Het resultaat.
Dat is wat telt!

Samen vooruit, samen winnen

Webdesign Heerhugowaard

Interesse in een gebruiksvriendelijk webdesign in Heerhugowaard? Als webdesigner in Heerhugowaard bouwen we sites in diverse content management systemen, zoals Yoomla, Drupal, Magento of het programma WordPress. Deze systemen worden vaak gezien als hart van een website. Uit de praktijk blijkt dat het CMS van websites over het algemeen niet gebruiksvriendelijk genoeg is. U wilt een website laten maken waarbij het daarna makkelijk is om zelf te beheren. Het is voor ons als webdesign bureau juist belangrijk dat onze klanten hun website of webshop eenvoudig zelf kunnen beheren.

Snel een website
laten maken?

Maak binnen 4 weken gebruik van uw
nieuwe website!

Ons werk

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

Met behulp van de eerder genoemde CMS kunt u overal in de wereld eenvoudig uw site onderhouden en bijwerken. Na dat wij de site hebben opgeleverd krijgt u een handleiding waarin u met behulp van video’s en printscreens wordt uitgelegd hoe de content kan worden gewijzigd.

Daarnaast kunnen eenvoudig de statistieken van uw website worden bekeken. Of u nu op kantoor, thuis of in een andere stad bent. Ander voordeel van deze programma’s is dat ze altijd up-to-date zijn. Deze systemen worden continu verbeterd door ontwikkelaars. Daarbij zijn de kosten voor de ontwikkeling van een site in deze systemen lager, downloaden is namelijk gratis. Voor gebruik van andere programma’s moet u vaak licentiekosten betalen.

U kunt er ook voor kiezen om het onderhoud uit te besteden aan een professional van ons bureau. SAM Design Heerhugowaard maakt voor u een conversiegerichte website voor een lage prijs.

Onze werkwijze, jouw succes

“It’s not about the destination, it’s about the journey”. Helemaal waar! Het een duidelijk, efficiënt en prettig proces vinden wij net zo belangrijk als het resultaat dat wij voor jou creëren. Benieuwd naar hoe de weg naar jouw succes eruitziet? Lees snel verder!

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Pakketten

Website

Een plek nodig om jouw doelgroep te voorzien van informatie in de juiste huisstijl? Of om leads te kunnen verzamelen. Kies dit pakket!

Webshop

Je producten online verkopen met een hoge conversie in het achterhoofd? Dit is het perfecte pakket voor jou!

Full service webdesign in Heerhugowaard

Het gemiddelde webdesign in Heerhugowaard ziet er mooi uit, maar over het algemeen is de informatie die de bezoeker zoekt moeilijk vindbaar. Als webdesigner realiseren we voor u een site die voldoet aan de standaarden en richtlijnen van het W3C. U krijgt een website die gebruiksvriendelijk, toegankelijk en speciaal geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Zo kunt u uw vindbaarheid eenvoudig verbeteren.

SAM Design, uw allround professional
SAM Design Heerhugowaard is een full service web specialist die professionele sites kan ontwerpen voor mooie prijzen. Voor ons webdesign bureau is het van groot belang dat we voor al onze klanten het maximale uit de site halen. Ook zijn wij in staat rapporten te ontwikkelen waarin u kunt zien wat het gedrag van uw bezoekers is. Naast een design bureau zijn wij namelijk ook Search Engine Optimization specialist. Wij kunnen u niet alleen ondersteunen met het omzetten van bezoekers in klanten op uw nieuwe site, maar u ook van dienst zijn met het genereren van een vaste bezoekersstroom. U krijgt de beste service op het gebied van webdesign in Heerhugowaard. SAM Design is ook beschikbaar in Schoorl, Beverwijk, IJmuiden en Alkmaar.

Responsive webdesign in Heerhugowaard

Een responsive webdesign in Heerhugowaard is van belang om een site op de juiste manier te weergeven op diverse technische apparaten, zoals smartphones, laptops, ipads en desktop computers. De tijden veranderen snel. Er wordt tegenwoordig niet alleen meer gesurft met desktop computers. Elk van de eerder benoemde apparaten heeft een ander formaat beeldscherm waarop een website kan worden bekeken. Bij een responsive design wordt het beeld zodanig aangepast zodat de content eenvoudig kan worden doorgenomen.

Een aantal jaren terug werden er nog aparte sites gemaakt voor mobiele gebruikers. Dan werden bezoekers doorverwezen naar een andere mobiele website. Door de komst van responsive designs is dit niet meer nodig. U heeft slechts één website nodig, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. De content wordt zodanig geoptimaliseerd door een webdesigner dat deze perfect leesbaar is op alle apparaten. Ons bureau heeft professionals in dienst die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van responsive designs. Uw website zal op elk apparaat perfect worden weergegeven. Neem contact op met een van onze deskundigen als u geïnteresseerd bent in een responsive webdesign in Heerhugowaard op maat.

Jouw webprofessionals

Ramon

Ramon

Front-end developer

Joyce

Joyce

UX & UI Designer

Misha

Misha

Front-end developer

Ali

Ali

Google ads specialist

Prachtig webdesign in Heerhugowaard laten maken

Webdesign bieden we niet enkel aan in Heerhugowaard. Ook in de omgeving van Heerhugowaard maken wij websites, namelijk in: Ursem, Hensbroek, Obdam, Opmeer, Hoogwoud, ’t Veld, Nieuwe Niedorp, Winkel, Oudkarspel, Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, De Horn en Bergen.

Werkwijze SAM Design
We zorgen ervoor dat u resultaat en conversie gaat realiseren met de website. Dit doen wij altijd volgens een vast stappenplan:
1: Uw wensen inventariseren; In een inventariserend gesprek bespreken we uw wensen met betrekking tot het webdesign.
2: Het concept uitwerken; Al uw wensen worden op papier gezet. Aan de hand hiervan ontwikkelen we een concept.
3: De ontwikkeling van de website; Als u goedkeuring heeft gegeven, gaan we aan de slag met het ontwerp van de website. Ook deze stap bestaat uit diverse fasen.
4: De website gaat live; Na het verwerken van uw feedback en het verrichten van aanpassingen, gaat de website live. U kunt zelf aan de slag gaan met het beheer hiervan. Natuurlijk helpen we u hier graag bij.

Aan de slag met een van de specialisten van ons bureau?
Klaar om uw webdesign te laten maken door professionals? Neem dan vandaag nog contact op met een webdesigner in Heerhugowaard via de telefoon of per mail. Een designer zal u informeren over de mogelijkheden voor uw nieuwe webdesign in Heerhugowaard.

SAM Online Marketing & Webdesign