Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Heerhugowaard

Interesse in een gebruiksvriendelijk webdesign in Heerhugowaard? Als webdesigner in Heerhugowaard bouwen we sites in diverse content management systemen, zoals Yoomla, Drupal, Magento of het programma WordPress. Deze systemen worden vaak gezien als hart van een website. Uit de praktijk blijkt dat het CMS van websites over het algemeen niet gebruiksvriendelijk genoeg is. Het is voor ons als webdesign bureau juist belangrijk dat onze klanten hun website of webshop eenvoudig zelf kunnen beheren.

Met behulp van de eerder genoemde CMS kunt u overal in de wereld eenvoudig uw site onderhouden en bijwerken. Na dat wij de site hebben opgeleverd krijgt u een handleiding waarin u met behulp van video’s en printscreens wordt uitgelegd hoe de content kan worden gewijzigd.

Daarnaast kunnen eenvoudig de statistieken van uw website worden bekeken. Of u nu op kantoor, thuis of in een andere stad bent. Ander voordeel van deze programma’s is dat ze altijd up-to-date zijn. Deze systemen worden continu verbeterd door ontwikkelaars. Daarbij zijn de kosten voor de ontwikkeling van een site in deze systemen lager, downloaden is namelijk gratis. Voor gebruik van andere programma’s moet u vaak licentiekosten betalen.

U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud uit te besteden aan een professional van ons bureau. SAM Webdesign Heerhugowaard maakt voor u een conversiegerichte website voor een lage prijs.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Full service webdesign in Heerhugowaard.

Het gemiddelde webdesign in Heerhugowaard ziet er mooi uit, maar over het algemeen is de informatie die de bezoeker zoekt moeilijk vindbaar. Als webdesigner realiseren we voor u een site die voldoet aan de standaarden en richtlijnen van het W3C. U krijgt een website die gebruiksvriendelijk, toegankelijk en speciaal geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Zo kunt u uw vindbaarheid eenvoudig verbeteren.

SAM, Uw allround professional
SAM webdesign Heerhugowaard is een full service web specialist die professionele sites kan ontwerpen voor mooie prijzen. Voor ons bureau is het van groot belang dat we voor al onze klanten het maximale uit de site halen. Ook zijn wij in staat rapporten te ontwikkelen waarin u kunt zien wat het gedrag van uw bezoekers is. Naast een design bureau zijn wij namelijk ook Search Engine Optimization specialist. Wij kunnen u niet alleen ondersteunen met het omzetten van bezoekers in klanten op uw nieuwe site, maar u ook van dienst zijn met het genereren van een vaste bezoekersstroom. U krijgt de beste service op het gebied van webdesign in Heerhugowaard. SAM Design is ook beschikbaar in Schoorl, Beverwijk, IJmuiden en Alkmaar.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Heerhugowaard

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Heerhugowaard

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Heerhugowaard

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive webdesign in Heerhugowaard.

Een responsive webdesign in Heerhugowaard is van belang om een site op de juiste manier te weergeven op diverse technische apparaten, zoals Smartphones, Laptops, Ipads en Desktop Computers. De tijden veranderen snel. Er wordt tegenwoordig niet alleen meer gesurft met desktop computers. Elk van de eerder benoemde apparaten heeft een ander formaat beeldscherm waarop een website kan worden bekeken. Bij een responsive design wordt het beeld zodanig aangepast zodat de content eenvoudig kan worden doorgenomen.

Een aantal jaren terug werden er nog aparte sites gemaakt voor mobiele gebruikers. Dan werden bezoekers doorverwezen naar een andere mobiele website. Door de komst van responsive designs is dit niet meer nodig. U heeft slechts 1 website nodig, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. De content wordt zodanig geoptimaliseerd door een webdesigner dat deze perfect leesbaar is op alle apparaten. Ons bureau heeft professionals in dienst die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van responsive designs. Uw website zal op elk apparaat perfect worden weergegeven. Neem contact op met een van onze deskundigen als u geïnteresseerd bent in een responsive webdesign in Heerhugowaard op maat.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Prachtig webdesign in Heerhugowaard laten maken.

Webdesign bieden we niet enkel aan in Heerhugowaard. Ook in de omgeving van Heerhugowaard maken wij websites, namelijk in: Ursem, Hensbroek, Obdam, Opmeer, Hoogwoud, ’t Veld, Nieuwe Niedorp, Winkel, Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, De Horn en Bergen.

Werkwijze SAM Webdesign
We zorgen ervoor dat u resultaat en conversie gaat realiseren met deze website. Dit doen wij altijd volgens een vast stappenplan:
1: Uw wensen inventariseren; In een inventariserend gesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot de website
2: Het concept uitwerken; Al uw wensen worden op papier gezet. Aan de hand hiervan ontwikkelen we een concept.
3: De ontwikkeling van de website; Als u goedkeuring heeft gegeven, gaan we aan de slag met het ontwerp van de website. Ook deze stap bestaat uit diverse fasen.
4: De website gaat live; Na het verwerken van uw feedback en het verrichten van aanpassingen, gaat de website live. U kunt zelf aan de slag gaan met het beheer hiervan. Natuurlijk helpen we u hier graag bij.

Aan de slag met een van de specialisten van ons bureau?
Klaar om uw webdesign te laten maken door professionals? Neem dan vandaag nog contact op met een webdesigner in Heerhugowaard op 071-7440160. Een designer zal u informeren over de mogelijkheden voor uw nieuwe webdesign in Heerhugowaard.

Call Now Button