Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Een conversie gerichte webshop

Website check Geschikt voor alle betaalplatforms
Website check Op snelheid geoptimaliseerd
Website check SEO-technisch
Offerte aanvragen Bekijk Portfolio

Waar SAM in uitblinkt!

Icoon _ hoog converterende webshop

Hoog converterende webshop

Icoon _ Excellent design op maat2

Excellent design op maat

icoon _ mobielvriendelijk2

Mobiel- vriendelijk

icoon _ makkelijk te beheren2

Makkelijk te beheren

De werkwijze van SAM

Een uitmuntende webshop in 4 weken

Werkwijze webshop - stap 1
Werkwijze webshop - stap 2
Werkwijze webshop _ stap 3
werkwijze webshop - stap 4

Magento webshop

Wilt u ook een Magento webshop laten maken door een echte specialist? Bij SAM Design kunt u ook terecht voor het bouwen van een Magento webwinkel. Een prachtige website op maat, ingericht voor conversie, volledig volgens het DNA van uw bedrijf of organisatie. En dan tegen relatief lage prijzen. Meer weten over onze diensten als website bouwer en het laten maken van een Magento Webshop? Neem contact op met één van onze specialisten, of lees hieronder verder!

Een webshop op maat door SAM Design

Wanneer u SAM Design inschakelt om uw Magento webshop te bouwen, kunt u kiezen voor een ingerichte template, of een webwinkel op maat.

Wanneer u een Magento webshop vanuit een template laat maken, geeft u allereerst uw wensen aan, waarna wij u mee helpen zoeken naar de juiste template. Dit wordt vervolgens in een volledig concept uitgewerkt, inclusief enkele aanpasmomenten. Wanneer alle onderdelen goedgekeurd zijn, kan uw webwinkel vervolgens live gaan. Dit proces kan al binnen enkele dagen afgerond zijn.

In het maken van een Magento webshop op maat gaat iets meer tijd zitten. De mogelijkheden met Magento 2 zijn oneindig; u kunt het zo gek maken als u wilt. Denk bij het maken van een dusdanige shop onder andere aan talen, browserondersteuning, device ondersteuning, design, structuur, functionaliteiten, certificering, extensies, plug-ins en meer. Onze website bouwers staan u hier uitgebreid in bij.

Zij gingen u allemaal voor!

Website tarieven

 

Een webshop op maat

Vanaf €1199,-

  • Mobiel vriendelijk
  • Snelle laadtijd
  • Sociale media integratie
  • Wordpress CMS
  • Google page speed
  • Wordpress cursus (2 uur)
  • 3 concepten + 2 testmomenten
  • Advies van een marketeer
  • Slider + popups
  • IDEAL integratie
Een uitzonderlijke webshop door SAM!
 

Wat zijn de prijzen van een Magento website?

De prijzen van een Magento website kunnen sterk uiteenlopen. Zo worden de prijs en extra bijkomende kosten voornamelijk bepaald door de vraag of u een template shop of een webwinkel op maat gemaakt wilt hebben. Het is een flinke dooddoener, maar de prijs van een dergelijke webshop is lastig op voorhand te bepalen en is geheel afhankelijk van uw wensen.

De meest standaard template website in Magento is al beschikbaar vanaf een paarduizend euro. Toch kunt u het zo gek maken als u wilt. De meest hypermoderne webwinkels met achterliggende systemen kunnen in uiterste gevallen zo €250.000,- kosten. Toch zal de waarheid in het midden liggen en zal de uiteindelijke prijs van uw Magento website tussen deze twee bedragen in komen te liggen.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen? Dan raden wij u aan uw wensen te bespreken met één van onze webbouwers. Deze persoon zal samen met u tot een gerichter prijs komen.

Voordelen van Magento

Magento brengt een hoop voordelen met zich mee. Wanneer u uw webwinkel laat bouwen in dit CMS, heeft u allereerst te maken met een open-source systeem. Dit betekent dat men zelf, zonder restricties, aanpassingen aan de webwinkel kan maken. Tevens zijn er duizenden extensies aan de software gemaakt in de loop der jaren. De prijzen van deze extensies liggen zeer laag.

Een Magento webshop is daarbij zeer zoekmachine vriendelijk. Ook is de community door de populariteit van het CMS zeer groot, zijn er duizenden plug-ins en duizenden templates. Daarbij kun je meerdere webshops vanuit één installatie beheren – perfect voor een gezamenlijk voorraadbeheer.

Toch brengt het laten bouwen van een dergelijke webwinkel niet alleen voordelen met zich mee. We hebben ook de nadelen voor je op een rij gezet, maar natuurlijk wel inclusief de oplossingen.

Wat vinden andere ondernemers van SAM?

Nadelen van een Magento webshop (en oplossingen)

Zoals gezegd, brengt een Magento webwinkel ook enkele nadelen met zich mee. Toch is er geen daarvan onoplosbaar voor onze Magento bouwers.

Allereerst is dit CMS, mede door de complexiteit van het systeem, een zeer zwaar programma. Hierdoor moet de website bij voorkeur op een aparte server staan om niet te traag te worden, wat de prijs ietwat op kan drijven. Deze bedragen vallen in de praktijk gelukkig zeer mee.

Ook is er geen support vanuit Magento zelf. Wanneer u bijvoorbeeld met bugs in de webwinkel te maken hebt, zal je hier een externe partij voor in moeten schakelen, of zelf aan de slag moeten gaan. Behalve het enorme forum kun je gelukkig wel relatief goedkope onderhoudscontracten afsluiten met een Magento specialist.

Direct uw webwinkel laten maken

Al met al is Magento een prachtig CMS voor het maken van een professionele webshop. En SAM Design kan een website in dit CMS naadloos laten aansluiten op uw wensen, visie en bedrijfsfilosofie. Een echte online reproductie van uw fysieke bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten maken van een Magento webshop door onze website bouwers?

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs