Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webbureau Leiden

Als webbureau in Leiden vinden we dat een website uitnodigend, professioneel en aantrekkelijk moet zijn.Dit komt omdat de website van een bedrijf fungeert als visitekaartje. Een webdesigner in Leiden zal al deze punten implementeren in een website. Bij het maken van een website in een CMS is het niet belangrijk om enkel naar de prijs te kijken, maar ook naar de toegankelijkheid en aanpassingsmogelijkheden van een webdesign. Het doel van een site is zo veel mogelijk producten verkopen en zo veel mogelijk diensten van uw bedrijf laten afnemen. Conversie en conversiepercentage zijn hierbij veelgehoorde termen. Om dit percentage te verhogen bouwt ons bureau altijd een responsive design in. Wat hiervan de voordelen zijn kunt u later lezen. Eerst kunt u lezen over de werkwijze van ons webbureau in Leiden.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De werkwijze van ons webbureau in Leiden

Ons webbureau in Leiden werkt altijd volgens een eigen werkwijze. Bij het ontwikkelen van een design gaan onze designers een gesprek aan om uw wensen te inventariseren. Al uw wensen van A tot Z worden besproken. Vervolgens gaan we aan de slag met het concept. U kunt in elke fase van de ontwikkeling van het webdesign in Leiden wijzigingen doorgeven. Mocht dit niet nodig zijn gaan wij over tot de ontwikkeling van de website. Een webdesigner van ons bureau stuurt u vooraf een timetable zodat u op de hoogte bent van de gemaakte vorderingen. Zo weet u altijd in welke fase we ons bevinden en wanneer de website af is. Ons webbureau in Leiden zal uiteindelijk in de laatste stap de website opleveren zodat deze klaar is voor gebruik.

Een greep uit onze portfolio

Webbureau Leiden

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Leiden

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesign Leiden

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Responsive webbureau in Leiden

Zoals eerder vermeldt in deze tekst maakt ons webbureau in Leiden altijd responsive designs. Een responsive webdesign is een site die veranderd aan de hand van de grootte van het scherm waar deze op wordt weergegeven. Dus of u nu op een Iphone, Tablet, PC of ander apparaat de website bezoekt, deze zal altijd optimaal worden weergegeven. Dit zal de gebruikerservaring verbeteren en het aantal verkopen via mobiele telefoons verhogen. Ons bureau implementeert voor u een responsive design. Daarnaast bouwen wij uw design in een professioneel CMS (Content Management systeem). Zo kunt u zonder technische kennis zal de content op uw website aanpassen, toevoegen, verwijderen etc. Wij werken vaak met Yoomla, WordPress, en Drupal. Voor het laten maken van een webdesign met veel mogelijkheden. Kun u contact opnemen met ons webbureau in Leiden

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een webbureau in Leiden

Wilt u samen met ons webbureau in Leiden een samenwerking aangaan en een prachtige, conversie gerichte website ontwikkelen? Wij kunnen al uw wensen laten uitkomen. Wacht dus niet langer en neem contact op met een webdesigner van ons bureau. U kunt contact opnemen met ons bureau op de volgende manieren. U kunt ons mailen op info@sam-onlinemarketing.nlof het contactformulier invullen. Onze professionals beantwoorden uw vragen zo snel en volledig mogelijk. Uiteraard kunt u een webdesigner in Leiden ook bellen. Dan krijgt u direct een specialist aan de lijn. Neem vandaag nog contact op met ons webbureau in Leiden.

Call Now Button