Professionele Webshop Laten Maken

Een professionele webshop laten maken door een expert? Dan bent je vast benieuwd wat het kost om een webshop te laten bouwen. De prijzen voor een webwinkel lopen zeer uiteen. Dit is afhankelijk van de schaal waarop je te werk wilt gaan, de beschikbare functionaliteiten en aanvullende elementen. Hieronder brengen wij je alles bij over het laten bouwen van een professionele webshop en het inschakelen van de juiste professional op dit gebied.

Website Flyn Flowers

De voordelen van een professionele webshop

Eerste voordeel van een webshop of webwinkel is dat je 24 uur per dag open bent. In vergelijking met de kosten die een fysieke winkel met zich meebrengt, zit je met een webwinkel niet vast aan openingstijden met aansluitend personeel. Een ander voordeel is het grote bereik van de online shop. Je kunt een enorme doelgroep bereiken. Daarnaast kun je een uitgebreid assortiment op jouw webshop plaatsen, waarbij je zeer goedkoop uit bent. Zo zijn de personeelskosten bijvoorbeeld een stuk lager. Daarbij heb je weinig tot geen onderhoudskosten. Een webshop is betaalbaar, in verhouding zelfs ronduit goedkoop en je kunt jouw klanten snel je diensten verlenen. Als extra verkoopkanaal naast jouw eigen winkel zal je verschillende klanten zowel offline als via het internet kunnen bedienen. Kortom: een webshop biedt veel voordelen en mogelijkheden. Vandaag nog uw professionele webshop laten bouwen of een responsive website laten maken? Neem contact op met SAM Design!

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Een conversiegerichte webwinkel laten bouwen door professionals

Een professionele webshop laten maken die jouw conversie verhoogd; dat is waar de focus van SAM Design ligt. Door bezoekersgegevens en onze expertise in webdesign te combineren, creëren we websites die tot wel 60% meer conversie hebben dan andere webwinkels. Dit hebben we inmiddels voor meerdere klanten weten te realiseren. Tegenwoordig wordt het internet gebruikt door iedereen.

Jouw webshop met een WordPress webdesign bijvoorbeeld moet perfect aansluiten op de wensen van jouw online doelgroep. Daarnaast moet dit medium eenvoudig in het gebruik zijn en direct duidelijkheid voor bezoekers scheppen.

Wij bouwen vanuit een heldere websitestructuur. Een vraag die wij vaak krijgen is wat het kost om een webshop te ontwikkelen. De kosten en prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen. Daarom bieden we diverse pakketten aan. Je kunt al goedkoop bij ons terecht. Graag verwijzen wij je door naar de tarieven van het laten bouwen van een conversiegerichte webshop.

Professionele webshop laten ontwikkelen die responsive is

Een webshop die responsive is en op diverse apparaten zichtbaar is, dat is tegenwoordig een must. Het internet gebruik op mobiele telefoons is namelijk nog steeds drastisch aan het toenemen. Steeds meer consumenten en bedrijven oriënteren zich via een smartphone. Daarom maken wij altijd een compleet responsive webwinkel op maat, op basis van jouw wensen en publiek. Je bezoekers krijgen een optimale gebruikservaring, waarbij de kans op conversie flink toeneemt. ‘Maar wat kost dit extra?’, is de vraag. Het is bij ons webdesign bureau zeer goedkoop om een webshop te laten maken met een responsive webdesign. Het kost zelfs helemaal niks extra’s. Tijdens de webdevelopment implementeren we dit automatisch voor al onze klanten. Zo blijven de kosten voor jou lager en kun je goedkoop een winstgevende webshop laten maken door onze specialisten.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Een webshop die vindbaar is in Google

Een conversiegerichte webshop die eenvoudig vindbaar is in Google, levert veel klanten op. Wij kunnen een zoekmachine vriendelijke webshop ontwikkelen. De shop zal binnen drie tot 6 maanden door onze optimalisatie vaardigheden worden gelezen door Google. Door onze SEO vaardigheden zal jouw website vindbaar zijn op de zoekmachine tegen relatief lage kosten. SEO is in verhouding stukken goedkoper dan bijvoorbeeld een advertentie in een krant, tijdschrift of ander medium, terwijl de opbrengsten van SEO vaak veel hoger zijn. Het gros van de webdesign bedrijven belooft je vindbaarheid, maar dit is niet helemaal waar. Vindbaar zal je zijn op jouw eigen bedrijfsnaam. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop vindbaar is op zoekwoorden waarop jouw mogelijke klanten zoeken en zoekwoorden die relevant zijn voor jouw shop. Vraag die ons vaak wordt gesteld is, ‘Wat kost het om een webshop te laten bouwen?’. Hier geeft een specialist je dan ook graag antwoord op. Kies voor het laten bouwen van een webshop door SAM Design en krijg de beschikking over een winstgevende webwinkel.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

SAM Design Team Ramon

Ramon

Front-end Developer

SAM Design Team Maarten

Maarten

Fullstack Developer

SAM Design Team Joyce

Joyce

UI/UX Designer

SAM Design Team Jake

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.