldig design. Vervolgens zijn sommige klanten zelfs nog erg succesvol geworden doordat ze ook marketing bij ons lieten doen. Dit succes kwam uiteraard mede door de mooie Magento webshop!

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Maar wat kost een webshop met Magento?

Magento webshops zijn maatwerk. Maatwerk zorgt voor meer manuren. En meer manuren zorgen voor een hogere prijs. De kosten liggen dan ook hoger dan voor de gemiddelde WordPress webshop met WooCommerce. Toch heb je ook veel meer mogelijkheden.

Hoeveel een webshop met Magento 2 je gaat kosten, is lastig op voorhand te zeggen. Al vanaf een paar duizend euro heb je een basic webshop. Wil je een state-of-the art webshop met complexe systemen en alle mogelijke toeters en bellen, dan loopt de prijs al gauw in de tonnen. Voor jou ligt de waarheid waarschijnlijk ergens daartussenin. Aan welke kant, hangt geheel af van je wensen. Wil je een concretere prijsindicatie? Leg je wensen voor en samen kijken we wat bij je budget past!

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Nu een Magento webshop laten maken

Magento is het perfecte e-commerce platform. De mogelijkheden zijn enorm en je kun je webwinkel precies zoals je wilt vormgeven. SAM Design staat voor resultaat, conversie en samenwerken. En samen met jou gaan we je online op de kaart zetten. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat je Magento webshop maken door SAM Design.

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.