Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Gouda

Website laten maken in Gouda? Dit is funest als u uw bedrijf online wil laten groeien. Een webshop moet een perfecte invulling geven aan uw doelstellingen. Deze moet perfect aansluiten op de behoeften van uw doelgroepen.

Als wij een site bouwen, zorgen wij voor de beste combo van techniek en design. De techniek moet perfect werken, het design moet aantrekkelijk zijn. Een combinatie hiervan is de perfecte webshop. Een online presentatie waarmee u veel bezoekers om kan zetten in aankopen, bestellingen en klanten. Een professionele WordPress webshop of een website laten maken in Gouda is stap 1 naar succes voor uw business.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Gebruiksvriendelijke webshop laten maken in Gouda

Een gebruiksvriendelijke webshop laten maken in Gouda, daar kunt u ons voor inschakelen. Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele, onderscheidende WordPress webshops die betaalbaar zijn. Uw website bouwen we in een CMS. Een Content Management Systeem is eenvoudig in gebruik, is altijd up to date en zal kosten voor uw bedrijf besparen. Zo zijn er nog meer voordelen van een website of een webshop laten maken in Gouda in dit systeem. Een van onze professionals vertelt u hier graag meer over. Wij zijn ook actief in Rotterdam.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten maken in Gouda

Behalve het laten maken van een mooi design in Gouda, zorgen we ervoor dat uw website responsive is. Omdat ons leven steeds meer achter schermen plaats vind, wil u op alle soorten devices een optimale gebruikerservaring bieden. Daarom bouwen wij automatisch een responsive design in als u een website gaat laten maken in Gouda.

Webshop laten bouwen in Gouda

Een webshop laten maken in Gouda, wij hebben tientallen ideeën voor u. Of we nu een concept moeten uitzetten, een identiteit moeten ontwikkelen, een online marketing campagne moeten opzetten of andere online doelen moeten behalen. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw webshop te laten slagen. Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

WordPress website laten maken in de regio Gouda

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Contacteer dan een van onze specialisten, telefonisch, via de email of middels het contactformulier. Voor een professionele WordPress webshop of een website laten maken in Gouda bent u bij ons op het juiste adres.

Call Now Button