Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Responsive website laten maken

U wilt een responsive website laten maken. SAM Design is de partij die er voor zorgt dat uw wensen en doelen wordt verwerkt in een mobiele website, waarmee u uw potentiële afzetmarkt maximaal benut. Steeds meer consumenten maken gebruik van een smartphone en/of tablet, waarmee het belang van het laten bouwen van een responsive website alleen maar toeneemt. Toch is dit niet de enige eis waaraan een complexe, professionele website tegenwoordig moet voldoen. Om online relevant te blijven, is het tegenwoordig niet meer genoeg om een simpel webdesign in elkaar te laten zetten voor uw webshop. Uw website moet gemakkelijk te beheren zijn door de toevoeging van een CMS als WordPress, maar ook de conversiegerichtheid speelt een grote rol. Wat zijn alle eisen waaraan een site tegenwoordig moet voldoen en waarom is SAM Design de partij om een responsive website bij te laten maken? U leest het hieronder.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Waarom moet u een responsive website laten maken?

Iedereen moet tegenwoordig een responsive website laten maken. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone of tablet en maakt hier actief gebruik van; ook bij de zoektocht naar diensten of producten. Een mobiele website speelt op dynamische wijze in op deze apparaten en verandert subtiel mee, zodat de content van uw webshop perfect in beeld komt en u geen potentiële bezoekers verliest.

In de nabije toekomst wordt het laten maken van een responsive website alleen nog maar belangrijker dan voorheen. Onlangs is het mobiele internetverkeer dat van de desktop gepasseerd en de verwachting is dat dit in de toekomst alleen nog maar ‘erger’ wordt. Toch bestaat het bouwen van een responsive website uit meer dan alleen het hebben van een mobiele website. U moet uw website namelijk ook gemakkelijk zelf kunnen beheren, wat door de mogelijke toevoeging van WordPress makkelijker is dan voorheen.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Een responsive website laten maken die u zelf kunt beheren

Wanneer u tegenwoordig een website laat maken, moet deze niet alleen responsive zijn en zich aanpassen aan mobiele apparaten. Het in eigen beheer kunnen hebben en zelf uw website aan kunnen passen speelt tegenwoordig ook een rol in het behalen van rendement. Professionele websites werden vroeger beheerd door een externe partij of u moest hiervoor een fulltime specialist in dienst nemen. Doordat u tegenwoordig een WordPress website kunt laten bouwen of een ander CMS aan uw website kunt koppelen, is het zeer makkelijk om zelf aan te kunnen passen wat u vroeger als onmogelijk achtte. Zonder complexe technische kennis kunt u bestaande pagina’s aanpassen of nieuwe pagina’s toevoegen en blijft u ten alle tijden up-to-date.
Bij SAM Design kunt u een website laten maken die geschikt is voor mobiele apparaten en voorzien is van WordPress. Toch is er één belangrijke reden waarom honderden ondernemers u zijn voorgegaan: conversiegerichtheid.

Uw responsive website laten maken door SAM Design

Op het moment dat u uw website wilt laten maken door SAM Design, zorgen wij er niet alleen voor dat deze responsive is. De responsiveness van een website is namelijk – net als de toevoeging van een CMS als WordPress – een hulpmiddel om een doel te bereiken. Maar wat is dit doel en hoe wordt een webdesign op basis hiervan in elkaar gezet?

Voordat u uw responsive website laat maken door ons bureau, zullen wij dan ook met u bepalen wat het doel van de site is en wat de actie is die bezoekers moeten ondernemen. Het design wordt hier subtiel op aangepast en bezoekers worden adequaat aangezet tot het ondernemen van actie, zonder dat zij worden afgeschrikt. Toch is het omzetten van bezoekers in klanten niet het enige middel naar succes. Hoe trekt u namelijk bezoekers aan? Dit is iets waar wij u door onze kennis en kunde in online marketing en SEO verder in kunnen helpen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden hiervan.

Wilt u meer weten over deze combinatie van diensten, of direct uw responsive website door ons laten maken, neem dan contact op via 085 303 7173 en laat u vrijblijvend verder helpen.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Direct uw responsive website laten maken

U kunt direct de beschikking krijgen over een complexe, op maat gemaakte webshop en uw responsive website laten maken door de professionals van SAM Design. Samen met een persoonlijk aangewezen specialist zet u zelf de eerste stap naar een conversiegericht design op basis van uw wensen en doelgroep. Daarbij krijgt u tussendoor genoeg aanpasmomenten om tot optimaal resultaat te komen. De toevoeging van WordPress maakt dat u zelfs na oplevering zelf nog aanpassingen door kunt voeren. Uw website laten maken of webshop laten maken doet u bij SAM Design!

Zet daarom vandaag nog de eerste stap naar een professionele website, neem contact met ons op via 085 303 7173  en laat uw responsive website laten maken door SAM Design.

SAM Online Marketing & Webdesign