Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webbureau Leiden

Als webbureau in Leiden vinden we dat een website uitnodigend, professioneel en aantrekkelijk moet zijn.Dit komt omdat de website van een bedrijf fungeert als visitekaartje. Een webdesigner in Leiden zal al deze punten implementeren in een website. Bij het maken van een website in een CMS is het niet belangrijk om enkel naar de prijs te kijken, maar ook naar de toegankelijkheid en aanpassingsmogelijkheden van een webdesign. Het doel van een site is zo veel mogelijk producten verkopen en zo veel mogelijk diensten van uw bedrijf laten afnemen. Conversie en conversiepercentage zijn hierbij veelgehoorde termen. Om dit percentage te verhogen bouwt ons bureau altijd een responsive design in. Wat hiervan de voordelen zijn kunt u later lezen. Eerst kunt u lezen over de werkwijze van ons webbureau in Leiden.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De werkwijze van ons webbureau in Leiden

Ons webbureau in Leiden werkt altijd volgens een eigen werkwijze. Bij het ontwikkelen van een design gaan onze designers een gesprek aan om uw wensen te inventariseren. Al uw wensen van A tot Z worden besproken. Vervolgens gaan we aan de slag met het concept. U kunt in elke fase van de ontwikkeling van het webdesign in Leiden wijzigingen doorgeven. Mocht dit niet nodig zijn gaan wij over tot de ontwikkeling van de website. Een webdesigner van ons bureau stuurt u vooraf een timetable zodat u op de hoogte bent van de gemaakte vorderingen. Zo weet u altijd in welke fase we ons bevinden en wanneer de website af is. Ons webbureau in Leiden zal uiteindelijk in de laatste stap de website opleveren zodat deze klaar is voor gebruik.

Een greep uit onze portfolio

Webbureau Leiden

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign bureau Leiden

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesign Leiden

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Responsive webbureau in Leiden

Zoals eerder vermeldt in deze tekst maakt ons webbureau in Leiden altijd responsive designs. Een responsive webdesign is een site die veranderd aan de hand van de grootte van het scherm waar deze op wordt weergegeven. Dus of u nu op een Iphone, Tablet, PC of ander apparaat de website bezoekt, deze zal altijd optimaal worden weergegeven. Dit zal de gebruikerservaring verbeteren en het aantal verkopen via mobiele telefoons verhogen. Ons bureau implementeert voor u een responsive design. Daarnaast bouwen wij uw design in een professioneel CMS (Content Management systeem). Zo kunt u zonder technische kennis zal de content op uw website aanpassen, toevoegen, verwijderen etc. Wij werken vaak met Yoomla, WordPress, en Drupal. Voor het laten maken van een webdesign met veel mogelijkheden. Kun u contact opnemen met ons webbureau in Leiden

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een webbureau in Leiden

Wilt u samen met ons webbureau in Leiden een samenwerking aangaan en een prachtige, conversie gerichte website ontwikkelen? Wij kunnen al uw wensen laten uitkomen. Wacht dus niet langer en neem contact op met een webdesigner van ons bureau. U kunt contact opnemen met ons bureau op de volgende manieren. U kunt ons mailen op info@sam-onlinemarketing.nlof het contactformulier invullen. Onze professionals beantwoorden uw vragen zo snel en volledig mogelijk. Uiteraard kunt u een webdesigner in Leiden ook bellen. Dan krijgt u direct een specialist aan de lijn. Neem vandaag nog contact op met ons webbureau in Leiden.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button