Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Breda

Website laten maken Breda – Een professionele webshop laten maken: er zijn tegenwoordig weinig zaken van groter belang voor ondernemingen in Breda en de rest van Nederland. SAM Design in Breda is gespecialiseerd in het maken van professionele websites die ook nog eens massaal gevonden worden op Google!

Verzeker u daarom vandaag nog van een samenwerking en neem contact op met SAM Design.

Niet alleen organisaties uit Breda hebben hun webshop / website laten maken door ons bureau; ook organisaties uit onder andere Hooghuis, Tilburg, Etten-Leur, Prinsenbeek, Oosterhout en Uivenhout zijn u voorgegaan.

Website of webshop laten maken door SAM in Breda? Neem direct contact op!


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Hoe wij uw website in Breda maken

Webshop of website laten maken door SAM Design in Breda: De functie van een website is voor elk bedrijf weer net even anders. Zo kan uw site dienen als online visitekaartje, webshop of misschien voor commerciële activiteiten. Vanwege de veelzijdigheid van SAM Design omtrent het maken van websites zijn wij altijd in staat u te helpen. Tijdens onze samenwerking is het voor u te allen tijden mogelijk aanpassingen te plegen wanneer u dit wenst.

Voor webshop of website laten maken heeft SAM Design in Breda webdesign een uitgebreid team van specialisten. Zo hebben wij professionele webdesigners, programmeurs, copywriters en diverse specialisten in Breda onder contract staan. Wij zijn niet alleen in staat om een professioneel webdesign op te zetten. Uw online vindbaarheid is de toekomst! Daarom hebben wij ook alle kennis op het gebied van online marketing.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Webshop laten maken Breda – SAM Webdesign

Webshop of website laten maken bij ons in Breda? SAM webdesign is een bijzonder veelzijdig webdesign bureau in Breda. Wij zijn als geen ander in staat om voor uw onderneming de uw website onder handen te nemen. In vier stappen ontwikkelen we uw website of webshop.

Website laten maken Breda, stappenplan
1: Uw wensen op een rij
2: Ontwerp en goedkeuring
3: Realisatie
4: Finishing touch

SAM webdesign helpt u graag! Neem contact op via de knop!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een professionele website laten maken in Breda

Uw webshop of website laten maken door SAM in Breda? U bent verzekerd van een prachtige website. Uw wensen en doelstellingen worden door SAM webdesign altijd in het gareel gehouden. Er wordt u een WordPress webshop geleverd voorzien van alle bijkomende gemakken. Zo kunt u direct uw online visitekaartje aan de klanten presenteren of uw online verkopen laten stijgen! Neemt u daarom direct contact met ons op via 085 303 5754 om de mogelijkheden met een specialist te bespreken inzake een webshop of een website.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button