Website laten maken Almere

Bij een website laten maken in Almere komen een hoop zaken kijken. Dit is immers het visitekaartje van je onderneming. Een WordPress website laten maken in Almere heeft niet alleen betrekking op uitstraling, de navigatie, structuur, functionaliteiten en gebruikersgemak spelen ook een belangrijke rol. SAM Design biedt een totaaloplossing op het gebied van webdesign. Al meer dan 11 jaar mogen wij ondernemers in Almere helpen groeien voor online succes.

Website Flyn Flowers

Een website die
resultaat oplevert

Een website die resultaat oplevert
We focussen op conversies en leads, gebaseerd op een strategische online aanpak.

Een uniek ontwerp dat
past bij je doelgroep

Geen beperkte templates. Wij ontwerpen een website die naadloos aansluit op je wensen.

Een volledig zelf te
beheren website

Onze websites zijn volledig zelf te beheren in het CMS. Zelfs als je geen technische ervaring hebt.

Professionele website laten maken op maat

Een professionele website laten maken in Almere doen wij in WordPress. Een content management systeem is ideaal om je teksten, foto’s, video’s, documenten en andere typen content te beheren. Hierdoor heb je na oplevering van de site zelf het beheer over de inhoud. Dit soort systemen maken het gemakkelijk om voor iedereen, waar je ook bent, deze content te beheren. Zo kun je zelf aan de slag gaan met je website zonder dat je een design bureau moet inschakelen voor elke wijziging die je wil maken. Om deze reden bouwen wij altijd websites in een CMS. Zo bouwen we onder andere websites in WordPress, Joomla, Drupal of andere systemen. Bij een website laten maken in Almere telt bij ons alleen het behalen van maximaal resultaat.

Website laten maken in Almere? Neem contact op met een van onze specialisten. Wij verzorgen ook websites voor onze klanten in bijvoorbeeld Amsterdam, Lelystad en Hilversum.

Portfolio

Dit is hoe winnen met SAM eruit ziet

Samenwerken met een allround webdesigner

Website laten maken Almere gezocht op Google en hier terecht gekomen? Geen toeval! Een online visitekaartje, een webshop, commerciële doeleinden; zomaar wat functies die jouw website kan hebben. Ongeacht de functie; jouw nieuwe WordPress website moet doen waar hij voor gemaakt is en dat is resultaat behalen!

SAM Design functioneert als internet marketing en design bureau in Almere met meerdere WordPress specialisten. Zo hebben wij professionele webdesigners, programmeurs, copywriters en experts in het schrijven van stukken. Een website laten maken door SAM Design in Almere is een site bouwen door een webdesigner die jouw website bekijkt vanuit het oogpunt van een online marketeer. Hierdoor behalen wij altijd het maximale resultaat uit een website.

WordPress website laten maken in Almere

Wij raden het altijd aan om een website te laten maken in Almere in het programma WordPress. Waarom? Dit programma richt zich op gebruikersgemak, ‘mooie designs’ en toegankelijkheid voor iedereen. Naast de veelzijdige mogelijkheden van dit systeem zijn er plug-ins beschikbaar die het beheer vergemakkelijken. Wij kunnen voor je een website van A tot Z ontwikkelen. Zo bouwen we bijvoorbeeld formulieren, contactpagina’s, een homepage die converteert, landingspagina’s en nog meer onderdelen die je vaak tegen komt op websites.

Ander voordeel van het programma is dat dit CMS altijd up-to-date is. Doordat het programma open source software is zijn ontwikkelaars constant bezig met het verbeteren van de software. Zo komen er vaak nieuwe plug-ins uit die het beheer makkelijk maken.

Daarnaast is gebruik van deze software gratis. WordPress kan gratis worden gedownload. Er hoeven geen dure licentiekosten betaald te worden waardoor de kosten voor de bouw van een site afnemen. Meer weten over de mogelijkheden die dit programma biedt met een website laten maken in Almere voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze professionals.

Onze aanpak

Hoe wij keer op keer winnen met onze partners

Een geslaagd project zit ‘m in de voorbereiding, het proces en vooral de communicatie. Laat het nou net zijn dat we de aanpak bij SAM Design goed op een rijtje hebben!

Kennismaking
Brainstorm & onderzoek
Concepten ontwerpen
Concept presentatie
Website ontwikkeling
Oplevering

Een website bouwen
met échte kenners

Altijd al een website gewild die exact aansluit op wat je doelgroep zoekt? Een website die ervoor zorgt dat je aan de top van jouw branche komt te staan? We denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Direct een website laten maken door ons bureau uit Almere

Een website laten maken in Almere? Bij SAM Design is jouw nieuwe site voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van design. Wat twee jaar geleden nog als vernieuwend werd gezien, is nu ouderwets. De technologie ontwikkeld zich in een snel tempo. Dit geld ook voor het WordPress webdesign. Onze ontwerpers werken altijd volgens de laatste trends en maken gebruik van de nieuwste technieken. Een techniek die wij tegenwoordig implementeren is bijvoorbeeld een responsive design. Neem direct contact op om je website of webshop te laten maken!

De professionals van SAM staan 24/7 klaar om je van dienst te zijn. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je telefonisch, via de mail of middels het contactformulier contact opnemen met een van onze professionals. Neem vandaag nog contact op met SAM om jouw website te laten maken in Almere.

Pakketten

Duidelijkheid en transparantie staat voorop!

Basis

Een simpele website om mee te beginnen? Het kan ook laagdrempelig. Maak je start!

Vanaf €999,-
Pro

Ready voor de volgende stap?  Dan is dit jouw pakket! Perfect om direct impact te maken.

Vanaf €2.499,-
Maatwerk

Een website zonder grenzen. Van uitgebreide animaties tot modules op maat. Alles kan!

Neem contact op
Start

Wil je starten met je eerste webshop en wil je het kleinschalig houden? Dan is dit jouw pakket!

Vanaf €3.999,-
Premium

Een webshop met specifieke technische modules in je eigen huisstijl? Kies voor dit pakket!

Vanaf €7.499-
Maatwerk

Het pakket waarin alles kan! De gekste ideëen die je hebt, kunnen gerealiseerd worden!

Neem contact op

Recensies

Wat andere ondernemers over SAM zeggen

Erg tevreden over het resultaat!

Star cooling logo

M.M. Araghi – Eigenaar van Starcooling.nl

Geweldig design en alle wensen zijn volgens de planning uitgevoerd!

Jaap van Heijningen

Mooie website laten bouwen door SAM super mooi geworden!!

Klomp culinair logo

Stef klomp – Eigenaar Klomp Culinair

Heel tevreden! Binnen een maand stond onze nieuwe website online en helemaal naar onze wens op maat gemaakt.

D-dact

Professionele team die met je mee denkt en er voor zorgt dat jij lekker je werk kan doen!

Tolga Cav

Ben uiterst tevreden over de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Daarnaast vindt ik het van belang dat er snel en adequaat gehandeld wordt en dat is binnen dit bedrijf zeer zeker aan de orde!
KEEP UP THE GOODWORK

Brahim Vlogs Logo

Brahim Lakhal – Eigenaar van Brahim Vlogs

Team

De specialisten achter de mooie resultaten

Ramon

Front-end Developer

Maarten

Fullstack Developer

Joyce

UI/UX Designer

Jake

SEO Specialist

Klanten

We werken o.a. met…

Nijssen Logo
KVK Logo
Leids Dagblad Logo
van Houdt Logo
Speedcube Logo
Lansers Trio Logo
Reda Logo
Singelloop Logo
Boxspringgekte Logo

Nu jij nog!

Sta jij hier straks ook bij?

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.