Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Website laten maken Gouda

Website laten maken in Gouda? Dit is funest als u uw bedrijf online wil laten groeien. Een webshop moet een perfecte invulling geven aan uw doelstellingen. Deze moet perfect aansluiten op de behoeften van uw doelgroepen.

Als wij een site bouwen, zorgen wij voor de beste combo van techniek en design. De techniek moet perfect werken, het design moet aantrekkelijk zijn. Een combinatie hiervan is de perfecte webshop. Een online presentatie waarmee u veel bezoekers om kan zetten in aankopen, bestellingen en klanten. Een professionele WordPress webshop of een website laten maken in Gouda is stap 1 naar succes voor uw business.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Gebruiksvriendelijke webshop laten maken in Gouda

Een gebruiksvriendelijke webshop laten maken in Gouda, daar kunt u ons voor inschakelen. Wij ontwerpen en ontwikkelen professionele, onderscheidende WordPress webshops die betaalbaar zijn. Uw website bouwen we in een CMS. Een Content Management Systeem is eenvoudig in gebruik, is altijd up to date en zal kosten voor uw bedrijf besparen. Zo zijn er nog meer voordelen van een website of een webshop laten maken in Gouda in dit systeem. Een van onze professionals vertelt u hier graag meer over. Wij zijn ook actief in Rotterdam.

Een greep uit onze portfolio

”Website

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
”Website

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
”Professionele

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive website laten maken in Gouda

Behalve het laten maken van een mooi design in Gouda, zorgen we ervoor dat uw website responsive is. Omdat ons leven steeds meer achter schermen plaats vind, wil u op alle soorten devices een optimale gebruikerservaring bieden. Daarom bouwen wij automatisch een responsive design in als u een website gaat laten maken in Gouda.

Webshop laten bouwen in Gouda

Een webshop laten maken in Gouda, wij hebben tientallen ideeën voor u. Of we nu een concept moeten uitzetten, een identiteit moeten ontwikkelen, een online marketing campagne moeten opzetten of andere online doelen moeten behalen. Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw webshop te laten slagen. Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

WordPress website laten maken in de regio Gouda

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Contacteer dan een van onze specialisten, telefonisch, via de email of middels het contactformulier. Voor een professionele WordPress webshop of een website laten maken in Gouda bent u bij ons op het juiste adres.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button