Magento webshop laten maken

Een maatwerk webwinkel, volledig naar je hand gezet? Kies dan voor een Magento webshop laten maken. SAM Design bouwt webshops in Magento 2. Conversiegerichte webwinkels, afgestemd op zowel de kleine ondernemer als de e-commerce gigant. Maar waarom Magento? En waarom een webshop laten maken door SAM Design? We vertellen je er hieronder alles over.

Samen vooruit, samen winnen

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Waarom een Magento webshop?

Waarom zou je een dure webshop in Magento laten maken, als je ook gewoon voor een WordPress webshop met WooCommerce kunt gaan? Het kernwoord is: maatwerk. WordPress is namelijk als lego. De stukjes zijn er al, je hoeft ze alleen nog maar naar je voorkeur in elkaar te zetten. Magento is maatwerk. Je moet eerst de stukjes ontwerpen, en daarna kun je ze pas in elkaar zetten. Dit maakt het tijdrovender, maar daardoor is je invloed op het design wel groter. Je kunt buiten de gebaande paden werken én je ze je shop geheel naar je hand.

De voordelen van Magento 2

Sinds 2020 kun je alleen nog een Magento 2 webshop laten maken. Maar waarom Magento 2? En wat zijn de voordelen van dit vernieuwde CMS? De belangrijkste voordelen hiervan zijn: open-source, compatibel met meerdere talen en valuta, heb je een multi-store (denk aan CoolBlue vroeger) dan kun je deze vanuit één CMS beheren, snellere laadtijd dan Magento 1 (ook goed voor SEO!), verbeterde API voor externe koppelingen en verbeterd beheer paneel. Het is dus een hele vooruitgang tan opzichte van de eerste versie. Een Magento webshop maken doe je dus vanaf nu met versie twee. Wil je met deze nieuwe versie jouw Magento webshop laten maken door een professioneel webdesign bureau? Laat SAM Design jou dan helpen!

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Je webshop laten maken door SAM Design

Je Magento webshop is het middelpunt van je e-commerce business. Het is de fundering van je bedrijf. Social media, marketplaces, voorraad, verzenden. Het moet allemaal vanuit een centraal punt geregeld worden. SAM Design bouwt dit centrale punt en zorgt voor de juiste verbinding en koppelingen. Het doel? Resultaat! SAM Design denkt verder dan het perfecte plaatje. Een Magento webshop moet van alle gemakken voorzien zijn, maar uiteindelijk draait het om maar één ding. En dat is het resultaat. Bezoekers zijn leuk. Traffic is leuk. En page views ook. Maar waar draait het nou uiteindelijk om? Dat ze een bestelling bij je doen! Conversie behalen dus. Conversie begint ook voor Magento webwinkels bij een geweldige gebruikerservaring. Webshops die wij bouwen voldoen dan ook aan alle technische gemakken. Ze zijn supersnel, onwijs licht in het gebruik en er is (vrijwel) geen overbodig stukje code in te ontdekken. Lekker voor je bezoekers, maar ook zoekmachines worden er blij van.

Front-end is van belang. Maar ook na oplevering moet je je shop zelf kunnen beheren. Wij zorgen voor de juiste interface, dashboarding en meer, zodat je je verkoopmonster kunt temmen en in je voordeel kunt gebruiken. Een conversiegerichte Magento webshop is meer dan alleen een productfeed en een productpagina. Hier begint het eigenlijk pas. Maar wat te denken van het bestelproces. En ook de aftersale. Onze bouwers denken van A tot Z mee in dit proces. Want conversie, daar draait het om.

Hoe wij jouw Magento webshop bouwen

Wij gaan enkel voor topresultaat. Zo goed en efficiënt mogelijk je Magento webshop ontwerpen, ontwikkelen en binnen de kortste keren live gaan. Dit krijg je alleen voor elkaar met het juiste proces. Je Magento webwinkel laten maken door SAM Design? Dan gaan wij als volgt te werk:

Inventarisatie: Je kunt alle kanten op met een Magento webshop. We willen een eigen identiteit creëren voor je shop. En hiervoor is input nodig. Wie ben je? Wat doe je? Wat maakt je producten uniek? En wat werkt voor de concurrentie? We inventariseren alles en gaan dan pas tot bouwen over.

Concepten en wireframes: In wireframes en diverse concepten zetten we de basis neer. Hier komt nog geen Magento aan te pas. Wel programma’s als Adobe XD, Photoshop en Indesign.

Uitwerken: jij tevreden en wij ook? Dan gaan we over op uitwerking. Nu wel in Magento, maar dan in een testomgeving.

Testen en finetunen: ook in de testomgeving werpen we ons meest kritische blik op de resultaten. We testen, schaven bij en passen de laatste onderdelen aan.

Livegang: het is zover. We gaan live. We migreren het geheel van de testomgeving naar de live omgeving. Je Magento webshop staat. Klaar om producten te verkopen en omzet records te breken.

Magento koppelingen

Met alleen een Magento webshop ben je er nog niet. En om die reden biedt het CMS je de mogelijkheid om diverse koppelingen te implementeren. Een dienst die wij ook op ons nemen. Denk bij koppelingen onder andere aan het volgende: ERP-koppelingen (zoals Exact of Afas), betalingskoppelingen (Klarna, Mollie, AfterPay), warehouse en shipping koppelingen (PostNL) en marketing koppelingen (MailChimp, Channable). Op deze manier kunnen we jouw Magento webshop volledig inrichten zoals het hoort. Alles werkt naar behoren met deze koppelingen, en alle functies zijn dan ook mogelijk! Een Magento webshop laten bouwen doe je bij SAM Design voor het beste, meest professionele resultaat!

Magento modules

Om uren, en daarmee geld, te besparen, hebben we diverse prefab modules ontwikkeld. De technologie staat al klaar en hoeft alleen nog maar op je Magento webshop aangepast te worden. Denk onder andere aan marketplace modules, FAQ-modules, ons team modules, review modules en landingspagina modules. Zo hebben we een goede basis waarmee we de mooiste webshops maken. Een goed begin is het halve werk. Daarom hebben we het voorwerk alvast gedaan. We hebben al veel van onze klanten blij gemaakt met een geweldig design. Vervolgens zijn sommige klanten zelfs nog erg succesvol geworden doordat ze ook marketing bij ons lieten doen. Dit succes kwam uiteraard mede door de mooie Magento webshop!

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Maar wat kost een webshop met Magento?

Magento webshops zijn maatwerk. Maatwerk zorgt voor meer manuren. En meer manuren zorgen voor een hogere prijs. De kosten liggen dan ook hoger dan voor de gemiddelde WordPress webshop met WooCommerce. Toch heb je ook veel meer mogelijkheden.

Hoeveel een webshop met Magento 2 je gaat kosten, is lastig op voorhand te zeggen. Al vanaf een paar duizend euro heb je een basic webshop. Wil je een state-of-the art webshop met complexe systemen en alle mogelijke toeters en bellen, dan loopt de prijs al gauw in de tonnen. Voor jou ligt de waarheid waarschijnlijk ergens daartussenin. Aan welke kant, hangt geheel af van je wensen. Wil je een concretere prijsindicatie? Leg je wensen voor en samen kijken we wat bij je budget past!

Nu een Magento webshop laten maken

Magento is het perfecte e-commerce platform. De mogelijkheden zijn enorm en je kun je webwinkel precies zoals je wilt vormgeven. SAM Design staat voor resultaat, conversie en samenwerken. En samen met jou gaan we je online op de kaart zetten. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem contact op en laat je Magento webshop maken door SAM Design.